Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 86 108
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
И аз не втривам в корените балсам.

# 46
Mother пазя си косата Simple Smile Затова избягвам честото боядисване. Simple Smile

Аз те разбирам, просто изхождам от себе си. С небоядисана коса излеждам зле, т.е. трябва да я нося 2-3 -5 месеца в годината, в които месеци грам да не се харесвам, за да я пазя и щадя за къде? И за кога? Това имам предвид. Ако не ме дразни толкова небоядисана предполагам, че ще ми е все тая,  но белите коси станаха доста за жалост.

За ежедневна употреба ползвам Дюкре за честа употреба, доволна съм.

# 47
Днес видях някаква боя на Палете която изсветлява косата newsm78 Така пишеше на кутията - изсветлява и боядисва. Беше нещо светло кестеняво. Някой да я е пробвал?

# 48
Разчлично е когато имаш и когато нямаш бели коси.Аз нямам и бих си позволила да не я боядисван изобщо,защото цвета ми си е хубав и естествен.Но ако имам бели коси не бих ги изтраял дори и за миг.Грозно е и неподдържано.Един живот живеем.
Така че ви разбирам.Ина жени с години се изрусяват от черно-русо и имат хубави коси.Трябва просто да си намерим продуктите.Аз сега започвам търсенето.Усещам си косата суха и определено една такава странна на допир.Нормално е да е малко изтощена.

# 49
Аз досега не съм намерила боя, която да ми покрива белите коси и съм принудена да ходя тъмна Sad Всичко над 4 или някои бои 5 прозира ужасно.

# 50
Аз имам проблем винаги с моята боя , защото след месец без значение в какъв цвят съм се боядисала ставам рижава ... не знам това как мога да го коригирам , то бива и нетрайни бои ама  #2gunfire Иначе ми се покриват всички хубаво.

# 51
Аз винаги слагам маска и балсам на цялата коса.   Embarassed Но не съм имала проблеми.
Една фризьорка веднъж ми каза маската да не я отмивам до край,но аз не мога.  Rolling Eyes Имам чувството, че не съм си мила косата изобщо.    ooooh!
Ще пробвам да слагам само по дължината, да видя как ще ми се отрази.  Hug
По-късно може да пусна снимка с косата ми в момента и да дадете идеи за прическа.  Blush Уж да я пускам и не я и филирах даже,но не си я харесвам изобщо и имам чувството, че ми е безформена и ужасна.   Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 10:24 от T o X i C

# 52
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте,
В дните, в които тренирам, задължително трябва да мия косата си. Препоръчайте ми шампоан, подходящ за много честа употреба, дори в 2-3 последователни дни.

БИОДЕРМА НОУД Simple Smile

+1 за този шампоан. За моята коса по-добър за ежедневна грижа не съм намирала.

Само маслени маски и домашни слагам в корените, всичко останало мажа само от ушите надолу - балсами, купешки маски и т.н.
За боядисването, когато полазвах боя изобщо не съм се съобразявала колко време е минало. Като видя че цвета ми се е отмил или са лъснали бели косми директно се мажех. Когато се боядисвах с червена боя на 3 седмици се налагаше да се мажа, че все ми избиваха корени и ме дразнеха. То всъщност и сега много често се боядисвам, но с къна така че там няма чак такъв проблем.  Peace

T o X i C и на мен фризьорка ми е казвала да не отмивам напълно бласам или маска, но резултатите при моята коса са трагични. Не само, че я чувствам неизмита, а и на визия го докара като немита 3-4 дена  Sick

# 53
Балсам не се слага в корените, никога не съм слагала, от ушите надолу. Simple Smile
Маслени маски моята коса скоро няма да види заради боята.
Много е хубав Биодермата, на мен тъкмо ми свърши.Стори ми се различен шампоан, от всичко, което съм ползвала досега, а аз съм ползвала много шампоани.Ще си купя пак,даже сега на обяд като изляза.
Мек и нежен, много добре измива,косата става невероятно жива и лъскава,мека,силна и жизнена.
Редувам го с лечебните, че и без това съм почти нон стоп с тях.
Единствен недостатък-много е неикономичен.
Имам сега  ина Фито проба, за много суха коса.И той е много хубав, но ми се вижда агресивен леко.
Юсерин, за ежедневна употреба е също лек и много добър.  Simple Smile

# 54
  • Cyberspace
Маска слагам на цялата коса. Балсам не ползвам. От маската си слагам съвсем, съвсем малко и в краищата, заедно с другите серуми и т.н. след измиване, понеже самата маска ми се отразява много добре на косата. След шампоана (често го сменям, още не съм открила своя, засега се спрях уж на един, да видим обаче) винаги е ужасна, суха, твърда, краища са като телена четка и още щом сложа маската усещам разликата. Почти сигурна съм, че основен проблем в случая е гадната вода тук. По почивки косата ми се преобразява, нищо общо с обикновено няма. Но няма как да сменя водата, която тече от чешмата, нито пък да си подливам с каничка на всяко миене, т.е. през ден  Tired Laughing

# 55
  • Шотландия
Маска слагам на цялата коса. Балсам не ползвам. От маската си слагам съвсем, съвсем малко и в краищата, заедно с другите серуми и т.н. след измиване, понеже самата маска ми се отразява много добре на косата. След шампоана (често го сменям, още не съм открила своя, засега се спрях уж на един, да видим обаче) винаги е ужасна, суха, твърда, краища са като телена четка и още щом сложа маската усещам разликата. Почти сигурна съм, че основен проблем в случая е гадната вода тук. По почивки косата ми се преобразява, нищо общо с обикновено няма. Но няма как да сменя водата, която тече от чешмата, нито пък да си подливам с каничка на всяко миене, т.е. през ден  Tired Laughing
Аз едно време я обливах само накрая с разтвор с лимон, оцет и разни други работи - когато живеех в район с много твърда вода, това не е ли вариант?

# 56

Toзи ли е за ежедневна употреба?

# 57
Този,да.

# 58

Мерси, ще го взема , че Дюкрето ми свърши, а сега лятото я мия всеки ден и обикновено редувам за честа и някакъв друг.

# 59
  • Пловдив
Здравейте, не съм чела предните теми, само тази изчетох и да попитам и тук как да определя коя е прическата, която най-много ще ми подхожда и ще изисква минимална поддръжка. Като ида при фризьорката тя винаги казва, както кажеш така ще я направим, ама все пак на нея това й е професията и има повече опит в тези неща от мен.

Общи условия

Активация на акаунт