КРУИЗИ /тема 7/

• 117 850
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Bled, както винаги много полезна bouquet
Значи ще си резервирам частен паркинг за колата. И аз реших, че за толкова евтино може да не е добра идея да седи колата 6 дни.
Намерих писанието ти за Савона какво да се разгледа. Продължавам с другите градове, че круза е след броени дни  Grinning

Забравих да попитам мога ли да плащам с дебитна карта магистралните такси до Италия или приемат само кредитни?

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 15:40 от milena12345

# 271
  • София
Аячо, Корсика Port  Ajaccio/Gare Maritime/

Едно от местата, което не се забравя.
Посещението на острова те свързва с красота, плажове, Наполеон.
Всичко тук заслужава внимание хората, кристалната вода, въздуха, езера, планини-изникват буквално от водата, девствени селца, легенди, митове.
Не напразно острова в миналото е бил център на нападения от различни страни. И смяната на собствениците е била неизбежна.
До 1755 год. когато острова придобива своята независимост.

Всичко в този град се върти около човека направил Франция велика, Наполеон - къща, паметник, магазини, сувенири и т.н.
Въпреки, че легенди и митове говорят, началото на града е от Аякс.
Какво означава Аячо-от Adjacium, място за отдих-почивка, не напразно.

Още със спирането на кораба/Dock Quai l'Herminier, Ajaccio/ сте на метри от център и всичко останало.
Няма трансфери, няма таксита…
Автогара-100 метра, ЖП гара-700, катедрала-300 и т.н.
Летището е на 7 км.
Магазини, кафенета, ресторанти започват веднага след слизането.

Забележителности

Аячо
Къща-музей на Наполеон, роден и живял в детството си.
Place de Gaulle с паметник на Наполеон.
Катедрала Notre Dame de Assomption, тук е кръстен Наполеон.
Place dAusterlitz хълм с Мемориал на Наполеон.
Place Foch площад отново с паметник, но и пазар…
Музей Fesch, препоръчвам. Кардинал Fesch е чичо на Наполеон.
Imperial Chapel – последно желание на кардинал Fesch.
Цитаделата-крепост
Кметството на 2 века с Музея на Наполеон

Околности
Ботанически градини Bonapartes в Les Milelli.
С лодка до и около островите Sanguinaires.
Хълмовете от Аячо- Route des Cretes.
Piana-село
Sartene-исторически град
Corte-с Corte is the citadel
Prunelli Gorges-клисури, скали….

Още по-далеч…
Интерес представляват Генуезките кули на острова, от времето когато Корсика е била Република Генуа/15-17 век/.

Porto Vecchio
Bonifacio и вече сме на остров Сардиния/50 мин./.
От другата страна на острова е Бастия, отдалечихме се, но ако има време защо не.

Плажове
Около Аячо, с автобус по маршрута към Sanguinaires, няколко плажа.
Плажа Ricanto, също с автобус/12 мисля беше/.
При топло време и с лодка до Porticcio, може и автобус.

Хубавите плажове са си по-далеч:
Calvi
Saleccia
Ile Rousse
Santa Giulia
Palombaggia
Loto
Rondinara
Cala Erbaju

Евентуални екскурзии от кораб…
Цените са ориентировъчни.

Обиколна/Scenic  Ajaccio /, около 3 часа 50 евро
Плажове 4 часа, 50 евро
Prunelli, обиколна природни красоти 50-60 евро, 3-4 часа
Околности Аячо 3 часа, 50-60 евро
Село с дегустация на вино 4 часа, 70 евро
Corsica Beach Getaway - Център за защита костенурка 4-5 часа 70-80 евро
Има също турове за любители на шнорхелинг и каяк, достигат до 100 евро
Тур шопинг – 50-60 евро
За да сте наясно, ако вземете примерно местен тур от брега Scenic  Ajaccio, ще ви струва 12 евро за 3 часа.
http://europeshorexcursions.com/shore-excursions-france/ajaccio- … re-excursions.htm
Разгледайте добре този сайт, не само за Корсика…

Здравейте!
И на мен ми престои круиз по средиземноморието. Савона-Марсилия-Аячо-Каляри-Малта (Валета) и Рим.
Започвам да събирам информация за всички освен Рим и Марсилия, където сме били.
Ще се радвам, ако някой се включи със съвети за някой от тези дестинации!
 Hug Hug

milena12345 това беше за теб....
Остана ли още нещо неясно, че нямам много възможност да ви следя в момента...
Bled, както винаги много полезна bouquet
Значи ще си резервирам частен паркинг за колата. И аз реших, че за толкова евтино може да не е добра идея да седи колата 6 дни.
Намерих писанието ти за Савона какво да се разгледа. Продължавам с другите градове, че круза е след броени дни  Grinning

Забравих да попитам мога ли да плащам с дебитна карта магистралните такси до Италия или приемат само кредитни?

Относно карти за плащане...
Последно беше възможно да се плаща със
Viacard, Кредитни карти и дебитна Maestro на определени места.

*Мариана*
Така е по-добре, само две дадености, тръгване от Рим/Чивитавекия/ и стоп в Барселона.
При това положение най-добре да следиш Costa Crociere, като техните тръгвания са най-евтини от Савона, но има и от Чивитавекия.
Ето един пример:
Costa Diadema
10 юни – 7 дни/цените след тази дата се покачват/

Giorno 1 Civitavecchia
Giorno 2 Savona  17h00
Giorno 3 Marsiglia 09h00 18h00
Giorno 4 Barcellona 09h00 19h00
Giorno 5 Palma di Maiorca 09h00
Giorno 6 Palma di Maiorca 01h00
Giorno 7 Cagliari 08h00 17h00
Giorno 8 Civitavecchia

Цени в момента, без промоция...
569€ вътрешна
789€ прозорец
919€ балкон
+ 130 такси

Същия круиз, но от Савона в момента е паднал на Last minute до
359 евро + 140 такси.
Тази цена вече е добра…къде са 1500 евро ???
Тук обаче искам да ти кажа, че никой не може да каже с точност дали ще има и кога намаления за даден круиз. Особено юни-юли-август…
Тази година намаленията в последния момент ще бъдат по-малко, така се разбраха компаниите, но със сигурност ще има. Но къде и колко ???
Досега съм познавала кой круиз може да падне, но с това споразумение да махнат Last minute, не се наемам.

Въпросната промоция от днес я има в почти всички наши круизни агенти, но аз не цитирам такива...

ПРОМОЦИИ

Тази цена включва 2 нощувки в Генуа, както и полети до начална и крайна точка от Лондон.

ENJOY EXTRA £ 100 OFF PER каюта ЗА НОРВЕГИЯ
Трябва да се въведе Промо код при резервация онлайн, за да се прилага отстъпката. Промо код може да се влезе в страницата за избор на госта, след въвеждане възрасти на пътника.
Приложимо само на норвежки резервации.
Офертата е валидна до 22/03/2016. Промо код: NCL100

ENJOY EXTRA £ 50 OFF PER каюта
Трябва да се въведе Промо код при резервация онлайн, за да се прилага отстъпката.

Приложим към следните круизни линии:
Celebrity Cruises
Royal Caribbean
Azamara Club Cruises
Океания Cruises
Holland America Line
Carnival Cruise Line
MSC Cruises
Princess Cruises
Cunard
P & O Cruises
Costa Cruises
Regent Seven Seas Cruises
Seabourn Cruise Line

