Професионални серии за коса - тема 93

• 44 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Протеин в домашни условия да, мисля този 2-минутния на Aphogee, обаче не знам с какво да го комбинирам.

С ДПШ или протеинов шампоан. Но имай предвид, че не е много силен продукт. Поне аз съм останала с такова впечатление. Ако искаш удърна протеинова терапия, вземи си 2-стъпковия на Афоджи, или млечната на Милкшейк. Или някоя яка ампула. Примерно зелената на Керастаз или Наши Фито.

# 721
И аз се записвам, проявявам голям интерес към този шампоан.  Party michelle_ma_bell ще те послушам, още днес го поръчвам от Рибата.  bouquet
ако ще поръчваш- и нямаш ш.-вземи си и ш.към него-светлия (белезникав),не лилавия на Афоджи. И прави терапията макс. 2 пъти в месеца-не повече  Peace

# 722
И аз да си повторя въпросчето за кокосовото, наклепвам се след малко:

А нещо дали ще е + загряване със сешоар или минаване с терапевтичната преса? Също какво да сложа като ш+м/б след това - протеинова или хидратираща серия? Нали уж маслата затварят, но четох някъде, че такава кокосова маска хубаво подготвяла за протеин. Та съвсем се обърках.
Можеш да сложиш каквито искаш продукти след това. При мен и с протеин и с хидратация има страхотен ефект. С терапевтичната преса няма нужда да минаваш, самата молекула на кокосовото е достатъчно малка и прониква до кортекса така или иначе. Загряване също не е нужно. Просто си трябва по-дълъг престой за да има време маслото да проникне дълбоко.  Peace

# 723
michelle_ma_bell,Благодаря ти!
Установих, че от шампоаните, които имам преобладават хидратиращите.И аз не знам защо така се получава newsm78.Може би , защото търся за суха и боядисвана коса , но от тази хидратация косъмът става много хвърчащ като перушина и затова си мисля за протеин.Предполагам, че и балсама  трябва да бъде такъв.
Относно 2 минутния реконструктор на Афоджи нещо не се разбрахме с него.Използвах го вместо маска, но косата  стоеше доста суха след употреба.Говоря ето за този.
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/keratinov-2-minuten-rekonstru … n-2-minute-473-ml

# 724
Обаче сега,почти 3 седмици по-късно боята ми не е мръднала.Порастналите корени се виждат,но самия ми косъм не е оголен и с измит цвят.Това се дължи на Алтерните  Heart Eyes Всяка серия е щадяща,без сулфати и калър сейф.Никога досега такова чудо не се е случвало  Flutter

Коя серия на алтерна ползваш ?  Praynig Hug
ЕПОНА,направо го надуших  Mr. Green

Ползвам хидратиращата,интензивно хидратиращата,протеиновата,бамбуковата за блясък,ДПШ,СС крема,гел-олиото и бамбуковия термо спрей  Peace

# 725
  • София

Относно 2 минутния реконструктор на Афоджи нещо не се разбрахме с него.Използвах го вместо маска, но косата  стоеше доста суха след употреба.Говоря ето за този.
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/keratinov-2-minuten-rekonstru … n-2-minute-473-ml

Ей, с този 2-минутен реконструктор, главата ми не го побира. Как може да направи чиято и да било коса суха. Аз като го плакна така се лигави, че просто не мога проумея за един продукт ли говорим, или съдържанието е различно и имало сбъркана партида  Laughing

# 726
  • Somewhere far away
аз точно преди седмица изхабих опаковката на моя 2 мин реконструктор- ами доволна бях от него.
сега веднага няма пак да го поръчвам, но след време определено бих посегнала пак към него- ползвах го  само с шампоана за изтощена коса на Афоджи - много добре ми се отразяваше комбинацията.  Peace

# 727
МАЦАТА ,моята коса също става суха от него.Но го ползвам преди боядисване че да има какви да пази косъма.Защо да е странно.Може би когато косата е добре,протеина се усеща леко излишен,така да се каже  Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 12:40 от bubka:)

# 728
Къде мога да намеря терапията на Milkshake? В рибата я търся и я няма, там дори на Наши нещата няма Sad А между Nashi и Marrakesh кое е по - добро, тъй като имат коледна оферта и хич не е лоша  Shocked newsm78

# 729
  • Чукарландия

Относно 2 минутния реконструктор на Афоджи нещо не се разбрахме с него.Използвах го вместо маска, но косата  стоеше доста суха след употреба.Говоря ето за този.

Ей, с този 2-минутен реконструктор, главата ми не го побира. Как може да направи чиято и да било коса суха. Аз като го плакна така се лигави, че просто не мога проумея за един продукт ли говорим, или съдържанието е различно и имало сбъркана партида  Laughing

Нито ми се лигави, нито ми прави косата суха. Ползвам го в комбинация с Лореал Absolut Repair Lipidium шампоана и ми е перфектна комбинацията. Peace

# 730
аз точно преди седмица изхабих опаковката на моя 2 мин реконструктор- ами доволна бях от него.
сега веднага няма пак да го поръчвам, но след време определено бих посегнала пак към него- ползвах го  само с шампоана за изтощена коса на Афоджи - много добре ми се отразяваше комбинацията.  Peace
Аз го използвах с хидратиращия шампоан на ФК, може би не съм направила правилната комбинация newsm78

# 731
  • София
Епона, заповядай  Hug
Ако можеш да го коментираш, ще ми е интересно  Praynig
Особено първите две стъпки

Скрит текст:

1ва стъпка:

2ра стъпка:

Хранителната добавка:

Водата дойде  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 732
  • София
МАЦАТА ,моята коса също става суха от него.Но го ползвам преди боядисване че да има какви да пази косъма.Защо са е странно.Може би когато косата е добре,протеина се усеща леко излишен,така да се каже  Peace

Ами цялата работа с протеина, така и не я разбрах за година и половина ползване на проф. продукти.

Значи ако косата има нужда от протеин, би следвало да приема добре такива продукти и когато се насити започва да става суха и твърда и следва да се ползват хидратиращи продукти.

Обаче, според другата теория, когато косата няма нужда от протеин, кератиновите плочки на косъма са добре затворени и няма къде да се прикрепи протеина от продуктите и би следвало косата да не става суха и твърда, защото протеина изтича в канала.

При мен нито шампоана Редкен екстрийм, нито 2-стъпковия Афоджи, нито 2-минутния Афоджи, нито кератиновата ампула на Напура, нито зеления концентрат на Керастаз, НИЩО не втвърдява и изсушава. А така искам!!! Да го усетия този прословут ефект на пренасищанес протеин.

Показвах си косата вчера, ако си видяла. Мисля си, че косата ми е по-скоро здрава.

# 733
Вивиан, Епона, благодаря ви много  bouquet Сега почвам да разглеждам предложените марки. Напура и на мен ми се сториха готини по описание, другите не съм ги гледала  Simple Smile

# 734
МАЦАТА ,моята коса също става суха от него.Но го ползвам преди боядисване че да има какви да пази косъма.Защо са е странно.Може би когато косата е добре,протеина се усеща леко излишен,така да се каже  Peace

Ами цялата работа с протеина, така и не я разбрах за година и половина ползване на проф. продукти.

Значи ако косата има нужда от протеин, би следвало да приема добре такива продукти и когато се насити започва да става суха и твърда и следва да се ползват хидратиращи продукти.

Обаче, според другата теория, когато косата няма нужда от протеин, кератиновите плочки на косъма са добре затворени и няма къде да се прикрепи протеина от продуктите и би следвало косата да не става суха и твърда, защото протеина изтича в канала.

При мен нито шампоана Редкен екстрийм, нито 2-стъпковия Афоджи, нито 2-минутния Афоджи, нито кератиновата ампула на Напура, нито зеления концентрат на Керастаз, НИЩО не втвърдява и изсушава. А така искам!!! Да го усетия този прословут ефект на пренасищанес протеин.

Показвах си косата вчера, ако си видяла. Мисля си, че косата ми е по-скоро здрава.
И моята коса няма разлика дали с протеинов или хидратиращ шампоан се мия .Винаги е мека .Иска ми се да е малко по твърда но не става.

Общи условия

Активация на акаунт