Искам да кажа ... (91)

• 72 614
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
И аз по тази рецепта го правих, само че на половина, излязоха 12 мъфина.

Ванини  Hug Надявам се проблемът да се разреши и да спреш да се тормозиш  Hug

# 616
Благодаря ви.
Давиз, аз си викам повече течности да пия...

# 617
Поне мини на бира.

# 618
# 619
Жаки благодаря. Hug Ще го погледна тъкмо имам два вида тахан.Ям си го аз основно. Laughing
Вани с този цистит никак не си за пиене. Hug
Може ли да споделиш рецептата за соления кекс?

# 620
Добро утро!
Децата слагат ли си вече шапки, като тръгват сутрин на училище? На моята щерка извадих 2 броя- с красиви мъниста, дантелени цветя, брокат.... Мислех че ще се излъже по красотата и ще приеме да сложи, но не ме огря. Било топло още.

# 621
Току що я изпратих на училище и й дадох шапка, отначало не искаше, но й казах, че днес ще е много студено и идва зимата и се нави изненадващо лесно. Иначе е с тънка жилетка и не много дебело яке и с есенни обувки, не сме извадили още дебелото яке и ботушите.

# 622
Добро утро!
Събирам се още от уикенда..((
Моят още си ходи по къси гащи. Добре че, поне яко почна да взима.

# 623
  • Някъде там
Жаки благодаря. Hug Ще го погледна тъкмо имам два вида тахан.Ям си го аз основно. Laughing
Вани с този цистит никак не си за пиене. Hug
Може ли да споделиш рецептата за соления кекс?
Този правих https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … v.135974163,d.bGs

# 624
  • Някъде там
Добро утро.Никакви шапки.Голи си ходят девойките.по тънка блуза с якето отгоре.Шапка слагат само ако има сняг или духа много силен вятър.
Аз съм от 10.30 на преглед и като го гледам какво е време и не ми се тръгва.

# 625
Не е толкова студено, рано е за шапки според мен

# 626
  • София
Шапката си е хубав ексесоар, без значение дали е топло или студено. Дъщеря ми сега носи по-тънки шапки, има доста джиджани. Аз ако сложа шапка съм като олигофрен, но на нея много й отиват, а и сутрин вече си е доста хладно.

# 627

Зузанка, благодаря!
Сега сложих крем-карамел.
Може би след обяд ще пробвам соления кекс/само чушките ще пропусна, че имам едно човече, което ни чушка, ни домат опитва/.

# 628
  • Някъде там
Шапката си е хубав ексесоар, без значение дали е топло или студено. Дъщеря ми сега носи по-тънки шапки, има доста джиджани. Аз ако сложа шапка съм като олигофрен, но на нея много й отиват, а и сутрин вече си е доста хладно.
Тони така е,и аз се опитвам да им кажа че с шапка е готино освен че е топло,но не искат.Не им харесвали и толкова. Добре че имат гъсти коси да им топлят. Grinning с шала е същото.
И в този ред на мисли,какво мислите за модните якета-парка. На мен не ми харесват, и всяко второ момиче е с тях?

# 629
  • София
Зузи, на мен парката много ми харесва даже. Като им е кеф на твоите госпожици, що не?!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт