Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 657
  • 657
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Аз ги обичам на еднакви малки паралелепипедчета.

# 316
И аз ги обичах да са еднакви, но най-вече да са малки.
Преглътнах формата, заради удобството  Mr. Green

# 317
  • Варна
Намерих страхотни круши на магазинчето до работата ми. Не мога да се спра да ги ям.

# 318
Намерих страхотни круши на магазинчето до работата ми. Не мога да се спра да ги ям.
И все пак те съветвам да спреш.  Mr. GreenMr. Green

# 319
Aу, рецептата за соления кекс направо...изглежда невероятно апетитна. Благодаря, че я сподели, Сбъдваща. Задължително ще се пробва!!!!

Аз купих малко детски коледни подаръци и съм много доволна! На племенничетата ми, но довечера искам и да мина през Джъмбо за някакви дреболийки.

# 320
  • Бургас
И все пак те съветвам да спреш.  Mr. GreenMr. Green

И не ги комбинирай с кафе Simple Smile

# 321
  • Бургас
Сбъдваща, благодаря за споделената рецепта. Тъкмо обмислям различни мъфини за рд на дъщеря ми, която, както и предполагах, две седмици преди рд реши, че ще кани половината група на парти. С 300 зора намерих някакъв детски кът. Сега трябва и нещо за родителите да измисля за хапване, че като видях цените на кетъринг фирмите и ми призля.

Лина, писах на ЦОП, ако не ми отговорят, утре ще отида да ги питам.

# 322
  • Бургас
Сбъдваща, благодаря за споделената рецепта. Тъкмо обмислям различни мъфини за рд на дъщеря ми, която, както и предполагах, две седмици преди рд реши, че ще кани половината група на парти. С 300 зора намерих някакъв детски кът. Сега трябва и нещо за родителите да измисля за хапване, че като видях цените на кетъринг фирмите и ми призля.

Лина, писах на ЦОП, ако не ми отговорят, утре ще отида да ги питам.

Селесте,къде ще е партито? По принцип детските кътове имат някакъв кетъринг за възрастните. иначе на едно парти,майката беше направила за родителите сандвичи - франзела, масло,чери домати. Такива някакви. Захаро имат готови тарелки , за сладки със сигурност. Може би имат и солени

# 323
  • Някъде там
Привет.За храна говорите.На мен ми сервираха че трябва да правят сладки за Коледен базар.Сега се чудя какво да е.Те ще си ги правят и искам да са лесни с които и те да се справят и много на брой.М еденки друго дете ще носи..та някакви идеи?

# 324
Ванилените кравайчета са елементарни.

# 325
Зузанка, много са лесни и могат да се направят в голямо количество. Просто удвои дозата, или я утрои. Simple Smile

http://www.mycookingbookblog.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE% … 0%B8%D1%82%D0%B8/

# 326
  • Някъде там
Благодаря ви.Ще разгледам и ще решим.За 12ти е базара.Мисля че ще се справят,те са ми помагали като съм правила.

# 327
  • Бургас
Зузанка, преди час точно попаднах на тема за коледни кравайчета, които се пълнят с различна плънка. Изключително лесни. През тел няма да се оправя, но по-късно ще я потърся и споделя. Тестото беше брашно, топено сирене и маргарин, а плънката е общо взето по избор.

Лина, в някакъв Джуниър, до Домко. Имат кетъринг, ама много сериозна цифра ми идва. И аз обмислям различни сандвичи с франзела, мъфини и такива неща. Колкото и да съм вързана в ръцете, с това ще се справя. Благодаря ти, че сподели!

# 328
  • Бургас
Зузанка, преди час точно попаднах на тема за коледни кравайчета, които се пълнят с различна плънка. Изключително лесни. През тел няма да се оправя, но по-късно ще я потърся и споделя. Тестото беше брашно, топено сирене и маргарин, а плънката е общо взето по избор.

Лина, в някакъв Джуниър, до Домко. Имат кетъринг, ама много сериозна цифра ми идва. И аз обмислям различни сандвичи с франзела, мъфини и такива неща. Колкото и да съм вързана в ръцете, с това ще се справя. Благодаря ти, че сподели!

А,знам го. Даже го бях запазила за третия РД на Цвети,ама тя се разболя, та го отлагахме.

# 329
Зузанка, много са лесни и могат да се направят в голямо количество. Просто удвои дозата, или я утрои. Simple Smile

http://www.mycookingbookblog.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE% … 0%B8%D1%82%D0%B8/
  Оххх, тия са опасно вкусни  Mr. Green, а как мирише след тях  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт