ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 4 [220]

• 46 305
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
                                                            ВЪТРЕ - 1 еп. БГ СУБТ.

Алоуууу, малката, върви да се фукаш на друго място. Тук не си добре дошла  Crossing Arms Crossing Arms

Тук уважаваме труда на всеки и няма място за грозни приказки и обиди. Много добре си постла,  не се учудвай,  че няма да те приемат.

# 406
  • София
Добро утро!
Прекрасен, щастлив и късметлийски уикенд!

ЧРД, на порасналото ни момче, на патерици!
Да бъде все така прекрасен, позитивен и вдъхновяващ!
А вие сте най-прекрасното Чаатайско ято!  
Hug

От толкова страсти забравих да поздравя  ooooh!

Добро утро , ято  Hug
Присъединявам се към пожеланията на Стели Heart Eyes

Да е жив и здрав нашият любимец. Още много успешни проекти да има, да има възможност  да се усъвършенства, а ние да му се радваме.

# 407
  • близо до брега на морето

Ето точно този превод и без да го гледам, знам че нищо не съм пропуснала. Ще изчакам по-добрия Simple Smile
Като го препишат и само му сменат запетайките ли - чакай си кат си нямаш друга работа  Joy
Такаааа,ма те и запетайки не ползват бе-ти нали го гледа....бош вер .....
Много мразим-кат влезнат и пишат глупости в темата....а като обидят някого от темата ми причернява NaughtyКой от кого преписва и краде преводи ние знаем душко-не сме тук от вчера яяяя
Може ли сабба,сабба да ме изнервират така-снощи не спаф добре и сега съм крива Joy Joy Joyимаше земетресение и ме разклати посреднощ къде 2 саата и кат видях това...преля чашата ooooh! ooooh! ooooh!
Добро да е утрото ви,ято Hug Hug Hug
Винаги е имало дребни душици,малесеф....ма защо все ни намират бе...гледайте си в пътя и не пречете на другите -не е сложно,пробвайте  Peace

# 408

Party Party Party Party Party Party

https://www.instagram.com/p/BKtxVKsAKP2/?taken-by=cagatayulusoylovers

Гюнайдъъъъъъъъъъъъъън  Party Party Party

яяя, имаме превод  Party Party  аз що кълвах снощи до 11.30  ooooh! ooooh! Joy  пак се прецаках   ooooh!   Joy
Ще го погледна  Peace  Mr. Green

Мимче, земетръс ли имало?  Shocked   кардото ти е бил  Joy Joy
а Виви как запалила  ooooh! ooooh! Joy

# 409
Един куп непрочетени отговори рано-рано - чудех се какво е станало - пък то превод имало  hahaha hahaha hahaha hahaha
Не се ядосвайте  Hug Hug Hug Нуши пък може да реши него да открадне  Wink Wink

Добро утро  food010

# 410
Един куп непрочетени отговори рано-рано - чудех се какво е станало - пък то превод имало  hahaha hahaha hahaha hahaha

Добро утро  food010

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 411
  • София

Добро утро  food010

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей за това ви обичам, бе   Heart Eyes

# 412
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party Party Party

Имаме си трей, озет... И Лили Heart Eyes Heart Eyes, приказната ни фея се е появила love001 love001 love001

Аааа, и превод имало... Аз пък ще кажа - колкото повече, толкова повече hahaha hahaha hahaha Да са живи и здрави преводачките, а разликите ще ги види, този, които може да вижда...  smile3503 smile3503

# 413
  • Дубай
Добро утро   Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит рожден ден на диаманта ни малко на патерици за което се извинявам  PeaceЖив и здрав много професионални успехи занапред ,всичко най–хубаво Peace
Страхотна изненада с фотосесията разхлопа ми се сърцето рано сутринта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за трече и субки  и озетче  bouquet bouquet bouquet живи и здрави да продължавате да ни радвате  Peace
Бомбе фраг  Сарп огън  Арас ми се Губи на фона на Чачи Peace

# 414

Аааа, и превод имало... Аз пък ще кажа - колкото повече, толкова повече hahaha hahaha hahaha Да са живи и здрави преводачките, а разликите ще ги види, този, които може да вижда...  smile3503 smile3503

newsm47

Гюнайдъъън food010

Нещо нервно саба , саба  hahaha hahaha hahaha . не се косете , кат ще ви мине  Hug Hug  Hug
Винаги ще има хора с дупки в главата и неорентирани в ситуацията   Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Я какво слънце е изгряло  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички за всичко  Hug Hug Hug  , много ми е хубаво с вас  love001

Толкова много емоции на едно и също лице  Naughty и хубав , и страшен , и зъл и усмихнат  Heart Eyes , голям е Чачко , голям  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да си починете хубаво , че не остана Party Party Party Party

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 10:33 от eti61

# 415

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ей за това ви обичам, бе   Heart Eyes

love001 love001

Добро утро! Party Party Party

Имаме си трей, озет... И Лили Heart Eyes Heart Eyes, приказната ни фея се е появила love001 love001 love001

Аааа, и превод имало... Аз пък ще кажа - колкото повече, толкова повече hahaha hahaha hahaha Да са живи и здрави преводачките, а разликите ще ги види, този, които може да вижда...  smile3503 smile3503

Peace Peace  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 416
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Simple Smile Hug Hug Hug Hug

Иве,ми то цяла България се разлюля...  Sick
   Даже и аз този път го усетих  Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 417
  • Яко в Матрицата...
Аз пък нищо не съм усетила, хем съм на висок етаж Thinking

# 418
  • Sofia, Bulgaria

Ренка,аз живея на 11 етаж мила  Confused Grinning Grinning Grinning

# 419
  • Яко в Матрицата...

Ренка,аз живея на 11 етаж мила  Confused Grinning Grinning Grinning

Аз на 8-мия, ама явно или много ми се е спяло, или тук не е било толкова силно...

Общи условия

Активация на акаунт