Искам да кажа ... (101)

• 56 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Мацки, появих се и аз!
Да си дам отчета- парата се падна "на къщите". А дано, че имаме и дерт един голям за една от тях.
Прочетох ви от- до. Да кажа, че днес се опитах да го давам мързеливо след 12 дни нон стоп работа по над 11 часа дневно. Та, си нагледах къщата и наготвих предимно салати и питка. Покрай моя режим си позволих 3 шоколадови бонбона и кора от питката. Толкова месеци съм стриктна и режимна, че днес малко отпуснах крайчето.
Стейси, радвам се за вашето момче! Grinning

# 451
Честита Ви Коледа дами и господа! Да е пълна трапезата Ви, домът Ви и душата Ви.

Днес бях пощадена от готвене. На гости сме в съфорумка и приятелка ( нали на емигрантите семействата ни са далеч, та създаваме нови такива). Утре гостите ще са в нас. Капамата и сърмите са готови, утре ще ги пека. За днес съм изкарала от домашното мезе и от салама в тензух...
Утре на обедно гости по съседски, баницата навита вече.
Радвам се че идва коледа, та да се отива Чипи (нашият елф). Изчерпа ми се криетивността край него.  :mrgreen
Ето го и него в целият му блясък

# 452
Titina, гледам че и малко от ТМ има на снимката! Mr. Green
(извинявам се за черния хумор)

# 453
И ние се изпразнувахме за днес, много хубаво беше  Heart Eyes Разменихме подаръците, всички са доволни. Аз не успях да преям, защото са ми заминали рецепторите и не ми беше вкусно, но другите ме заместиха.
Жаки, верно ли толкова струват орехите  Shocked Дай да ти изпратя от моя личен орех, тази година имаше много

Честита Коледа! Пожелавам ви много здраве, мир и любов!

# 454
Честита Коледа момичета  Hug.

Жаки, не е ли опасно в теб да е парата  Mr. Green? Мария, да си починеш ден два. Не е хубаво да се претоварваш, но ще чакаме рецепти Simple Smile.

Алечка, и аз искам орехи, но зелени. толкова да ги обичам, а тук съм виждала само едно орехово дърво. Иначе на ядки продават.

Белинда, намалена ти е вместимостта  Grinning.

# 455
Как можа да ми напомниш за младите орехи! Обожавам ги. Както и младите фъстъци. Спомних си как преди 8 години преди да родя си накупих много пресни фъстъци и си отядох като за последно. Нали се подготвях за кърмене, а тогава нямаше да мога да си ги позволя. То, май от тогава не съм си купувала, но баща ми си прави варени фъстъци със сол и май имат прилика.
Даун, изпуснала съм партито за рождения ти ден. Честита да си! Все така борбена и самостоятелна. Но заслужаваш подобаващ кавалер! От мен това ти наричам!

# 456
Благодаря Мария Simple Smile. Хич не съм борбена вече. Много ме мързи и искам да се пенсионирам  Joy.

Защо не можеш да ядеш фъстъци, докато кърмиш? Заради алергията ли?

Боже, моето как оцеля не знам. Аз и синьо сирене и суши и всякакви ядки ядях, докато бях бременна и кърмих, а и по половин чаша бира на седмица си позволявах.

Не се измъквай от рецептите за пица Simple Smile.

# 457
Да, когато се кърми не се разрешават фъстъци. Отделно децата ми си бяха фамилно обременени с алергии, та от страх се съобразявах. Аз няма да казвам по колко бира съм пила, че освен че ме е срам ме е и страх някой да не ме обвини за пияница.
Какво да кажа за пиците- ми то било трудна работа. Има си и чалъми. Аз нали не ям тестени и само опитвам от крайчето на ММ. Какви ли не модели има. Една ми е любима- слага се овкусена сметанова подложка, вместо доматена салца, отгоре се подрежда кашкавал, слайсове бекон и пресни гъби . Поръсва се с пресен риган.

# 458
Мария, много апетитно изглежда, а бялите пици много ги харесвам. Слагам много сирена:-)

# 459
Честита Коледа момичета и момчета! Чудесна вечер изкарахме, девойката ни направи чудни подаръци с прекрасни послания. Днес на обяд при мама, после цял ден лежане.

# 460
Честита Коледа, момичета!
Много здраве, топлина и уют в домовете ви! И нека е мирна и благословена година!

Аз още се излежавам, планувала съм една пита, капамата от майка ми и те това е Grinning
Баницата на Жаки ще се прави обаче, планувана е.И бонбоните на Алечка.Напълняла съм, но ред ще сложа след нова година.Проблема ми е, че отслабвайки кило, две, се смъквам и в лице и се сбабичосвам.Как да смъкна дупето, а лицето да е свежо Mr. Green

# 461
И ние си изкарахме добре. Малко ми бешекофти, че синът ни за пръв път не е с нас на тези празници, но остана във Варна с приятелката си и ще дойдат след 3 дни. За сметка на това дойде приятел с момиченцето си, че жена му снощи беше на работа. Аз пък днес съм на работа. Цял ден ще чета книга и ще си ровя в телефона. Довечера сме в мама.

# 462
Добро утро!
Честита Коледа. Аз пък вчера на обяд ядох кисело зеле- малко. А днес пръстите са ми подути. Ще наблегна на мръвка и вода.
И да измрънкам- бленуваната колонка на щерката не работи, а астронавта Космо на синът се прецака. До тук 50 лв. заминаха. Обаче повече ме боли от разочарованието им.
Ще си пусна Майкъл Бубле.

# 463
Маре, не може ли да направиш рекламация? И да те питам за режима, има ли резултат при теб?

# 464
  • някъде ... тук ...
Честита Коледа!
Честит имен ден на празнуващите и на мама и големия синковец!
Здрави да са, другото ще се нареди!

Хубаво беше снощи, а сутринта си получихме подаръците. Всички сме доволни. Аз умрях от смях с добавката към моя подарък - ярко-оранжеви домашни чехли с панделки отгоре  Crazy Мъжка му работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт