В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Гюнайдън,ято  Hug Hug Hug
Магията,която ни събра и вълнува 2 години Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Успех на Чачо и Сери и на всички от екипа в новите им проекти   Peace Peace Peace
Хубав петък  Hug Hug Hug

# 196
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug HugНики Hugте ни събраха-доору.И съм чок мутлу от този факт де Peace...Някой аресваме Ча, други са фенове на Серенай-но ПО ни направи ято Hug Hug Hug

# 197
Добро утро Hug Hug HugНики Hugте ни събраха-доору.И съм чок мутлу от този факт де Peace...Някой аресваме Ча, други са фенове на Серенай-но ПО ни направи ято Hug Hug Hug
Мимкааа  Hug Hug Hug

от архива....гледаме заедно целият екип първият епизод  Peace  

и къде без абла  Wink Wink Wink

Липсват ми ония обсъждания за Ча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  ама като излезе наяве Баръшко  Peace  надявам се пак да го правим  Whistling Whistling Whistling
Гюле,гюле  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 09:59 от Niky Kotceva

# 198

Laughing Laughing  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъън   Party Party Party

Сънувах го със късичка косица,  Rolling Eyes
обръснал беше дългата брадица,  Rolling Eyes
и крачеше по мокър, опустял сокак,
джадЪ събуди се кат гладен котарак  Blush hahaha hahaha hahaha hahaha

# 199

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

и нов Баръшчо Фалайчо  Joy Joy

Велик, бееее... невероятен актьор  newsm20

Разплака ме докато набиваше канчето на простата майка Суде в 62 епизод.  Sad Sad Sad Страхотна роля прави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Това беше точно след случая с убитото момиче в Турция. И някои от репликите бяха насочени към този случай.  Peace Ккато и сцената с хляба и малкото момченце, когато отиваха да вземат аби от пандиза (някъде 26 серия ли беше от 1-ви сезон).  Peace

Много готин Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Peace

Може да си плювкате лелка,  Mr. Green ама жената, а и целия екип не останаха безпристрасни към случващото се  Crossing Arms Crossing Arms Намериха начин и изразиха позиция всеки път  Peace Peace
И още след 26-и епизод рейтинга им пострада  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

Тези които сега го гледат по БТв няма нищо да разберат, но онзи ден аби като хукна през локвите, а Селим слезе от колата и погали дечко с хляба - ами пак ревнах  newsm45 newsm45 newsm45  ooooh! ooooh! ooooh!

# 200

Спешъл ходих на първа страница на темата да взема матрял и нахраня "гладния котарак"  Wink Grinning

Иве,  Hug добре ги подреждаш.   bouquet

Наминавам да се израдвам на изгонването на Суде от сараите на пашата (човекУ от снимката на телефона  )

# 201

Спешъл ходих на първа страница на темата да взема матрял и нахраня "гладния котарак"  Wink Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Охааааа Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Hug Hug Hug Heart Eyes

# 202
Скрит текст:

Скрит текст:

и нов Баръшчо Фалайчо  Joy Joy

Велик, бееее... невероятен актьор  newsm20

Разплака ме докато набиваше канчето на простата майка Суде в 62 епизод.  Sad Sad Sad Страхотна роля прави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Това беше точно след случая с убитото момиче в Турция. И някои от репликите бяха насочени към този случай.  Peace Ккато и сцената с хляба и малкото момченце, когато отиваха да вземат аби от пандиза (някъде 26 серия ли беше от 1-ви сезон).  Peace

Много готин Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Peace
Може да си плювкате лелка,  Mr. Green ама жената, а и целия екип не останаха безпристрасни към случващото се  Crossing Arms Crossing Arms Намериха начин и изразиха позиция всеки път  Peace Peace
И още след 26-и епизод рейтинга им пострада  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

Забелязах същото и в КД.  Peace Всеки по значим проблем в периода на излъчването беше засегнат и във филма. Дали със сцена, дали със споделени думи, дали с текст към дадения епизод, но никога не бяха безучастни.  Peace

