БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 49 662
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
С какво най-успешно да заменя кафето в шоколадовите  блатове на Ирина Купенска.
Леблебия  newsm78. Искам да накарам и децата да я опитат, а кафето хич не  е малко.....
Моля за съвет от личен опит...инак ми са ясни вариантите  bouquet.
Страда ли вкуса  от замяната?
Аз слагам какао, разтворимо, по-лесно ми е, може и сварено, както Жармен е предложила. Стават си екстра, не страда вкусът, с кафе и на мен не ми харесват. А само такива блатове правя за торти, стават страхотни, може и да не се сиропират, сочни са.

# 181
Благодаря на всички  bouquet.
Рожков не мога да си позволя, отпада като вариант.
Пепи, имаш ли описани нейде тези без какао? Въпреки, че бях решила да изтероризирам (нова дума май измислих  Laughing) лапетата да опитат нещо шоколадово.. . може и да направя отстъпка  Blush - отново.

# 182
Благодаря на всички  bouquet.
Рожков не мога да си позволя, отпада като вариант.
Пепи, имаш ли описани нейде тези без какао? Въпреки, че бях решила да изтероризирам (нова дума май измислих  Laughing) лапетата да опитат нещо шоколадово.. . може и да направя отстъпка  Blush - отново.

да, някъде в самата рецепта на тортата  Ирина го пише за белия блат. От там прочетох и направих,не сбърках - пак е сочен блата.

# 183
Мерси  bouquet.

# 184
Моля, помогнете да намеря тема за правене на гевреци в домашни условия, не успявам да се ориентирам има ли такава тема?

# 185
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198709.0
гевреците, но темата е стара.

# 186

Мерси, ще я погледна!

# 187
Трябва да направя за Коледният базар в училище:
1. Интересен сладкиш.
2. Тестен продукт. (смятах да направя някаква питка и от горе да наредя от тесто таралежчета, но не съм сигурна дали ще стане)
Моля, за идеи и съвети, нещо което да е забавно за децата.

# 188
  • София
къде онлайн мога да разгледам и да си поръчам от тези индивидуалните съдове за печене

нещо такова

# 189
каква рецепта за меденки за коледа ползвате? и някаква кулинарна тема за коледа има ли, моля за линк

# 190
# 191
  • София
и някаква кулинарна тема за коледа има ли, моля за линк
Заповядай -http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=873959.0

# 192
благодаря ви

# 193
Търся изпитана рецепта за лемън кърд Lemon Curd .

# 194
каква рецепта за меденки за коледа ползвате? и някаква кулинарна тема за коледа има ли, моля за линк

правя най-обикновени, т.е. най- простичкото, но ползвам бакпулвер за меденки

Общи условия

Активация на акаунт