Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 3

• 125 196
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • Чукарландия
Този, който аз визирам е без цвят. Peace

# 541
 BBeLLa, благодаря ти за обяснението  Hug
Ха, ха, аз пък си мислех, че матиращ означава нещо със съдържание  на фон дьо тен, т.е.,
че е с оцветяващ ефект Embarassed
erna, в момента съм далече на изток от рая и тук дори и да има тестери, не винаги ги дават.Но важното е, че сега съм по-наясно какво търся, че и консултантките тук са още по-невежи от мен Laughing

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 17:01 от Усмивчица-28

# 542
Здравейте, някой пробвал ли е процедура sublative при д-р Люси Попова в Дерматологикум? Доволни ли сте и бързо ли е възстановяването след процедурата?

# 543
  • Варна
Миналата година ползвах обсъждания на биодерма и мисля тази година да повторя.
Толкова слабо е оцветяването на лицето, този който е с цвят, че все едно го няма.

# 544
Здравейте, някой пробвал ли е процедура sublative при д-р Люси Попова в Дерматологикум? Доволни ли сте и бързо ли е възстановяването след процедурата?

Аз съм доволна от д-р Попова по принцип. Поставяла ми е филъри-няколко пъти и ботокс веднъж, и до сега съм се доверявала на преценката и за това какво е нужно на кожата ми. Ходила съм само в Дерматологикум /по принцип д-р Попова работи в Токуда/. Сподели повече за sublative.

# 545
  • Sofia

Здравей,
аз си правих тази процедура февруари месец, но при доктор Брезоев. Люси ме насочи към него, каза че той го практикува в Дермакологикум.
Да ти кажа особена разлика в лицетто ми не видях. Иначе процедурата е леко болезнена, първо те мажат с обезболяващ крем, после работят. Усещането след това е като изгоряла от слънцето, мажеш се обилно с препоръчан крем. На третия ден можех да се показвам пред хора.

Мисля обаче, че вече е късно за тази процедура, тъй като не трябва да се излагаш на слънце след нея, прави се обикновено зимата.

Поздрави

# 546

Здравей,
аз си правих тази процедура февруари месец, но при доктор Брезоев. Люси ме насочи към него, каза че той го практикува в Дермакологикум.
Да ти кажа особена разлика в лицетто ми не видях. Иначе процедурата е леко болезнена, първо те мажат с обезболяващ крем, после работят. Усещането след това е като изгоряла от слънцето, мажеш се обилно с препоръчан крем. На третия ден можех да се показвам пред хора.

Мисля обаче, че вече е късно за тази процедура, тъй като не трябва да се излагаш на слънце след нея, прави се обикновено зимата.

Поздрави

Много благодаря, Ella1020  bouquet. Процедурата не е евтина, отделно тези 3-4 дни, които трябва да си седя у дома. Иначе, да - за ноември я бях планирала, ако въобще се навия...

# 547
Търся отзиви за този крем
http://www.lookfantastic.de/vichy-liftactiv-supreme-face-cream-n … 0ml/11091746.html
Две мострички използвах от крема и от серума. Всъщност от серума съм по-доволна, но знам, че не се препоръчва за дългосрочна употреба.

# 548
Привет, момичета!Все още съм на 39г, но тази година ставам на 40.Козметиката за лице която използвам е хидратиращ крем, крем с колаген и еластан, ексфолираща маска(много рядко) и подхранваща маска.Започнаха да ми се появяват бръчици около очите и устата, не са много видими, до скоро бяха забележими само при мимики.Кожата ми за кратко време (кото че ли изведнъж) стана по отпусната и най-вече под брадичката, бузките леко увиснаха.За момента не желая да се подлагам на процедури и терапии, предпочитам крем с хубав ефект(стягащ, хидратиращ-кожата ми е нормална към суха). Препоръчаха ми този в аптекатаАко сте го ползвали, споделете дали сте доволни.
 bouquet

# 549
  • Велико Търново
Понеже и аз тази година ставам на 40 год. Wink, може ли да споделиш, какви кремове и маски ползваш/ имам предвид наименования, марки.../? bouquet Иначе, кожата ми е същата като твоята, със същото отпускане Confused

# 550
  • Бургас
И аз забелязах по същия начин при мен отпускане от тази година, по снимките го забелязах. Cry

Аз пия колаген 1-2 пъти годишно,витамини и минерали  около 2-3 опаковки на година. Мажа се /доста нередовно, но смятам да стана по-редовна/ с чист колаген.Крем специален все още не съм купувала.
Маски също смятам да правя по-редовно - домашни с жълтък предимно.
Упражненията за лице нямам много време и ги занемарих и тях.

# 551
Търся отзиви за този крем
http://www.lookfantastic.de/vichy-liftactiv-supreme-face-cream-n … 0ml/11091746.html
Две мострички използвах от крема и от серума. Всъщност от серума съм по-доволна, но знам, че не се препоръчва за дългосрочна употреба.

Докато се чудех, взех че си купих Виши Идеалия и такъв околоочен.

# 552
Имам нужда от фондьотен с UV фактор 30 , 50. Не се намират лесно. Има ли някой впечатления?
Лятото трябва да си защитавам кожата от черните точки.

# 553
  • Русе
Галчудо, какъв колаген пиеш, на коя марка, забелязваш ли ефект?

# 554
Имам нужда от фондьотен с UV фактор 30 , 50. Не се намират лесно. Има ли някой впечатления?
Лятото трябва да си защитавам кожата от черните точки.
Фондьотен ползвам този http://www.clarins.fr/teint-multi-regenerant-spf-15/C050101008.html,  факторът е 15, което за градски условия си е съвсем ок.
Но когато имам престой на слънце слагам http://vitania.bg/bg/slantzezashtita-litze/bioderma-fotoderm-mak … pf-50-40-ml-57147, който има ефект на фондьотен - матира и има възможност за избор на тониране от три цвята. И двата продукта са ми препоръчани от дерматолог. Склонна съм към образуване на лунички.

Прочетох по-горе, че ползвате крем с колаген - според докторката ми няма полза от подобна употреба, защото  не само, че трудно се абсорбира, но и с крема се третира само повърхностния слой на кожата и колагенът изобщо не прониква както трябва за да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт