Математически турнири - 40

• 110 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Aila, благодаря за споделените адаптирани задачи!
Няма защо, аз затова ги пуснах тук, но с коментар, че надали ще са такива.
Има доста текстови задачи в сборника за първи клас за бързоуспяващи ученици. Аз съм и го взела, но почти не сме решавали от него, покрай каките не успявам да стигна да се занимавам с нея.

# 136
Здравейте,
Да информирам желаещите да се явят на КМС в 20 СОУ, че те нямало да го провеждат. Днес отказаха да ми вземат таксата за участие.

# 137
  • София
В 122 ОУ ще се провежда  Peace.

# 138
  • Sofia
Току що от 145-то ми казаха, че резултатите няма да се качат в сайта, докато не се върнато от организаторите, което доколкото разбрах, нямало да стане скоро. И преди правили така newsm78 Така че някой явно ще трябва да снима резултатите, които са изнесени на входа на училището.

# 139
Здравейте,
Някой има ли информация за резултатите от СМТ в Бургас?

# 140
Здравейте,
Да информирам желаещите да се явят на КМС в 20 СОУ, че те нямало да го провеждат. Днес отказаха да ми вземат таксата за участие.
Sad
В 122 ОУ ще се провежда  Peace.
А дали приемат външни участници?
Въпросът ми е и към мамите на деца от 107-мо.
Бях се ориентирали към 20-то, защото ни е близо.... но 122-ро и 107-мо също ще са ми ок.

# 141
  • София
Според мен биха приели за 122-ро, но питай на място Peace.
Г-жа Харалампиева се казва заместник-директорката.

# 142
  • София
Снимах за 145-то само за четвърти клас резултатите от СМТ. Голяма част от децата са се явили в СМГ .
Скрит текст:

# 143
В училището на сина ми разлепват резултатите от състезанията чак когато са обявени на официалната страница на съответния турнир. Докато това се случи вече е дошло следващото състезание.

# 144
  • София
Резултати 104 ОУ:
http://dox.bg/files/dw?a=1e9cac68fe

Gaja, bouquet

# 145
Току що от 145-то ми казаха, че резултатите няма да се качат в сайта, докато не се върнато от организаторите, което доколкото разбрах, нямало да стане скоро. И преди правили така newsm78 Така че някой явно ще трябва да снима резултатите, които са изнесени на входа на училището.
От това училище ще илязат останалите най-силни резултати за втори клас и в крайна сметка ще са определящи за крайното класиране.
. Така беше миналата година, когато същите деца, тогава първокласниците, учудиха форума с максималните си резултати.

П.С на страницата на Данибон има училища, които тук не са споменати. Който желае, да погледне.

# 146
  • София
За първи клас в 145-то, първите резултати са съответно 69 т, 64 т, 62, 61, 60,60, 59, 56,56, 55,55,55,54,54,54 и тн Тридесет и деветото дете е с 45 т, предното е с 46.

# 147
  • София

От това училище ще илязат останалите най-силни резултати за втори клас и в крайна сметка ще са определящи за крайното класиране.
. Така беше миналата година, когато същите деца, тогава първокласниците, учудиха форума с максималните си резултати.

Една част от тях са се явили в СМГ- така че резултатите на тази част
 вече са известни.

# 148
  • София
Освен това в 145 -то втори клас вече го няма това предимство, което имат първи клас след подготвителната група.

# 149
На страницата им пише следното:
Уважаеми родители,
Проверените бланки с отговорите на задачите от Осемнадесети Софийски математически турнир 2016 се съхраняват в училището до 20.12.2016 г.
Родителите, желаещи да разгледат работата на детето си, могат да го направят до 20.12.2016 г.
Разглеждането може да стане след предварителна уговорка с класния ръководител в кабинет 211.
Класирането на явилите се ученици, получили над 50 % от максималния брой точки, ще бъде публикувано на сайта на Софийска градска секция до 5.12.2016 г.

Което някак ме навежда на мисълта, че изобщо не възнамеряват да публикуват класиране.

Общи условия

Активация на акаунт