Офертата е валидна до 22/03/2016. Код: VIVASALE

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 00:35 от Bled

# 272
Bled страхотна си!!!
Благодаря!!!   Hug Hug  bouquet
Остана ми само Каляри, другите съм подготвила Grinning

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:05 от milena12345

# 273
  • Плевен
Здравейте отново!
Ние, живот и здраве, пътувме на 6 април от Генуа по маршрут  Генуа-Аячо-Палма-Барселона-Марсилия-Генуа.
Моля пътувалите с деца да споделят - как е с децата на борда - безопасно ли е за тях? Моя малкия е доста енергичен и щуричък, много се притеснявам, да не падне от някъде...
-Ако сте ходили с тях на официална вечеря - те как издържат? Мисля, че моите не могат да издържат повече от половин час на едно място...
- Така като гледате пристанищата, на които ще се спира какво ще ме посъветвате, как да ги разглеждаме? За Аячо вече разбрах, благодарение на Блед  Hug , но за другите места ми е притеснено - пък и сме с ограничен бюджет, дали да хващаме тези хоп-он автобусите или да се придвижваме с друг транспорт?  newsm78 Някакви по-интересни атракции за децата по тези места?
Благодаря ви много!

# 274
anyto, не сме ходили с децата на круиз, но по мои наблюдения деца не се пускат свободно из кораба... Има си за тях аниматори и се занимават с тях, организират им игри, забави, за по-големите детски дискотеки и т.н. Малките деца не вечерят в ресторантите, поне при нашите круизи не съм виждала деца по масите и съм се чудила организирано ли се хранят някъде... Peace В бюфета съм виждала майки с малки деца и бебета с колички, но не и в ресторантите.... Да кажат и другите как е с по-малките деца на кораба.... newsm78

# 275
Нашето дете беше на 6 г и се хранеше с нас в ресторанта. Не сме го оставяли на аниматори нито за миг. Корабът не ми се стори по-опасен от един голям хотел.

# 276
Дъщеря ми беше на 5 на нашия круиз,вечеряше с нас в ресторанта.Заозна се с русначе на нейната възраст и се заиграха в детския клуб и за късмет единия аниматор беше българче от Добрич  Grinning и беше привилегирована без да знае език да си общува и забавлява на родния език...Тя самата не искаше да се отделя от нас , и в реторантите беше с нас и на басейните,екскурзиите ясно..Един път вечеря в детския клуб защото имаха специална програма.Но сами на тоя огромен кораб абсурд ,ще се загуби ,нито ще намери каютата нито дек-а ..

# 277
Bled, огромни благодарности за изчерпателния отговор  bouquet Hug

За датите които ние плануваме (тръгване около 28.06-08.07) разликата в цените между Costa Diadema и Epic е доста малка, а отзивите са в полза на Епик... Но пък ми се иска да има някаква отстъпка от тази цена (1500евро/човек), така че, ще следя и тук и по агенциите за някаква промоционална оферта  Peace Ако някой види нещо изгодно ще се радвам да го сподели  Hug

# 278
  • София
Каляри - Cagliari - Molo Rinascita del Porto – Sardinia

http://www.cagliaricruiseport.it/

Круизи 2106
Календар

Още едно страхотно и лесно за пасажерите спиране на кораби и не само.
Посещаваме острова и без круиз, пресичайки го два пъти, включително Каляри. Струва си…

Първото, което искам да ви кажа, че круизите започващи от Каляри са на много изгодни цени. Те не са много, но често се срещат.
Сигурно ви се вижда далеч да се качите на круиз от тук, но не е така.
Самолетни билети до там могат да се намерят от 80-100 евро в двете посоки/с прекачване/…
Ето един пример:
Скрит текст:
Costa Pacifica
06-04-2016
Giorno 1 Cagliari 14h00
Giorno 2 La Valletta 12h00 19h00
Giorno 3 In navigazione
Giorno 4 Civitavecchia 07h00 18h00
Giorno 5 Savona 09h00 16h30
Giorno 6 Marsiglia 08h00 18h00
Giorno 7 Ajaccio 09h00 17h00
Giorno 8 Cagliari
269 евро+130 такси

Пристанището е отново съвсем близо, центъра не е на повече от 15-20 минути пеша.
Когато аз съм била там, имаше безплатен трансфер от самото пристанище до Piazza Giacomo Matteotti или Via Roma. Това е много кратко разстояние, но те изкарва от суматохата в пристанището. А точно там са гарата и автогарата, ако сте решили да напуснете града.
Круизния терминал е нов и много красив. С него се положи ново начало на круизния туризъм на острова.
Ако стигнете до там с кола/както сме го правили ние/, има паркинг за круизни пасажери, стандартна цена 10 евро/ден.