Дали във всички филми е така?  newsm78 newsm78 newsm78

А пък гледащите по БТВ... ми кво да кажа... язък... губят много  Whistling

# 203
Скрит текст:

Скрит текст:

Разплака ме докато набиваше канчето на простата майка Суде в 62 епизод.  Sad Sad Sad Страхотна роля прави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Това беше точно след случая с убитото момиче в Турция. И някои от репликите бяха насочени към този случай.  Peace Ккато и сцената с хляба и малкото момченце, когато отиваха да вземат аби от пандиза (някъде 26 серия ли беше от 1-ви сезон).  Peace

Peace Peace Peace
Може да си плювкате лелка,  Mr. Green ама жената, а и целия екип не останаха безпристрасни към случващото се  Crossing Arms Crossing Arms Намериха начин и изразиха позиция всеки път  Peace Peace
И още след 26-и епизод рейтинга им пострада  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

Забелязах същото и в КД.  Peace Всеки по значим проблем в периода на излъчването беше засегнат и във филма. Дали със сцена, дали със споделени думи, дали с текст към дадения епизод, но никога не бяха безучастни.  Peace

И на вашия рейтинг се е отразило вероятно Naughty
Едва ли е във всеки филм, на повечето не им стиска   Mr. Green Mr. Green

# 204
Скрит текст:

Скрит текст:

Peace Peace Peace

Забелязах същото и в КД.  Peace Всеки по значим проблем в периода на излъчването беше засегнат и във филма. Дали със сцена, дали със споделени думи, дали със текст към дадения епизод, но никога не бяха безучастни.  Peace

Hug Hug Именно - ПО не е изключение и Едже едва ли има чак такава заслуга, каквато и се приписва  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  Joy Joy Joy

Аз лелка ще си плюя колкото си искам  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 Joy Joy Joy казвала съм хиляди пъти защо, нЕма да се повтарям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не съм сигурна, че всичките тези неща са били нейна идея.  Mr. Green На който и да се били - браво.  Peace
Ники, Мимка  Hug Hug Hug Hug никой не отрича това, че сериала ни е събрал  Hug Hug Hug и да и за мен няма значение кой на кого е фен и за кого споделя инфо.  Hug

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 11:05 от Ани (Aniska)

# 205

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Охааааа Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Hug Hug Hug Heart Eyes

чакай и аз да сложа един чичек - храна за гладни котараци  Joy Joy Joy

# 206
Аз лелка ще си плюя колкото си искам  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 Joy Joy Joy казвала съм хиляди пъти защо, нЕма да се повтарям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не съм сигурна, че всичките тези неща са били нейна идея.  Mr. Green На който и да се били - браво.  Peace

Това пък едно браво не можеш му изтръгна  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha Щяло да си плюе  Shocked Плюй си пък, ама като се съберат пак лелка и Чачо, ще ти гледам сеира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 207
чакай и аз да сложа един чичек - храна за гладни котараци  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 208
Аз лелка ще си плюя колкото си искам  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 Joy Joy Joy казвала съм хиляди пъти защо, нЕма да се повтарям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не съм сигурна, че всичките тези неща са били нейна идея.  Mr. Green На който и да се били - браво.  Peace

Това пък едно браво не можеш му изтръгна  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha Щяло да си плюе  Shocked Плюй си пък, ама като се съберат пак лелка и Чачо, ще ти гледам сеира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

ама за какво да и казвам браво?  hahaha hahaha  няма за какво да и казвам такова нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green точно обратното  Mr. Green Mr. Green

ако работи с Чачо отново (което се надявам да НЕ се случи никога  Mr. Green) ще я плюя пак  Joy Joy Joy и ще зяпам само и единствено него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Party Party Party

# 209
Скрит текст:

Скрит текст:

Peace Peace Peace

И на вашия рейтинг се е отразило вероятно Naughty
Едва ли е във всеки филм, на повечето не им стиска   Mr. Green Mr. Green

Кой ти гледа рейтинг... Нищо не разбират лелките със забрадките от които зависи брояча  Mr. Green Обикновено когато епизода беше супер по нашите критерии

рейтинга беше нисък, ако ли пък беше обратното...  все бяхме в челни позиции  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт