В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 372
  • 731
  •   1
Отговори

Роден на 23 септември 1990 година в Истанбул, Турция. Семейството на баща му емигрира от България, когато Айлин Улусой е 9-10 годишен. А майка му е с Босненски корени. Има по-малък брат Аталай.
още инфо...

още инфо...

Чачо и Лейльош при Беяз - 31.12.2015 г.
+ bg sub

Превод: Рени и Ани    Субтитри: Джадъ

още инфо...

Сезон 1   Лято 2014   Сезон 2

още инфо...

Тема на "Безгрижен живот" с Али Аксьоз

Интервю за Sabah от 3-ти април 2016

Чаатай Улусой и Тейлър Хил в реклама на Colins

до 200
201   202   203   204   205   206   207   208   209

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 21:20 от Ани (Aniska)

# 1
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy красота!  Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 2
Ани,  Hug, ти пък да не видиш от Пончика, точно трите му нови снимки сложи най-отгоре...  Peace hahaha hahaha  Предполагам са най- големите  Joy Joy Тешекю! bouquet bouquet

Heart Eyes Heart Eyes

Ренка, мерси за превода  bouquet bouquet

И аз ще донеса малко чакълчета....  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 3
  • Sofia, Bulgaria
     Момичета,вие сте най щурата и най - готината група която съм срещнала досега в нета Party

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Ани, благодаря - наистина красота  Hug Hug Hug

Лека нощ  love001

# 4
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Ани  Hug Heart Eyes bouquet bouquet bouquet Благодаря за новата темичка

Лили  Hug Heart Eyes Събуди ми любопитството, какво е отговорил Керем на тъпите въпроси, особено за Къванч.

За рекламата на Мави ми е трудно да пиша - малко ми е хаотична  Rolling Eyes След нея усещането ми е за приключение и веселие. И малко нереално безгрижие  Rolling Eyes
Сигурна съм, че Керем и Серенай са се справили блестящо според замисъла на сц и режисьора  Peace И да ви кажа, не видях Мира в тази реклама  Rolling Eyes

# 5
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes Heart Eyes, страхотна тема, много, много ти благодаря! love001 love001 love001

Добро утро! Party

Стели, Виви Hug Hug Hug

# 6
Добро утро  Hug Hug Hug

Може пък...  Party Party Party Party

# 7
Добро утро  Hug
За новата тема

Аз също не видях Мира в рекламата на Mavi.  Peace И самата реклама ми хареса - свежа, лятна, зареждаща с добро настроение. Заложили са на това, да покажат доста от своите продукти и добре им се е получило. В крайна сметка това е просто реклама на дънки  Peace А Серенай е много хубава във всеки един момент.
Чачко също изключително много ми хареса в рекламата на Colin`s - красив, харизматичен, с едно такова спокойно, уверено, секси мъжко излъчване. Абе страхотен  Crazy Crazy
Много, много успех им желая и на двамата.

# 8
Добро да е!

Добро утро  Hug Hug Hug

Може пък...  Party Party Party Party

... ха, дано! Ха, дано!

Ани, Ани, Ани, благодаря за строените красоти в новата тема!  love001 love001

Пожелавам си в нея делибала да ни налази.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лиленце,  Heart Eyes Hug благодарско за рекламата  bouquet гледах я даже и с превод. Мени ми ареса.  Peace
Чета по-надолу, оставам с впечатление, че добрата ти душинка е запалила моторетката по някое време  ма недей, душко, споку  Hug Hug Онзи младок  Heart Eyes  дето ме дотътри в готината ви тема, много готин лаф имаше  "На миналото се казва минало. На изяденото- агнешко."   newsm10
... шимди, тях ги опрайхме  Laughing ... ама наред е Фюсун   докУт не я изядем и нея

# 9
За рекламата на Мави ми е трудно да пиша - малко ми е хаотична  Rolling Eyes След нея усещането ми е за приключение и веселие. И малко нереално безгрижие  Rolling Eyes
Сигурна съм, че Керем и Серенай са се справили блестящо според замисъла на сц и режисьора  Peace И да ви кажа, не видях Мира в тази реклама  Rolling Eyes

не само Мира е там, ами и сценария на ПО  Mr. Green  Joy Joy
Да, пълен хаос е, цветен, динамичен, ама с кво помогнаха дънките да се придвижат без самолет  newsm78  И без дрехи пак щяха да стигнат  hahaha hahaha hahaha
оффф, що така задълбах в нещо с Ушо  Rolling Eyes Rolling Eyes  нИ знам  Joy   ама е забавно  Joy Joy

ади Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъннн 
   Crazy Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 10
  Добро утро................. Hug Hug Hug Hug
  Ани........... Hug благодаря за новата прекрасна както винаги тема........... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 11
  • София

не само Мира е там, ами и сценария на ПО  Mr. Green  Joy Joy
Да, пълен хаос е, цветен, динамичен, ама с кво помогнаха дънките да се придвижат без самолет  newsm78  И без дрехи пак щяха да стигнат  hahaha hahaha hahaha
оффф, що така задълбах в нещо с Ушо  Rolling Eyes Rolling Eyes  нИ знам  Joy   ама е забавно  Joy Joy

ади Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъннн 
   Crazy Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes
Много сте ми сладки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 12
Ани, Ани, Ани, благодаря за строените красоти в новата тема!  love001 love001

Пожелавам си в нея делибала да ни налази.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

внимавай кво си пожелаваш  Joy Joy

# 13
  • близо до брега на морето
[/img]
Аниииии Hug Hug Hug големи красоти отново бе-пфуууууууу,чак забраих що съм влезнала в темата Joy Joy Joy
Пусто агнешко newsm53 като е арно ич не гледам кво рекламира кадънската част,макар тя да е подходяща за такива перковци кат мен-демек моа избера нещо и за моя дирник hahaha hahaha hahaha
Ма абла диър киризи навсякъде саде еркеците бееееееееее hahaha hahaha hahaha hahaha
Хубав ден Hug Hug Hug Hug

# 14
  • Яко в Матрицата...
Мими Hug Heart Eyes, и ти си наредила много красоти Crazy Crazy Crazy Crazy

И си много права - еркеците са важните, тях ще зяпаме Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт