Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата и изискванията за участие в играта за размяна на книги?
Как се играе играта за размяна на подаръци-книги?
Какво представлява комбинацията бира със спрайт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата и изискванията за участие в играта за размяна на книги?
Играта за размяна на книги включва създаване на списък с желани от тях заглавия на книги, чиято стойност не надвишава 15-20 лв. За да участват в играта, новият участник трябва да е бил активен в темата поне два месеца и хората да го познават добре; той не трябва да има нищо против включването му в играта. Правило 1 няма да се прилага за хора, които имат препоръка от вече активни потребители на темата.
-
Как се играе играта за размяна на подаръци-книги?
Играта включва създаване на списък с желани заглавия, теглене на жребий сред участниците, избор на книга от списъка на получателя и изпращане на книгата като изненада. Играта се провежда два пъти годишно - по Коледа и през лятото. При голям интерес може да се играе по-често, но трябва да има поне тримесечен период между игрите.
-
Какво представлява комбинацията бира със спрайт?
-
Какво представлява напитката радлер?
-
Какви са основните предимства на учителите в образователната система?

с кола в гаража, но без книжка...все на таксита разчиташе като вдигне малкия температура по нощите...и така реших, че трябва да изкарам книжка, за да съм полезна сама на себе си, ако някога нещо се наложи, като пробвах взе че ми хареса...и винаги това споменавам на Ачо "Трябва да се науча да карам перфектно, утре като имаме деца живот и здраве, да не ангажирам хиляда човека и 101 ситуации за ходене на детска градина и всичко останало."

И свекъра ми толкова се стресна, че ми събори сандъчето с насетите подправки и всичката пръст се изсипа в обувките ни
Човека се притесни, аз се изнервих на себе си за дето съм го оставила на перваза и стана ... Яд ме е, че бяха потръгнали вече и бяха отделени с преградки надписани, а сега стана мазало като върнах пръстта вътре. Явно днес не ми е ден