Ако идеята е оставане в града, не ви трябва никакъв разход, а просто разходки пеша. Само трябва да имате предвид, че града не е равен и има денивелация.
Ще се насладите на тесни, но често стръмни, павирани улици.

От кораба ще ви предложат екскурзии до 8 часа, които не са никак евтини, включително и до Barumini.
Нормалните до 4 часа включват древния град на Нора, традиции, храна и вино, маслинови горички и лозя, както и самият град.
Цени от 50-60 до 150-160 евро.

Ако си останете в града, какво да видите:

Още с излизането от порта попадате на Via Roma и тръгвате по Ларго Felice, както казах по наклон ще стигнете до Piazza Yenne.
Оттук вече сте в центъра, най-добре тръгнете на дясно към Piazza Costituzione, тук обърнете внимание на Bastione San Remy.
Малко зад него е Elephant Tower , останала внушителна кула.
След което се върнете към Viale Regina Elena и по нея до Катедралата…
Ако продължите в същата посока ще стигнете до Cittadella dei Musei.
Щом сте вече тук, значи пред вас е и Археологическия музей, както и галерията…
Ако все още имате сили, тръгвате по Cammino и стигате финала/стига толкова/ Римския амфитеатър.
Това като разходка, ще ви хареса…
През цялото време си търсете местенца да гледате обратно, струва си.

Да не пропуснем…
Може да ви изглежда странно но в Каляри се намира най-големия закрит пазар в Италия, един от най-големите в Европа.
Mercato Civico San Benedetto
ТУК
Намира се в обратната на амфитеатъра посока…трябва да прецените дали първо него или обратно…

И не на последно място, ако решите да си починете на терасата на Caffe Libarium Nostrum
с гледката и всичко останало Каляри ще остане завинаги във вас.

Ако не ви се ходи или сте изморени...
City Tour
10 евро
Може и по вода...
Half day boat
35 евро

Ако това е малко, ще продължим извън града, но от круиз това е достатъчно.

И все пак…
Плаж
Ако ви е писнало от разходки, имате чудесен вариант за много кратко време да се озовете на прекрасния плаж Poetto, който си е почти в Каляри.
Кристална вода, пясък и почивка. Нощували сме близо до плажа в хотел Nautilus

Тази ивица плаж е някъде 7-8 км., няма възможност за много хотели, както и луксозни. Те са само в началото, от към Каляри, после остава пътя и плажа. Шосето е 2х2 платна, като отстрани може спокойно да се спира на повечето места. Ако някой пътува за повече време,ще пиша повече.

Другата подобна красота е Chia Beach, в обратна посока/към 50 км./.

Сардиния е прекрасен остров и си струва да се посети поне за 10 дена, като се разполага с кола.
Имам такъв маршрут/писах някъде/, с фериботи, което е пак вид круизи с кола…

Май трябва да спирам, но не забравяйте има още много…

Bled страхотна си!!!
Благодаря!!!   Hug Hug  bouquet
Остана ми само Каляри, другите съм подготвила Grinning
milena12345
Май свършихме с този маршрут, желая ти невероятен круиз и страхотни спомени....

Скрит текст:
Здравейте отново!
Ние, живот и здраве, пътувме на 6 април от Генуа по маршрут  Генуа-Аячо-Палма-Барселона-Марсилия-Генуа.
Моля пътувалите с деца да споделят - как е с децата на борда - безопасно ли е за тях? Моя малкия е доста енергичен и щуричък, много се притеснявам, да не падне от някъде...
-Ако сте ходили с тях на официална вечеря - те как издържат? Мисля, че моите не могат да издържат повече от половин час на едно място...
- Така като гледате пристанищата, на които ще се спира какво ще ме посъветвате, как да ги разглеждаме? За Аячо вече разбрах, благодарение на Блед  Hug , но за другите места ми е притеснено - пък и сме с ограничен бюджет, дали да хващаме тези хоп-он автобусите или да се придвижваме с друг транспорт?  newsm78 Някакви по-интересни атракции за децата по тези места?
Благодаря ви много!
anyto
Относно децата, компаниите и отделни кораби ползват различна политика и приоми както в храненето, така и забавленията на малчуганите.
Често не виждате децата в основните ресторанти, не защото не може, а защото има по-благоприятни варианти както за родителите, така и за децата.
Но има и варианти където деца под 12 години не се хранят с родителите.
Това всъщност е дълга тема и няма как да цитирам всички възможности.
Ще го правим когато се наложи за съответна компания...

anyto по твоя маршрут мисля, че само Палма не е основно коментирана, за там дали си осведомена ?
Другите ги има в темите, ако не ги намираш пиши...

Скрит текст:
marisha
Re: КРУИЗИ /тема 7/
♥0 пт, 11 мар 2016, 09:29   #255  
Цитирай
Благодаря ти Блед   bouquet
Може би не става съвсем ясно от моите постове, но ние вече сме направили резервация за този круиз. Цените бяха по-ниски, защото резервацията ни е отдавна. Направихме този избор, защото искахме да начална/крайна спирка да е Копенхаген. Там имаме близки, при които можем да останем няколко дни и да разгледаме спокойно и този град. Искахме да не е повече от седмица и да е август, защото нашите близки тогава ще са там.
Много малко намирам информация из Нет-а за тази дестинация.
Интересува ме, ако някой е ходил на подобен круиз, да сподели можем ли сами да се предвижим/налага ли се, до по-интересни забележителности в околностите на градовете, където спираме? Заслужават ли си корабните екскурзии? Какво е интересно да се види в околностите? Транспорт, който може да се ползва?
Всяка информация за тези градове из Норвегия, би била полезна  Smile

Копирам тук и по-синтезирана информация:
THIS CRUISE VISITS 5 PORTS:
Copenhagen,Denmark
Stavanger,Norway
Bergen,Norway
Alesund,Norway
Geiranger,Norway

Благодаря предварително   bouquet  

marisha
Не съм забравила, но не успявам, но ти имаш достатъчно време...
Само искам да ти кажа, че от юни Wizz Air ще летят до Копенхаген на изгодни цени.

Bled, огромни благодарности за изчерпателния отговор  bouquet Hug

За датите които ние плануваме (тръгване около 28.06-08.07) разликата в цените между Costa Diadema и Epic е доста малка, а отзивите са в полза на Епик... Но пък ми се иска да има някаква отстъпка от тази цена (1500евро/човек), така че, ще следя и тук и по агенциите за някаква промоционална оферта  Peace Ако някой види нещо изгодно ще се радвам да го сподели  Hug

*Мариана*

В момента:

ЕПИК
19-06-2016
26-06-2016 също

Sun   Jun   19   Barcelona, Spain      6:00pm
Mon   Jun   20   At Sea      
Tue   Jun   21   Naples (Capri), Italy   7:00am   7:00pm
Wed   Jun   22   Rome (Civitavecchia), Italy   6:00am   7:00pm
Thu   Jun   23   Florence / Pisa (Livorno), Italy   7:00am   7:00pm
Fri   Jun   24   Cannes, France   8:00am   6:00pm
Sat   Jun   25   Marseille, France   7:00am   4:00pm
Sun   Jun   26   Barcelona, Spain   5:00am   

ЦЕНА
1080 евро Балкон
675 евро вътрешна
но от Барселона, може да се провери за изгодни полети...
http://vacationstogo.com/ticker.cfm?sort=v&r=0&s=515& … 0166&tm=20167

Ще го имам предвид, дано излезе нещо още по-добро....

Мерси, Блед! И за помощта ти също!
Върнахме де тъкмо. Като цяло съм доволна.

EXQUISITE
Добре дошла, радвам се, че си доволна...

НОВИНИ

Една много приятна новина за нас, както и за всички, които плануват круизи на север...

Полети
Wizz Air

София-Копенхаген-София
понеделник, сряда, петък
от 13 юни 2016
от 39.99 EUR/79.99 BGN

Конкурс за законно пребиваващи в Обединеното кралство, навършили 18 години/доколкото знам има наши потребители, които живеят там/.
До 31-03-2016
На адрес
contests@cruisecritic.co.uk
напишете писмо в което заедно с вас включете още трима души, които не са плавали с MSC.
Ако бъдете избрани четиримата ще се качите на Splendida MSC безплатно.
Ще бъдат избрани 28 човека.
Качване на 06-05-2016 год. с официален обяд на кораба.
В цената е включен паркинг по време на събитието в Саутхемптън.

ПРОМОЦИИ

Пак търсени полети за круизи:

Париж - Fort-de-France, Martinique/Pointe-à-Pitre, Guadeloupe - Париж
от април до юни
от 300-326 евро
http://www.momondo.de/
http://www.travel2be.de/
http://www.liligo.fr/

Лондон - San Juan, Puerto Rico - Лондон
от декември 2016 до февруари 2016
от 316 евро
http://www.norwegian.no/

Мюнхен - Punta Cana, Dominican Republic - Мюнхен
март, април
от 310 евро
Air Berlin

Manchester – Boston - Manchester
май,юни
от 250 евро
https://www.thomascookairlines.com/
От Бостън тръгват круизи до Бермуди, Канада, Кариби и др.

https://www.dreamlines.ru/

# 279
  • София
Здравейте !
Ние си резервирахме круиз с MSC Magnifica от 28.05.
Венеция - Бари - Олимпия - Атина - Миконос - Дубровник - Венеция

# 280
  • София
Здравейте !
Ние си резервирахме круиз с MSC Magnifica от 28.05.
Венеция - Бари - Олимпия - Атина - Миконос - Дубровник - Венеция

koleva_nelka Честито !!!
Ако имаш въпроси по маршрута, не се притеснявай да питаш...

НОВИНИ

Наши представители участваха в международното круизно изложение "Seatrade Cruise Globul 2016" във Форт Лодърдейл, САЩ.
Имаме новина, след като MSC Cruises отказаха спиранията си в Истанбул, обявиха че директно от Пирея ще спират в Бургас. Дали ще има departure от нашия порт, ще чакаме да видим, дано...

Единствената BG компания за речни круизи „Дунав турс” започва сезона от Ротердам с кораба „Елегант Лейди”.
Тази година компанията обещава, че българските туристи ще се радват на специално внимание, да видим.
Корабите ще се движат по реките Дунав, Рейн, Майн и Мозел.

Carnival Corporation получи официално разрешение за круизи в Куба.

Crystal, Disney, MSC, Celebrity, Viking, Norwegian, Oceania, Regent, Azamara отменят спиранията си в Истанбул...

ПРОМОЦИИ Last minute

Norwegian Epic

Sun   Apr   24   Barcelona, Spain      6:00pm
Mon   Apr   25   At Sea      
Tue   Apr   26   Naples (Capri), Italy   7:00am   7:00pm
Wed   Apr   27   Rome (Civitavecchia), Italy   6:00am   7:00pm
Thu   Apr   28   Florence / Pisa (Livorno), Italy   7:00am   7:00pm
Fri   Apr   29   Cannes, France   8:00am   6:00pm
Sat   Apr   30   Marseille, France   7:00am   4:00pm
Sun   May   1   Barcelona, Spain   5:00am

355 евро Уникални цени за Епик, имаше питане...

Norwegian Epic
07.04.2016
1   Do   Barcelona - Spanien       17:00
2   Fr   Seetag -       
3   Sa   Cagliari - Sardinien (Italien)   08:00   17:00
4   So   Seetag -       
5   Mo   Palermo - Sizilien (Italien)   08:00   17:00
6   Di   Seetag -       
7   Mi   Neapel - Italien   08:00   18:00
8   Do   Civitavecchia - Rom - Italien   05:00   19:00
9   Fr   Livorno - Florenz - Italien   07:00   19:00
10   Sa   Seetag -       
11   So   Barcelona - Spanien   05:00   
10 дни
от 579 евро

Costa Mediterranea

Fri   Mar   25   Venice, Italy      10:00pm
Sat   Mar   26   Trieste, Italy   7:00am   7:00pm
Sun   Mar   27   Split, Croatia   9:00am   5:00pm
Mon   Mar   28   Kotor, Montenegro   8:00am   2:00pm
Tue   Mar   29   Olympia (Katakolon), Greece   1:00pm   8:00pm
Wed   Mar   30   Corfu, Greece   8:00am   5:00pm
Thu   Mar   31   Dubrovnik, Croatia   8:00am   1:00pm
Fri   Apr   1   Venice, Italy   9:00am   
или
Sat   Mar   26   Trieste, Italy      7:00pm
Sun   Mar   27   Split, Croatia   9:00am   5:00pm
Mon   Mar   28   Kotor, Montenegro   8:00am   2:00pm
Tue   Mar   29   Olympia (Katakolon), Greece   1:00pm   8:00pm
Wed   Mar   30   Corfu, Greece   8:00am   5:00pm
Thu   Mar   31   Dubrovnik, Croatia   8:00am   1:00pm
Fri   Apr   1   Venice, Italy   9:00am   10:00pm
Sat   Apr   2   Trieste, Italy   7:00am   

345 евро

Costa Pacifica

Sat   Mar   26   Rome (Civitavecchia), Italy      6:00pm
Sun   Mar   27   Savona, Italy   9:00am   4:30pm
Mon   Mar   28   Marseille, France   8:00am   6:00pm
Tue   Mar   29   Ajaccio, Corsica, France   9:00am   5:00pm
Wed   Mar   30   Cagliari, Sardinia, Italy   8:00am   2:00pm
Thu   Mar   31   Valletta, Malta   Noon   7:00pm
Fri   Apr   1   At Sea      
Sat   Apr   2   Rome (Civitavecchia), Italy   7:00am   

345 евро

Splendour of the Seas

28.03.2016
1   Mo   Dubai - Vereinigte Arabische Emirate       18:00
2   Di   Khasab - Oman   08:00   17:00
3   Mi   Muscat - Oman   09:00   
4   Do   Muscat - Oman       18:00
5   Fr   Seetag -       
6   Sa   Abu Dhabi - Vereinigte Arabische Emirate   08:00   18:00
7   So   Dubai - Vereinigte Arabische Emirate   08:00   
8   Mo   Dubai - Vereinigte Arabische Emirate       

от 299 евро

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 00:46 от Bled

# 281
  • sofia
Блед, цените с такси ли са?
Как ми харесва маршрута на Епик, а и съм мераклия да се кача на Норвижците.

За съжаление отпуската почти ми се стопи.

Блед, имам едно питане (ако имаш яснота)..... Така с мъжа ми имахме по 4800точки(Корал карт) в Коста клуб и ни дадоха Перла карти при качването на кораба. Дали сумират точките на пасажерите в кабината? Ние реално нямахме точки за Перла карти

# 282

355 евро Уникални цени за Епик, имаше питане...

Здравейте!
Аз се интересувам за Епик, но за съжаление ми предстои друго пътуване на тези дати. Ще почакам, все ще ми излезе късметът!
Благодаря за информацията!

# 283
Оле, така ме е яд...наистина страхотна цена за Епик и точно желаният от нас маршрут...Но на тези дати, няма как...Sad

# 284
Bled къде мога да видя тази промоция с Епик. Ако ще прозвучи ката реклама ще бъда благодарна на линк на лични. Ако на кой друг може да помогне Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 20:39 от tali_ana

Общи условия

Активация на акаунт