Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 461
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря, момичета  bouquet
В момента ползвам едно гелче Kinky Curly - добре оформя къдриците, но малко ми изсушава косата и за това се оглеждах и за други продукти.

# 286
Купих си оцветяващ шампоан в лилаво  Mr. Green Ще видим дали ще съм за показване...

# 287
  • Somewhere far away
Едва ли - аз не бих заложила на такъв вид оцветяване. т.е. бъди подготвена нищо да не се получи, защото тези шампоани са си чиста проба лъжа и измама. и аз имам  такъв, не лилав , полвам си го но съм ви но съм разбрала че той не е за оцветяване. може би за леко тониране да , за поддръжане на ццвета , да - но не и за оцветяване.
ако искаш да се получи нещо наистина - или боя , или  балсам.  Балсамите на Леганза  са много добри.

# 288
Жана, благодаря  Hug Нямам чак такава грива като твоята, та сигурно и на мен обикновения Митик Ойл ще ми е по-подходящ.
Tsukihime, гледам, че в тази статия са дали най-много точки на Tigi Bed Head Foxy Curls Hi-Def Curl Spray, цената му е близка до тази на пяната на Фриз Ийз, аз смятам да го опитам по-нататък.

Това видео ми хареса за къдрици средна дължина, направени без топлинна обработка.
Аз съм го правила това къдрене, лесно е и става.
Без лак или пяна обаче, не се задържа много.

# 289
Едва ли - аз не бих заложила на такъв вид оцветяване. т.е. бъди подготвена нищо да не се получи, защото тези шампоани са си чиста проба лъжа и измама. и аз имам  такъв, не лилав , полвам си го но съм ви но съм разбрала че той не е за оцветяване. може би за леко тониране да , за поддръжане на ццвета , да - но не и за оцветяване.
ако искаш да се получи нещо наистина - или боя , или  балсам.  Балсамите на Леганза  са много добри.
Аз по принцип ползвам на Престиж тониращите, но ме ухапа да пробвам. Нищо не стана де, съвсем лек отенък, но стоях малко, че имам среща. Боя не искаю категорично, тъкмо докарах желаното русо 😀

# 290
  • Шотландия
Скрит текст:
Жана, благодаря  Hug Нямам чак такава грива като твоята, та сигурно и на мен обикновения Митик Ойл ще ми е по-подходящ.
Tsukihime, гледам, че в тази статия са дали най-много точки на Tigi Bed Head Foxy Curls Hi-Def Curl Spray, цената му е близка до тази на пяната на Фриз Ийз, аз смятам да го опитам по-нататък.

Това видео ми хареса за къдрици средна дължина, направени без топлинна обработка.
Аз съм го правила това къдрене, лесно е и става.
Без лак или пяна обаче, не се задържа много.

И аз така мисля, че си трябва някакъв фиксиращ продукт. Simple Smile

# 291
  • Somewhere far away
И за да не са напразни думи - ето и снимка от ефекта  един ден след балсама Леганза.

http://prikachi.com/images/322/8873322A.jpg

преди това се боядисах с Лорвен, но не ме хвана напълно и не стана достатъчно силен  цвета. Не съм вярвала, че такъв ефект ще постигна с това  нищо и никакво балсамче за 2,50 лв, че повечето марки скъпи бои пасти да ядат- направо им скри шапката ! А от месеци се опитвах да постигна точно такъв цвят - явно решението поне за мен, е било боя + балсам.  Mr. Green Heart Eyes

ТОва разбира се е временно решение с балсама  - много бързо пада, за седмица. С отмиването обаче не става грозно, а се получава един много естествен и приятен меден тон. Но макар и временно, е чудесен вариант за поддръжка между боядисванията и със сигурност ще го купувам още много пъти!  Flutter Heart Eyes Wink

# 292
  • В полите на Пирин планина
Deathcrush , страхотна коса и супер цвят. Аз съм руса, но също много уважавам Леганца-та, но 91 номер. Grinning

# 293
  • Somewhere far away
Благодаря!  bouquet Blush

# 294
Рижавия цвят е уникален!
Това къдрене ми се вижда мн занимавка и ме съмнявя да стане добре на моята коса.Супер удобно и с чудесен ефект,най-лесно и бързо е с лента.

# 295
Здравейте! Имам следния въпрос - вчера се боядисах с амонячна боя за коса  Pallete color creme, но цвета стана доста светъл и малко неестествен за мен. Искам да се боядисам след 2-3 седмици с Лореал кастинг, защото преди време съм я използвала и цвета ми допадаше, но не знам дали след като съм се боядисала с амонячна ще ми хване безамонячната боя. И въобще ако се боядисам дори с амонячна, но с 2 тона по-тъмна примерно ще стане ли добре или ще стане рижава? Моля за мнения...

# 296
Не виждам причина да не хване по-тъмен цвят върху по-светъл. Единствено може да се поодмие цвета в последствие, но с тониране между боядисванията вероятно ще стане. А и зависи за колко светли цветове говорим...

Deathcrush, разкошно се е получило! Кумата ми е силно червенокоса и така поддържа цвета между боядисвания. Аз си купих на Престиж розово русо и ще опитам с него  Laughing

От къде купувате балсамите на Леганза?

# 297
Здравейте! Имам следния въпрос - вчера се боядисах с амонячна боя за коса  Pallete color creme, но цвета стана доста светъл и малко неестествен за мен. Искам да се боядисам след 2-3 седмици с Лореал кастинг, защото преди време съм я използвала и цвета ми допадаше, но не знам дали след като съм се боядисала с амонячна ще ми хване безамонячната боя. И въобще ако се боядисам дори с амонячна, но с 2 тона по-тъмна примерно ще стане ли добре или ще стане рижава? Моля за мнения...

Аз не вярвам бзаамонячна да хване върху амонячна и то толкова силна като Палете.Макар, че щом цвета е светъл може и да стане нещо. Не бих рискувала сама. Бих си отишла на фризьор.

# 298
  • В полите на Пирин планина
По-тъмен цвят ще хване със сигурност, дори и безамонячна боя.  Peace

# 299
Мисля, че ще хване, но ще се отмие бързо и когато под тъмната боя се появят светлите нюанси, резултатът няма да ти хареса. По-добре се потъмни на фризьор и след това поддържай сама.

Общи условия

Активация на акаунт