Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 14

• 83 064
  • 672
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз не съм правила от поне 2 години. Тъй като днес не стартирах, ще остане за утре или само за самото Пълнолуние. Важното е да започна. Преди години правех редовно и се чувствах много добре.

# 661
Аз погледнах сега, че е на 25ти чак в 9 сутринта. Мисля да почна утре и да се опитам три дни, пък да видим.

# 662
  • Стара Загора
И аз не мислих да правя , но усетих импулс като ви прочетох. Сега видях, че имам английска сол, но нямам грейпфрути за утре. А не ми се излиза никъде( живеем извън града) с други плодови сокове дали ще стане? Имам ябълка, морков и ананас за сок.Май ще се пробвам утре имам нужда.

# 663
Здравейте!
Има ли още някой, който прави тази детоксикация? Аз преди години бях редовна цяла година и благодарение на нея премахнах гадните гъбички, с които се борих години наред.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 19:51 от Не се сърди, човече

# 664
  • Стара Загора
Аз отвреме на време както го усетя. Този месец правя житен режим. Може на следващия ако имам още нужда от изчистване.

# 665
  • Стара Загора
Добро утро, започвам детокс само, че не се подготвих с английска сол. За утре ще взема. Ще има ли други на линия?

# 666
# 667
  • Стара Загора
Добро утро, да дам отчет от вчера. Изкарах много добре деня , нямах никакъв глед почти през целия ден . Изпих си целия сок, и наруших единствено 3-4 бадема. Понеже ходих да купувам и реших да ги опитам. Днес мислех да не пия кафе, но се събудих с леко виене на свят и ще ми идва цикъла , реших да си направя 1 и продължавам със соковете. Единствено се чудя да пия ли английската сол. Да не ми стане по-лошо, а цял ден ще съм зад волана. Иначе ми е леко , не чувствам глад. Имам килограми за сваляне , за един ден съм -600гр от течности. Много обичам детокса 🥰.

# 668
Много обичам детокса и аз.Усещането за лекота и енергия е прекрасно.
Портокалите са доста зле вече,но в пролетните месеци е така...
Хайде, успех на всички

# 669
  • Пловдив
Аз също съм на линия. Преди години правих редовно детокс. Имах проблеми (и сега си имам) с повечко кг от инсулиновата резистентност и за три поредни месеца тогава свалих 8 кг и си ги задържах...
Минаха много години и две деца от тогава и имам крещяща нужда сега.

Та, за отчета. От вчера сутринта преди солта до сега съм минус 1.700 кг.
Аз съм си инатесто теле и дори и да ми текат лигите, не близвам нищо друго.
Любимият ми зимен детокс е с грейпфрут и белтъци.
От вчера съм така и продължавам. Доста съм гладна, но очаквам съботата с нетърпение. Е, точно в събота свекървата има рд и ще има скари и торти, ама... За мен пак ще е празник, защото ще си ям любимото намачкано обезсолено сирене с копър и чесън и задушени картофки.
Радвам се, че сме заедно!
Успех на всички!

# 670
  • Стара Загора
Успех на всички . Още един ден остана. При мен е тежък ден,  гладна съм и цял ден ми е замотано,  дойде ми цикълът и нямам енергия. Освен соковете пих чай с мед и хапнах една ябълка и малко живнах , ветоятно кръвното ми е паднало.

# 671
  • Пловдив
Ох, и аз от вчера съм в цикъл и наистина е тежичко... На децата готвих сутринта рано, сега вечерята пак ми ухае...
Но, наистина повечето мина, по-малкото остана.
Утре съм на едно обучение и ще има кетъринг... Та, изкушенията дебнат, но няма да им се дам! 🤭
Спокойна нощ!

# 672
  • Стара Загора
Здравете, втори ден след детокса отчитам - 1,3 кг което  е идеално. Винаги се меря на 2-ри ден , защото връщам няколко грама след захранване. Следващият месец пак съм на линия. Имам около 3кг за сваляне още, които се оказаха доста упорити.

Общи условия

Активация на акаунт