Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Нищо специално не правя сега.Взех си Матрикс розовата маска и Митик ойл,на който от толкова време му се канех.И нямам търпение да ги пробвам.Обаче,сега не ми е ясно как ли ще го поддъежам тоя цвят тук в София...
Питах фризьорката да ми каже поне номерата на боите,ама каза че не помни номера и те били няколко.
Е,ясно е,че 300 км няма как да пътешватвам на всеки 2 м.
И сега се чудя как тук ще поддържям цвета,а се оказа,че толкова много ми харесва.
Ще занеса снимки може би.
Иска ми се и да си намеря боя с която да мога и сама да се мажа.
А и скалпа адски ми се възпали.Абе изобщо лятото е кошмар.А и това косище вече едвам го търпя.😃

# 31
Жанаhttp://beautyshop.bg/product/9920/fanola-oro-therapy-color-kerat … novo-maslo-1.html  в този сайт има и тяхната боя без амоняк Simple Smile
Mother още не съм поръчала  Joy .Иначе веднага ще ти пратя шоколадче линд по еконта  Heart Eyes Hug .
Ние на 7 ми отиваме на море и ако поръчам ще е след като се върнем...  Simple Smile
То пък друго се задава тогава и май направо ще ме направят в салон от до през септември и ще е спечелена битка за мензащото нали искам да разредя боядисването  /много е трудно да искаш да се боядисаш и да гледаш и да си на клик от поръчката  Simple Smile
Сега нямам търпение да пристигне поръчката от ензо и да пробвам Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue  и ластиците за коса Simple Smile

# 32
Жанаhttp://beautyshop.bg/product/9920/fanola-oro-therapy-color-kerat … novo-maslo-1.html  в този сайт има и тяхната боя без амоняк Simple Smile
Mother още не съм поръчала  Joy .Иначе веднага ще ти пратя шоколадче линд по еконта  Heart Eyes Hug .
Ние на 7 ми отиваме на море и ако поръчам ще е след като се върнем...  Simple Smile
То пък друго се задава тогава и май направо ще ме направят в салон от до през септември и ще е спечелена битка за мензащото нали искам да разредя боядисването  /много е трудно да искаш да се боядисаш и да гледаш и да си на клик от поръчката  Simple Smile
Сега нямам търпение да пристигне поръчката от ензо и да пробвам Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue  и ластиците за коса Simple Smile

Аз боядисване не прескачам и не отлагам  Grinning Някак не живея сто живота, няма нда съм вечно с тоя акъл, сега ми е готино да се боядисвам и да изглеждам добре. Само умувам дали да дам пари за боядисване в салон или да се намажа вкъщи.

# 33
Много си права.  Simple Smile

# 34
  • Шотландия
И аз веднага след отпуската се боядисах, не отлагах. Вече втори път се боядисвам със 7/75 плюс малко от 5-ицата, червеното на Вела Colour Touch, но като гледам, все си е здраво червено, макар и по-тъмно. Следващият път май ще опитам само седмИцата, без червеното, да видя какво ще стане. Уж се води кафяво седмицата, но като ходих да се подстрижа и като видях косата, която ми е подстригала, по наметалото и по пода - се шашнах - изглежда много по-червена, отколкото си мисля, че е. Намирам, че тази боя не ми уврежда косата, въпреки че е къдрена, ходих и под интензивно слънце 3-4 седмици, та дори може да опитам и след 3 седмици.  Hug

# 35
Mother пазя си косата Simple Smile Затова избягвам честото боядисване. Simple Smile
А и като не съм боядисана косата ми пак е добре.Имам си бели коси , най интересното е , че само аз ги забелязвам.И ако се боядисам сега на морето цвета ще избледнее и ще се загуби ефекта от боядисването .
Мила тази боя Вела  не е ли semi-permanent ? Те май доколкото съм чела и съм запозната не увреждат косата  newsm78 .

