Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 614
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
OMO за цветно съдържа ли избелители ? Аз, макар да мразя ЦБА, оттам си взех 6кг ОМО за бяло 60 пранета, за 16 лв.Май такава цена няма никъде...в този ценови клас има ли друг прах за бяло, който да го конкурира ? Имам снежнобели блузи за колоездене, които са ветроустойчиви, и като за варненската вода, аз винаги слагам максималните 270 мл ( преди бяха 280 в 2 кг версията от Кауфланд ), и предпране - че иначе не ми се пере повторно...

# 676
Не, не съдържа избелители. Нали е за цветно?
ОМО е във високия клас, където конкуренти са му Ариел и Персил.

# 677
  • Варна
Благодаря ! Надявам се, че този за цветно не мирише по същия начин като онзи за бяло, или... ?

# 678
Мирише точно като него. Laughing

# 679
  • Варна
Ако го пуснат на 16 лв за 6 кг, като за белия...май това е отлична цена и няма голяма конкуренция ? Освен може би ДМ за цветно...

# 680
  • София, Младост
Е, то така ще стане докато стигне и до София капсулите ще заминат  Laughing

Не е точно така.Wink

От четвъртък във Фантастико прах и гел Омо ще са на 6.99.

Ееее, супер! Ще си го купя и със спокойно сърце заминавам на почивка. Като се върна ще си пера на воля-кеф ти капсула, кеф прах и ДМ-ския за разнообразие  Laughing

# 681
viliandar, ти ме конкурираш по лудост май.

# 682
Дами,
Колко препарата държите вкъщи?! Аз сега си давам сметка, че тук може би има потребителки, които имат десетки! За какво ви е това?
Вкъщи има един препарат за бяло, един за цветно и зимно време един за вълна, който се ползва от съпругата ми, тъй като аз не нося нищо вълнено освен костюми, които се дават на химическо чистене.
А, има и една сол за избелване, която се ползва за третиране на цветни петна и рядко за добавка към по-силнозамърсени бели дрехи. Имаме я сигурно от година.
Това е всичко. Изпрани сме перфектно  Mr. Green.

# 683
  • оттам, откъдето започва България
И у дома е така: прах за бяло, прах за цветно, течен за цветно и Вениш за цветно и бяло пране /Вениша ми е подарен/.  Peace

# 684
  • София, Младост
Sekhmet, истинско удоволствие ми доставя да си купувам и ползвам качествени препарати Тези за пране са ми особена слабост  Wink. Но ти ме биеш по разнообразието, което притежаваш и си пробвала  Laughing Аз залитам само по ОМО-то май. Нов персил или Ариел не може така да ме развълнува.
TAED, никак не са много- DM-ски за цветно на привършване, новите капсули ОМО пак за цветно, един за бяло, течен за функционален текстил ( с него пера колоездаческите ни дрехи на ръка) и един спрей за петна, че децата ми са много способни  Laughing
Сега абсолютно без да имам нужда ще си купя новия ОМО за цветно, но това е моя малък гъдел Sekhmet ще ме разбере

# 685
  • Варна
Не зная как карате, но аз съм пробвал над 10 течни препарата за моите вело-екипи, и никак не съм доволен...Както казаха вече в темата, дори потта не изпират напълно.Само прах му е майката, особено след цял ден колоездене.

# 686
  • оттам, откъдето започва България
Ееееееее, ние сме с кракомобила.  Joy

# 687
  • София, Младост
Цял ден нямам за каране, но не е за това темата С течния на ДМ за функционален текстил, изпрани на ръка си миришат свежо и чисто.

# 688
viliandar може ли снимка или линк към течния ДМ, за който пишеш?
Скрит текст:
Споделям и разбирам страстта ви с Секхмет. В последно време и аз залитам по Омо и съм много доволна. Ще взема капсулите първо, като свършат ще пробвам и праха Wink

# 689
Да, и аз забелязвам, че има хора, които много прахове трупат. Каквото ново излезе и го купуват. Направо ви се чудя и мая. Тази тема не ви влияе добре, ама хич. no

Общи условия

Активация на акаунт