КРУИЗИ /тема 7/

• 117 911
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодаря ти Блед  bouquet
Може би не става съвсем ясно от моите постове, но ние вече сме направили резервация за този круиз. Цените бяха по-ниски, защото резервацията ни е отдавна. Направихме този избор, защото искахме да начална/крайна спирка да е Копенхаген. Там имаме близки, при които можем да останем няколко дни и да разгледаме спокойно и този град. Искахме да не е повече от седмица и да е август, защото нашите близки тогава ще са там.
Много малко намирам информация из Нет-а за тази дестинация.
Интересува ме, ако някой е ходил на подобен круиз, да сподели можем ли сами да се предвижим/налага ли се, до по-интересни забележителности в околностите на градовете, където спираме? Заслужават ли си корабните екскурзии? Какво е интересно да се види в околностите? Транспорт, който може да се ползва?
Всяка информация за тези градове из Норвегия, би била полезна  Simple Smile

Копирам тук и по-синтезирана информация:
THIS CRUISE VISITS 5 PORTS:
Copenhagen,Denmark
Stavanger,Norway
Bergen,Norway
Alesund,Norway
Geiranger,Norway

Благодаря предварително  bouquet

# 256
MSC Cruises промоция определени круизи, втори пасажер минус 50%...резервации от 15 Март до 4 Април 2016.

Къде го видя това?

# 257
Блед благодаря!
Явно нещо не се оправям добре с търсачката, ако ти попадне пост за някой друг град, ще се радвам. Когато можеш  Hug

# 258
Bled и аз благодаря! Аз се интересувах от Епик и този маршрут, за съжаление датите не ме устройват...

# 259
Здравейте,
да ви попитам - има ли някой по-запознат с отплаване от Бургас за круиз?
Намирам много малко инфо за този вариант, а офертите нещо не ми изглеждат надеждни..
Вие как мислите?

# 260
  • София
Здравейте,
да ви попитам - има ли някой по-запознат с отплаване от Бургас за круиз?
Намирам много малко инфо за този вариант, а офертите нещо не ми изглеждат надеждни..
Вие как мислите?

Да, ама не....няма такива круизи, мечта.
Имаше....но няма да пиша защо няма, писах отдавна.
Има само cruise stop-without initial departure...

Bled и аз благодаря! Аз се интересувах от Епик и този маршрут, за съжаление датите не ме устройват...

Жалко, ще има и други....

Блед благодаря!
Явно нещо не се оправям добре с търсачката, ако ти попадне пост за някой друг град, ще се радвам. Когато можеш  Hug

Ще потърся, ако не, ще пишем...

Благодаря ти Блед  bouquet
Може би не става съвсем ясно от моите постове, но ние вече сме направили резервация за този круиз. Цените бяха по-ниски, защото резервацията ни е отдавна. Направихме този избор, защото искахме да начална/крайна спирка да е Копенхаген. Там имаме близки, при които можем да останем няколко дни и да разгледаме спокойно и този град. Искахме да не е повече от седмица и да е август, защото нашите близки тогава ще са там.
Много малко намирам информация из Нет-а за тази дестинация.
Интересува ме, ако някой е ходил на подобен круиз, да сподели можем ли сами да се предвижим/налага ли се, до по-интересни забележителности в околностите на градовете, където спираме? Заслужават ли си корабните екскурзии? Какво е интересно да се види в околностите? Транспорт, който може да се ползва?
Всяка информация за тези градове из Норвегия, би била полезна  Simple Smile

Копирам тук и по-синтезирана информация:
THIS CRUISE VISITS 5 PORTS:
Copenhagen,Denmark
Stavanger,Norway
Bergen,Norway
Alesund,Norway
Geiranger,Norway

Ясно, има време, ще опишем каквото и когато може....

# 261
Благодаря Bled!  bouquet
някой да знае какъв му е случая на паркинг Piazza del Popolo в Савона? Изглежда ми като обществен паркинг, но с бариери... 30 евро на месец, което е наполовина от частните паркинги, но дали колата ще е на сигурно място?
Някой ползвал ли е? newsm78

# 262
  • England
Здравейте,

и нашето семейство обмисля първия си круиз, насочили сме се към Средиземноморието.
Ние сме с две деца на 11 и 16 години и искам да намеря компания,в която и двамата да пътуват free,т.е. да платим само пристанищни такси.В Costa до 16 са безплатно,значи не е подходящо за нас.В някои сайтове пише,че в MSC децата до 18 са free,но според други е до 16.
Ако някой от вас е запознат по този въпрос и ми обясни как точно стоят нещата,ще съм много благодарна bouquet
И в нашия случай можем ли да резервираме двойна каюта с 2 допълнителни легла или трябва да е по-голяма?

# 263
Момичета, и аз се записвам при вас с молба за помощ:
Решихме да ходим на круиз през лятото - средиземноморски. Засега Norwegian Epic ни допада като пристанища. Гледам цените и каютите с балкон са около 1500 долара за края на Юни- началото на Юли 2016.
Моля запознатите да ми кажат как е тази цена : възможно ли е да намеря драстично по-ниска или през летния период не се правят такива намаления като за март-април-май?

Bled ми се стори запозната с EPIC, моля те кажи (ако знаеш, разбира се) кой сайт предлага най-изгодните цени за тях  Praynig

P.S.: от Чивитавекия до Чивитавекия мисля да е, за да можем няколко дни преди или след това да разгледаме Рим.

