Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 050
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
На мен ми искаха диплома, но само за регистрация със съюза ни. После не е трябвала.

# 676
  • ENGLAND
За да си учител тук ти искат задължително дипломата, с нея показваш какво можеш да преподаваш. QTS си длъжен да притежаваш, ако искаш да си учител, той ти дава право да работиш като учител.

# 677
Дами, дайте ми съвет какво е важно да гледам, когато избирам safety gate за 2-годишен?

# 678
  • Оптимист по принуда
Аз си купих втора ръка с press-up захващане, няма нужа от пробиване, за да се постави и става за почти всеки р-р отвор. Подобна:
http://www.preciouslittleone.com/product-information/81/4777/lin … T5jPjqxoCfKDw_wcB има и видео.

# 679
Ще пътуваме с децата при съпруга ми за 10 дни, първоначално мислехме за постоянно, но засега няма да стане, та ще си използваме закупените вече билети и ще отидем на гости. Да обаче той живее на място където неможа да останем с децата и търся хотел или място в което можем да останем за 10 дни. Може ли да ми препоръчате нещо което сте ползвали за престой.
Благодаря ви.

# 680
  • постоянно
Ще пътуваме с децата при съпруга ми за 10 дни, първоначално мислехме за постоянно, но засега няма да стане, та ще си използваме закупените вече билети и ще отидем на гости. Да обаче той живее на място където неможа да останем с децата и търся хотел или място в което можем да останем за 10 дни. Може ли да ми препоръчате нещо което сте ползвали за престой.
Благодаря ви.

Magnolia за коя част на Англия става въпрос ?

# 681
  • Bristol
Magnolia, виж Airbnb.co.uk или booking.com сайтовете. Можете да си наемете апартамент или къщичка за този период. В хотел аз лично го намирам депресиращо за семейство, а можеш да намериш апартамент или къща на цена за вечер подобна на тези на хотелите за стая.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 18:14 от Merry

# 682
За Лондон. И аз предпочитам къщичка или апартамент, но за толкова малко дни незнам дали ще намеря 😓

# 683
Magnolia4, виж както са ти казали airbnb. Аз съм ги ползвала няклко пъти за други Европейски страни и съм много доволна.

# 684
  • UK
Здравейте, моля някой да ми прати сайт откъдето да поръчвам хомеопатични продукти на изгодни цени и с изгодна доставка тук в Англия. Аз съм се запасила с някои продукти, но ситуацията е спешна и нямам всичко необходимо за да се справим. Благодаря ви!

# 685
  • Оптимист по принуда
Рени, http://www.bilkova-apteka.co.uk, препоръча ми го dejie от темата  Hug

# 686
  • Bristol
За Лондон. И аз предпочитам къщичка или апартамент, но за толкова малко дни незнам дали ще намеря 😓
Нямаш проблеми за по седмица-две да наемаш от двата сайта! Даже къщите и апартаментите имат често изискване за резервация минимум 3 нощи. Миналата седмица пробвах да букна 3 бед къща в Корнуел за три нощувки, но ми отказаха Sad било сезон и не давали за по няколко дни, за седмица поне трябвало да бъде Sad
Има снимки от имотите, точна локация на картата, в гугъл май можеш да се разходиш и видиш района, както и ревюта от предишни наематели. От там резервирам редовно. Както споменах, аз хотели не харесвам. Искам си хол и кухничка да имам Simple Smile Аз за зимни и летни почивки ги ползвам и в УК и на континента. Скоро правих там проучване и за Калифорния, само пари и време да има човек  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 22:07 от Merry

# 687
Може ли да попитам къде в Корнуел? Ние сме в St Austell.

# 688
Здрарвейте,

В момента съм в Англия и съм бременна във 2-рия месец. Работех във ферма и веднага след като разбрах напуснах работа. Искам да попитам - полагат ли ми се някакви социални помощи или от кога ми се полага да взимам майчинство, при положение, че съм тук от 3 год., но с прекъснати месеци от работа, защото бях сезонен работник? Общо в Англия за 3-те години имам около 20 месеца стаж с прекъсвания.
И от кой месец от бременността имам право да изисквам тези помощи или майчинство?

Много ви благодаря, предварително!

# 689
  • Истински се вижда само със сърцето.
Прочети тук https://www.gov.uk/maternity-allowance/overview

Общи условия

Активация на акаунт