Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 86 101
  • 724
  •   1
Отговори
  • В полите на Пирин планина
Добре дошли в Новата тема, в която коментираме всичко за прическите и косата като цяло.  Hug

В разгара на ЛЯТОТО, когато морският бриз роши косите ни, а морските вълни се вплитат в тях с хладната си милувка, се наслаждаваме на много светлина и слънце... Дните са дълги и топли. Лятото ни кани на разходки в планината, там ни посреща с много топлина и свежест. Да се насладим на този упойващ сезон!

Споделяйте тук на воля своите идеи, цветове, прически, вашите промени, начини на оформяне и грижи за косата.

Ето няколко актуални прически за летния сезон:

Предишни теми :

Споделете какви специални грижи полагате лятото, за да поддържате красивия вид на косата.  Sunglasses

# 1
  • в Кошера
Мерси за темата, Лейдиbouquet Hug

Грижите за косата си не ги деля на сезонни. Дерзая си целогодишно с пре уош маслени маски, терапии... Не успявам да се сработя със слънцезащита за коса, пробвала съм няколко - скапват положението - заплетена, смачкана и една такава никаква ми стои косата.  Mr. Green Crazy
В топлото време съм почти винаги на кокчета и плитка/и разни.  Peace

# 2
От скоро правя маски за растеж и за хидратация , по - добре ми се чувства косата след тях , ходих и на диагностика при ЗР и те ми препоръчаха многа масла и маска макадамия дето е хидратираща , имате ли отзиви за нея? Blush
Благодаря за темата bouquet

# 3
Какво мислите за кератиновата терапия? Ако някой е правил.

# 4

На наши ли?

# 5

На наши ли?
Какво на наши ли? newsm78

# 6
  • в Кошера
Скрит текст:

На наши ли?
Какво на наши ли? newsm78

Кератиновата терапия на Наши, предполагам.  Peace

Скрит текст:

# 7
Ох. Представа нямам. Фризьорката ми предложи, но не сме обсъждали каква е Thinking Трябва да попитам Embarassed

# 8
Ох. Представа нямам. Фризьорката ми предложи, но не сме обсъждали каква е Thinking Трябва да попитам Embarassed

Целта трайно изправяне ли е? Приятелка си прави в един салон стана супер - права, лъскава, тежка коса. Не я пипаше с пресата, а беше перфектна. След около 4 месеца почнаха тук там чупки, повтори в друг салон и брутално и' изгоря косата.

Харесах си една мацка в последния пост на Чаровна  Heart Eyes

Ще се боядисвам и подстригвам другата седмица.

Лейди, мерси за темата. Аз също не ползвам нещо по специално през лятото, евентуално гледам маслото да е УВ защита  Wink

# 9
Mother of PrincesS, не искам да я изправям. Но понеже я държа дълга от поне 5 години, а и от бременността, малко се е поопърпала. Та фризьорката ми предложи кератинова терапия, за да се освежи, подхрани или каквото там ще се случва Simple Smile

# 10
  • Cyberspace
Да се разпиша и аз  Mr. Green
Нищо нямам за показване, нито нещо заплюто като нов цвят или прическа. Ходя си с израсналите корени и чакам да си видя естествения цвят, че съм забравила вече какъв е  Joy

# 11
Правила съм професионалнатя в 3 стъпки ако за нея става дума,мога да кажа че косата изглежда по-плътна и здрава и не се накъсва толкова , подходяща е за чуплива и къдрава коса ( като моята) на права коса не знам какъв е ефекта.

# 12
Благодаря за новата тема  bouquet Heart Eyes
Кератиновата терапия се отразява супер на косата, аз много обичам да ми я правят в салон. И терапията на Наши много обичам да си я правя вкъщи  Crazy
Заздравява косъма, дава много блясък, плътност и жилавост  Heart Eyes Обемът е бонус  Wink

# 13
Благодаря,  __Жана__ Simple Smile

# 14
Лейди, мерси за темата  bouquet

Аз като че ли нищо специално не правя, а може би трябва  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт