Професионални серии за коса - тема 93

• 44 901
  • 740
  •   1
Отговори
# 735

Относно 2 минутния реконструктор на Афоджи нещо не се разбрахме с него.Използвах го вместо маска, но косата  стоеше доста суха след употреба.Говоря ето за този.
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/keratinov-2-minuten-rekonstru … n-2-minute-473-ml

Ей, с този 2-минутен реконструктор, главата ми не го побира. Как може да направи чиято и да било коса суха. Аз като го плакна така се лигави, че просто не мога проумея за един продукт ли говорим, или съдържанието е различно и имало сбъркана партида  Laughing
И при мен се лигави-споко,не си само ти така,действа ми хидратиращо  Shocked и на мен не ми се вярва да изсушава-ама коси различни.

Julia -с прот.ш. трябва да се ползва 2 мин.реконструктор, не с хидр.

Момичета ако сега започвате с проф.продукти-взимайте си серии ш.и б./маска-трудно ще комбинирате нещата ако още не си познавате косата и не ви е ясно как реагира-иначе си хвърляте парите в канала с грешни комбинации  Peace

Мацата редактирам се: от това което си изброила няма как да ти се втвърди косъма (с изкл.на 2 стъпковия прот.-но пък с него не трябва да се прекалява) има други неща по-протеинови-Рипеър на Алтерна,Профайбъра на Лореал например,Джойковците също доста осезаемо се усещаше при мен протеина-просто различните видове действат по различен начин-трябва да си намериш твоя протеин  Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 13:00 от michelle_ma_bell

# 736
Мише,много точно  Hug
МАЦАТА,не видях косата ти за съжаление.Много точно е това за протеините което си писала  Peace

# 737
Аз дори сега,  след десетина години с професионална козметика, предпочитам сериите.
Вярвам, че сеиите се съчетават най-успешно.
А преди повече от 10 и аз правех хитови комбинации  hahaha най-вече, защото не виждах смисъл да плащам толкова пари за проф. шампоани  Whistling и купувах само маски, като ги съчетавах с Елсев, примерно  Mr. Green

Та, ползвайте си серии, или питайте преди покупка. Хидратиращият шампоан на Кингсли+ 2 минутния реконструктор е крайно неподходяща комбинация.

# 738
ФРЕЙ,ХЕЕЕЛП,изписахме темата  Hug

# 739
  • Somewhere far away
Ххах много сте/ сме бързи наистина ! сега ни трябва една нова коледна празнична и новогодишна темичка. Heart Eyes Blush Hug

# 740
Мацата, Чаровна, радвайте се, че косите ви са в добро състояние и нямат дупки, нуждаещи се да се запълват с протеин  Peace За какво ви е суха и твърда коса? Това е действието на протеина по принцип, прави косата суха, твърда, гадна с една дума.

Аз не съм съгласна, че производителя трябва да решава какъв ефект да се получи върху косата ми   Laughing
Особено пък за продукти, които са се доказали във времето и имат постоянен ефект, тоест не се променя от състоянието на косата. Такъв ми е шампоана за изтощена коса Афоджи например. Комбинирам го с всичките си протеинови маски и съм страшно доволна. Да не говорим, че маската с оранжева капачка на Мароканойл се съчетавапо-добре с него, отколкото с шампоана от серията...

И хайде в НОВАТА ТЕМА  Hug

Общи условия

Активация на акаунт