Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко нош-па е безопасно да приемам по време на бременност?
Как се зареждат близнаците?
Какво мислите за естествено раждане на близнаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко нош-па е безопасно да приемам по време на бременност?
-
Как се зареждат близнаците?
Зареждането на близнаци може да бъде стресиращо, но е важно да запазите психическо спокойствие. Някои майки изпитват подуване на краката, което може да бъде облекчено с мехлем за бременни крака. Освен това разглеждането на дрехи за бременни може да бъде забавно и полезно при подготовката за раждането.
-
Какво мислите за естествено раждане на близнаци?
Мненията относно естествено раждане на близнаци могат да бъдат различни. Някои майки избират естествено раждане, докато други предпочитат цезарово сечение. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар, който може да ви предостави информация и насоки въз основа на вашите специфични обстоятелства.
-
Какво е мнението за дексаметазон при преждевременни контракции?
-
Мога ли да приемам Corinfar за контракции, въпреки че имам високо кръвно налягане?

на мама Licoco
на мама Anthea

и аз тук 

Да не говорим, че при мен остана месец само и като сметнеш, че всичко е по 2 си отнема време и нерви. Днес съм гладила 3 часа само дрешки, утре ще гладя пелени и одеалца, вдругиден пускам да се пере спалното бельо, олекотената завивка и т.н. А после започвам прането на калъфките от меката мебел, подложките на столовете и пердетата, а след това идва почистващата фирма да раздига навсякъде. С този огромен корем вече не успявам да се справям бързо с домакинската работа - почивам през 15 мин, затова гледам да приключа по-бързо. Добре, че ремонтът го отложихме за есента, защото не знам как щяхме да се справим с всичко.