ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 719
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
И аз съм с LUF синдром,ендометриоза(оперирана),Хашимото,миома и каквото се сетиш SadЗабременях но-кухо яйце.Всичко свърши преди да е започнало:(((И сега наново всичко

# 736
  • София
Съгласих се да водя темата и си следя нещата редовно, но ми е малко кофти да ми се натяква непрестанно, кое как е. Има теми далече по дълги от 50 страници, така че 5-10 страници отгоре не мисля че са фатални, особено в края на годината.
Кратък отчет направих на 2-ри или 3-ти ноември и оттогава имаше само няколко съобщения за номера. Доколкото знам все още ноември, така че не съм пропуснала нищо. И на мен ми се иска да е на 1-ви, но в крайна сметка в ежедневието ми и други неща.

# 737
Много сме ти благодарни за това, което правиш за нас. Темата е важна за всички ни.
 bouquet Heart Eyes Hug

# 738
  • София
Въпроса е, че ако някой от нас не я направи, ще ния направи някой админ и ще заключи тази. И това ще се случи всеки момент.

# 739
  • София
Въпроса е, че ако някой от нас не я направи, ще ния направи някой админ и ще заключи тази. И това ще се случи всеки момент.

Първоначално ми беше обяснено, че за да се заключи дадена тема, трябва да се информира модератора. За да има теми над 50 страници, значи има начин. Помолих темата да не се пипа до края на декември.

# 740
  • София
Съгласих се да водя темата и си следя нещата редовно, но ми е малко кофти да ми се натяква непрестанно, кое как е. Има теми далече по дълги от 50 страници, така че 5-10 страници отгоре не мисля че са фатални, особено в края на годината.
Кратък отчет направих на 2-ри или 3-ти ноември и оттогава имаше само няколко съобщения за номера. Доколкото знам все още ноември, така че не съм пропуснала нищо. И на мен ми се иска да е на 1-ви, но в крайна сметка в ежедневието ми и други неща.

Earth80 хубаво е да знаем правилата на форума. Тази тема се заключва след 50-та страница!

И това, което НАТЯКВАМ е, че още преди да започна да поддържам тази тема си имаше статистика, която се пускаше на последно или първо число от месеца във варианта, в който ти я предадох на теб. Така съм я наследила от другите момичета и така очаквах да я приемеш.
Пак казвам - пускаш си статистиката, когато на теб ти е удобно и варианта, който предлагаш, няма нищо общо с прегледния вид, който беше придобила във времето. С две думи зачеркна труда на хората преди теб.

Ако нямаш възможност да водиш темата и да даваш актуална информация, просто друг да се заеме с това.

# 741
  • София
Статистиката е готова, до края на вечерта ще е готова и началната страница. Но днес не е 1-во число. Очаквам "зелена светлина" дали да качвам така!!!

# 742
Качвай, да не ти пука.

# 743
  • София
Новата тема е готова:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=887003.0

Общи условия

Активация на акаунт