If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention. GoT №19

• 60 975
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Тая порта на която Вен Вун чука да не е на ЗХ?

Прилича на Черен замък.
Южната порта ли, тя имаше тераса за стрелци....
Препускащата кавалерия, вижда се объл шлем - Старк, но моче и да е Карстарк.

# 751
Един ли е краля?Защо ми се върти в главата сцената от финала на 3 сезон (?) където са няколко чичковци около бебока  newsm78 И как така ще расте,докато е мъртво,другите защо не се променят (говоря за малки деца-момичета и момчета,които са ни показвали вече превърнати)  Thinking
Мисля че в книгата няма да е такова предназначението на бебетата,по скоро нещо за пиене на кръв/изсмукване на живот/енергия и умъртвяван/магия веднага след това ми се върти като идея,а двамата глупаци вмъкнаха сцената за рейтинг  Sick
Няма ли да има нова тема  Hug

# 752
  • Вестерос
В книгата не знаем какво ги правят. Един е Краля, по принцип не знаем кой е , в сериала го дадоха.

# 753
Нова тема?

# 754
Един ли е краля?Защо ми се върти в главата сцената от финала на 3 сезон (?) където са няколко чичковци около бебока  newsm78 И как така ще расте,докато е мъртво,другите защо не се променят (говоря за малки деца-момичета и момчета,които са ни показвали вече превърнати)  Thinking
Мисля че в книгата няма да е такова предназначението на бебетата,по скоро нещо за пиене на кръв/изсмукване на живот/енергия и умъртвяван/магия веднага след това ми се върти като идея,а двамата глупаци вмъкнаха сцената за рейтинг  Sick
Няма ли да има нова тема  Hug

То не е мъртво,а трансформирано.Беше живо и му направиха нещо,за да станат очите му толкова сини.Другите деца,които ни показа,бяха мъртви и вдигнати като зомбита.
В книгата жените на Крастър казаха,че "братята" на бебето на Джили ще дойдат да си го търсят.

# 755
Това съм го забравила,че ще се върнат  Thinking
2 години минаха от тогава,а в Историята нищо нямаше по въпроса,само шарени картинки  Crazy
То голямо чакане стана с Ветровете,бях се наканила да ги препрочета преди 6-а,ама ще си почакаме поне до края на годината (дано не повече  Praynig)
А тези около Краля какви се явяваха,Джон нали уби един от тях с дълъг нокът,един вид не крале,а ескорт (не ми идва по подходяща дума  Thinkingnewsm78
Няма ли кой да направи тема,да не ни заключат  Embarassed  bouquet

# 756
Предположения?

# 757
  • Варна

Брачната нощ на Санса с Уолдър Фрей.  Joy

Явно Санса и Теон се сбогуват:
Скрит текст:

# 758
Теон и Аша.

# 759
  • Варна

Я, може и Аша да е. Вероятно косата й е пораснала. Peace

# 760
Ей сега ще спретна нова тема, спрете се малко.

# 761

Общи условия

Активация на акаунт