Вчера в една статия четох че най- предпочитаната прическа е средна коса подстригана на черта с прав и плътен бретон  Simple Smile Май наистина е така Simple Smile

# 36
Съвсем не е вярно, че полуперманентните не увреждат.Всички бои го правят, но тези са в пъти по-щадящи.

Дяволски чаровна няма смисъл сега да боядисваш,че на морето цвета ще ти падне много бързо наистина.
Колкото до средно дългата коса на черта с прав, плътен бретон моите наблюдения по улиците и тук и навън са,че съвсем не е чак толкова актуална, колкото се опитват да я изкарат в статите в нета и списанията, а пък и фризьорите вече три-четири поредни години.
За мен това е прическа, която много бързо омръзва и иска по-специални грижи.Не, че не съм била с такава коса де. Mr. Green

# 37
Здравейте,
В дните, в които тренирам, задължително трябва да мия косата си. Препоръчайте ми шампоан, подходящ за много честа употреба, дори в 2-3 последователни дни.

# 38
Здравейте,
В дните, в които тренирам, задължително трябва да мия косата си. Препоръчайте ми шампоан, подходящ за много честа употреба, дори в 2-3 последователни дни.

БИОДЕРМА НОУД Simple Smile

# 39
  • Шотландия
Mother пазя си косата Simple Smile Затова избягвам честото боядисване. Simple Smile
А и като не съм боядисана косата ми пак е добре.Имам си бели коси , най интересното е , че само аз ги забелязвам.И ако се боядисам сега на морето цвета ще избледнее и ще се загуби ефекта от боядисването .
Мила тази боя Вела  не е ли semi-permanent ? Те май доколкото съм чела и съм запозната не увреждат косата  newsm78 .

Да, точно такава е, Дяволски Чаровна. Щом белите ти коси не са много и не се забелязват, няма проблем. При мен беше така доста дълго време, но преди да се усетя, са почнали да се забелязват... Защо преди - защото когато се боядисах за пръв път, всички казаха, че много съм се подмладила, една позната дори каза - свалила си 10 години... Явно е трябвало по-рано при мене - но е различно при всеки.

Мис Бингли, сигурно си права, че всички бои увреждат до някаква степен косата, но аз не обръщам внимание на това, което видимо не ми съсипва косата, пък и я поддържам доста. Преди отпуската точно я боядисах, след отпуската - също, че цветът беше избледнял доста и бях прораснала, но пък и беше минал точно един месец, де.  Laughing За мен тормозът да се гледам всеки ден с цвят, който не харесвам, е по-голям, отколкото да я боядисам и да направя допълнителна поддръжка. Затова и съм доволна засега от demi-permanent боята, позволява ми това.

Linofrina, много зависи от това, каква е косата ти - суха, мазна, плътен косъм, тънък и т.н. Има много шампоани за честа употреба, но си подбери според това, какво изисква точно твоята коса. Аз моята я мия почти всеки ден от години, между впрочем. Прочетох тогава някъде, че е по-вредно за косата и главата да я държим мръсна, отколкото да я мием, и мия смело, само че правя и повечко маски и т.н. Шампоанът го сменям в зависимост от това, какво ми е състоянието на косата - понякога е за обем и за боядисана коса, друг път е само за боядисана коса, трети път е ... според случая. Но, пак да подчертая, слагам и доста маски.

# 40
Мис Бингли, благодаря за предложението!
Мила, косата ми е с мазни корени и сухи краища. Засега процедирам с миенето по твоя начин, редувайки различни шампоани, но ми се иска да взема нещо, което да е по-нежно, специално за честа употреба.

# 41
  • Шотландия
На шампоаните, които са по-нежни и за честа употреба, това е изписано - пише "за честа употреба". Ако някое от момичетата ползва такива, може би ще препоръча.  Peace Аз напоследък започнах да слагам балсама само на част от косата, като избягвам корените, така правя и с маслата, които оставям в косата. Само маските слагам на цялата коса, а в корените понякога употребявам продукт за обем.

# 42
Никога не слагам балсам и маска в корените, мажа обилно само дължините. Както ми е мазен скалпът ще лъсна като тиган на месечина 😀 И маслата даже избягвам да втривам, но на мен дължините са ми били винаги проблем. Пък от както съм руса изобщо не държа да расте бързо, че ме вкарва в преразход  Stop

# 43
Аз събирам косата на опашка и слагам маска и балсам на това, което е опашката. Simple Smile Косата ми е средно дълга и опашката не е много голяма. Попаднат ли върху скалпа ми, мазният скалп и увисналата коса са ми гарантирани.

# 44
И аз слагам балсам/маска само на дължините  Wink
За корените - шампоанът е достатъчен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт