Жалба срещу мен от съседка...

• 4 821
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте...Благодаря за  "ДОБРОНАМЕРЕНОСТТА"  която тук расте от ден на ден все повече...не очаквах  така да се отнасяме към някой,който има проблем....недобронамерен човек едва ли ще се замисля толкова над случващото се............ей това е Матрицата....Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 17:30 от румид

# 1
  • Бургас
Постът ти абсолютно не кореспондира с подписа ти.

# 2
Ужас. Да беше чукала и ти, вместо да изливаш. В другата тема беше написала че си изсипала "само" купичка попара, а то имало още.
Крушката си имала опашка, мдаа...
Виновна си ити.
Ще те извика кварталния да те предупреди, най- вероятно.

# 3
Спрете да се саморазправяте. Има си полиция за тази цел. При нарушаване на правилата нощем решават проблема. Викала съм няколко, идват и ги укротяват.
Ако пак има шум - глоба.
Ако продължава - официална жалба, ще ги привикат.

За твоите действия - без думи съм. Повече прилича на поведение на деца в детска градина. Предполагам, че ще ти наложат глоба, както е и редно. Тупането на балкона също е забранено и подлежи на глоба.

# 4
Лекувай си нервите наистина....

# 5
Имаш огромен късмет, че не съм аз съседката  Peace Stop

Излято кафе, попари, тупане  и прочее - лелеле, кооперацията щеше да ти се види тясна  Mr. Green

# 6
..разбирам...а как бихте реагирали вие....?...Въобще как реагирате ,когато ви правят напук в продължение на години...и това е целенасочено...въпросът ми е изключително реалени еднопосочен...

# 7
Викай им полиция като тропат. И аз имам серт съседи, заплаших ги с полиция, сега се окротиха, други съседи притесняват. Децата им тропали, прахосмукачка съм пуснала, ние спим, те идват да вдигат скандал как сме тропали. Абе болни хора. Не съм им изливала нищо, 2 пъти им виках полиция, че мазна чалга в 2:30 до сред нощ пускаха. Има ли логика-не. Моите съседи от ада, мислех да пусна тема дори. Отделно, че имало надраскано с тебешир, че пак нашите деца виновни, това други съседи. Чистеха покрива майстори, насран от гълъби, после гълъбите някой цяла седмица трови с отрова за мишки и беше ужас в квартала стотици гълъби падащи и агонизиращи навред. Подавах жалба в полицията, и ме питаха в кой се съмнявам, но не казах.

# 8
..разбирам...а как бихте реагирали вие....?...Въобще как реагирате ,когато ви правят напук в продължение на години...и това е целенасочено...въпросът ми е изключително реалени еднопосочен...
Говоря.
Мъжът ми първо се пробва, но той малко на по-висок глас им прави забележка и се дразнят.
Аз говоря тихо, но явно намирам правилните думи, защото не се повтаря.

При вашето положение обаче не знам може ли да се оправят нещата, много напред си стигнала...

# 9
Какви "чудесно взаимоотношения" имате със съседката.
Както се каза"Човек не си избира името, родителите и съседите".
Сега по темата ти:
Не е приятно някой да нарушава спокойствието ти, но и ти не й отстъпваше по нищо.
Даже според написаното от теб я биеш с няколко точки.
Не е приятно съседа отгоре да ти тупа на прането и да полива климатика ти с каквото се сети.
Подобни спорове и конфликти не се решават по този начин. Сега всеки ще си сърба попарата.
Съжалявам съвет не мога да ти дам как да се държиш при кварталния, но бих те посъветвала, ако има начин да се опиташ да подобриш отношенията си със съседката.
П.п. и моите съседи са шумни, но си слагам тапи в ушите и проблема е разрешен.

# 10

Не се ли усещаш, че дразнителят си ти?

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 17:19 от Like_Smoke

# 11
Аз даже съм изненадана колко много време е чакала твоята съседка, преди да подаде жалба.

# 12
П.п. и моите съседи са шумни, но си слагам тапи в ушите и проблема е разрешен.
Щом тапите ти решават проблема, значи нямаш проблем  Mr. Green
Нашият съсед пускаше басове, нищо друго не се чуваше, само думкането, и с тапи да си, направо вибрираш, и това цял ден, понякога и нощем... ooooh!
За съжаление тапите ми докараха и възпаление на едното ухо.

# 13
Говоря.
Мъжът ми първо се пробва, но той малко на по-висок глас им прави забележка и се дразнят.
Аз говоря тихо, но явно намирам правилните думи, защото не се повтаря.

При вашето положение обаче не знам може ли да се оправят нещата, много напред си стигнала...

..с това започнахме ,разбира се....

# 14

Не се ли усещаш, че дразнителя си ти?

с какво я дразня?

Общи условия

Активация на акаунт