# 264
  • гр.София
Здравейте,

и нашето семейство обмисля първия си круиз, насочили сме се към Средиземноморието.
Ние сме с две деца на 11 и 16 години и искам да намеря компания,в която и двамата да пътуват free,т.е. да платим само пристанищни такси.В Costa до 16 са безплатно,значи не е подходящо за нас.В някои сайтове пише,че в MSC децата до 18 са free,но според други е до 16.
Ако някой от вас е запознат по този въпрос и ми обясни как точно стоят нещата,ще съм много благодарна bouquet
И в нашия случай можем ли да резервираме двойна каюта с 2 допълнителни легла или трябва да е по-голяма?

Ние бяхме на Сплендида в една каюта с децата.За тях платихме само корабните такси.Каютата беше с прозорец.

# 265
  • England
А децата ви на каква възраст са?Големи ли са като моите?И какъв вид бяха допълнителните легла-2 фотьойла или диван?

# 266
  • гр.София
А децата ви на каква възраст са?Големи ли са като моите?И какъв вид бяха допълнителните легла-2 фотьойла или диван?

Всъщност едното беше над 18 г., а другото под 18 г.Затова само за това , което беше под 18 години платихме таксите.Леглата бяха - една голяма спалня по средата плътно до прозореца.От двете й страни високо над нея, плътно до стените са висящи ,сгъваеми легла.Имат си предпазни парапети и няма как да се падне от тях и стълби за да може да се качиш на тях.Големи са по размер, като за голям човек.Денем се прибират като се сгъват към стените.Каютата си е достатъчно просторна и си става за четири човека.

# 267
  • София
MSC Cruises промоция определени круизи, втори пасажер минус 50%...резервации от 15 Март до 4 Април 2016.
Къде го видя това?

Промоцията започва утре/днес и при големите BG агенции за круизи...

Пример:

MSC MAGNIFICA
7 дни
2.04/9.04/16.04/23.04
от 509 Евро 1 пасажер
от 319 Евро 2 пасажер
с таксите

Благодаря Bled!  bouquet
някой да знае какъв му е случая на паркинг Piazza del Popolo в Савона? Изглежда ми като обществен паркинг, но с бариери... 30 евро на месец, което е наполовина от частните паркинги, но дали колата ще е на сигурно място?
Някой ползвал ли е? newsm78

Да, ползвали сме го извън круизи, ето го ТУК

Цената е ниска, но не е препоръчително колата да се оставя в него за круиз или дълго.
30 мин. са безплатни
50 цента е за час
 и да 30 евро е за месец.

Здравейте,

По принцип децата с MSC, NORWEGIAN, COSTA са на такси до 18 год.
Но при определени сезони, круизи и региони се променя.
Очаква се и нова промяна летния сезон.
Пускат се промоции където това е специално цитирано и за други компании.

Решихме да ходим на круиз през лятото - средиземноморски. Засега Norwegian Epic ни допада като пристанища. Гледам цените и каютите с балкон са около 1500 долара за края на Юни- началото на Юли 2016.
Моля запознатите да ми кажат как е тази цена : възможно ли е да намеря драстично по-ниска или през летния период не се правят такива намаления като за март-април-май?

Bled ми се стори запозната с EPIC, моля те кажи (ако знаеш, разбира се) кой сайт предлага най-изгодните цени за тях  Praynig
Благодаря предварително  bouquet

P.S.: от Чивитавекия до Чивитавекия мисля да е, за да можем няколко дни преди или след това да разгледаме Рим.

Имаше промоция преди дни, в момента няма...
Тази цена е убийствена без промоция, виждам я на $1,359/Епик-балкон/, но пак е прекалено много.
Аз не бих резервирала, ти решаваш.
Това си е цена за двама...
А и защо непременно трябва да е Епик ?
Виж горната промоция, 800+ за двама ?
Да не говорим и какви други излизат...

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 00:56 от Bled

# 268
Къде го видя това?

Промоцията започва утре/днес и при големите BG агенции за круизи...

Аз не намирам такава промоция  Confused явно не търся където трябва... Може ли някой да ме насочи къде да погледна  Praynig

Bled ми се стори запозната с EPIC, моля те кажи (ако знаеш, разбира се) кой сайт предлага най-изгодните цени за тях  Praynig
Благодаря предварително  bouquet

Имаше промоция преди дни, в момента няма...
Тази цена е убийствена без промоция, виждам я на $1,359/Епик-балкон/, но пак е прекалено много.
Аз не бих резервирала, ти решаваш.
Това си е цена за двама...
А и защо непременно трябва да е Епик ?
Виж горната промоция, 800+ за двама ?
Да не говорим и какви други излизат...
Аз затова питах как ви се струва цената (и на мен ми се видя малко висока) и дали е възможно да намеря значително по-добра.
НЕ, не трябва непременно да е ЕПИК, искаме Рим (няколко дни преди или след круиза ) и да видим Барселона за 1 ден, останалите пристанища търпят промяна.
Ще съм благодарна да споделите кои други отговарят на нашето търсене  Hug
И КОГА е по-голяма вероятността за добра цена? (дали last minute или за Юли всичко се заема по-рано? Не знам защо, но аз си мисля, че в последния момент няма да има много добри оферти, или греша?)

# 269

Общи условия

Активация на акаунт