U B lay, ино-ти! - ЕЛП 50

• 21 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Явно съм уцелила деня да мина да ви видя. Честито, Пуци! Много се радвам за теб и Кицето. На Ажан не знам за какво стискаме палци (ще видя назад), но стискам! Ло, много съжалявам, ако съм ви притеснила. Обикновено предупреждавам, когато знам, че ще липсвам по-дълго време, този път беше непредвидено. Сигурно пак няма да съм много редовна с влизане, така че не се тревожете.

Тъй, имам да наваксвам с четене на тема и половина. Почвам да чета от двата края, средата - за накрая. Атти, ти ще готвиш новата тема, non? Пращам ти на лични продукти Simple Smile

# 736
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party никки, няма да повярваш, но се радвам, че те нямаше  Blush

Скрит текст:
ти нали беше обявила, че ако те няма, значи си намерила добър утешител.
точно така си обяснявам всяко твое отсъствие  Blush и ми е леко на душата  Hug

# 737
Ей, вярно.  Grinning

# 738
  • n/a
Ако е вярно, че има утешители в междините
на появяването - съгласна съм да изразявам
радост.  Hug
И при все неизтребимия ми опитмизъм, някак
не мога да се придържам към тази хипотеза
за дълго.  Laughing
С което искам да кажа, че много се радвам
да видя Ники  Hug

# 739
  • София
Ха, вижте какво намерих. Малко юридически смешки.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=38552

# 740
Иии брях (защотов ече съм учтива и възпитана). Даже научих нова дума, макар и страховита.  hahaha И всичко е много политкоректно, също така.

# 741
Добри, добра душице!  Hug По принцип си права, в случая, за съжаление - не съвсем. Ло, и аз се радвам да ви видя.  Hug Hug А сега ви чета назадно, някъде докъм една трета от U B lay покрих и не можах да се удържа да не прекъсна четенето и да докладвам колко ме разведри. С голямо настроение и ищах сте писали, сега разбирам какво сме за случайните минувачи  Simple Smile

Куркума защо се е ребрандирал от подправка към салата? Да очакваме ли по-вълчи ник накъм Коледа?  Laughing

# 742
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре си дошла отново, Буря такава!
Липсваше ни и още как!
Куркума се възвръща към стария ник  Joy
А при теб да очакваме ли Снежна буря към Коледа, а? Joy Joy

# 743
Свечи  Hug Май няма да се ребрандирам засега, пък и предвид неотдавнашните температури, май по би подхождало "Летен дъжд".

От всички тези приказки за ребра огладнях.  Crossing Arms

# 744
  • София
Аз питах и отговор не получих  Rolling Eyes Ако няма желаещи, да ходя да готвя новата тема? Ще я получите с възвърнати КАРТОФИ и разни други изненади, ама по-късно тази вечер  Hug

# 745
  • Пазете Гор
Изключително се радвам да видя Ники, да приветствам щерката Пуцина в хубавата детска градина и и за още нещо се радвам, ама за какво беше - забравих.

Цитат
...Kуркума защо се е ребрандирал от подправка към салата? Да очакваме ли по-вълчи ник накъм Коледа?

Беше неуспешен опит да си добавя мъжественост и свежест, но не се сработихме някак с новата самоличност. Няма да се опитвам повече.

И какво пише в темата, четейки я назад, Ники, така накратко. Понякога се чудя може ли да се обобщи? Обещал съм ти един превод на Висоцкий и на всички - едно разказче за суджуци и пост, нека стане в новата тема.

Никога не съм пускал тема, а в профила ми пише, че съм го правил веднъж. По принцип софтуерът не греши, но се чудя какво ли съм искал, ако наистина такава тема съществува.

Атти готви....

# 746
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
к'во готви?

# 747
# 748
  • София
Коледна тема май готви.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт