Искам да кажа ... (102)

• 54 280
  • 796
  •   1
Отговори
# 270
Можеш Светалчо. Стават супер. Не им трябва и мазнина.

# 271
  • Sofia
Down, да ти е честита Новата Година! Да ти е по-успешна от изминалата! Наздраве!
Отивам да се спрятам и аз,че ей сега ще се защуркам. Дрееемя и гледам филми до последно и после нахоквам домашните  Embarassed

# 272
Даун, честита нова година на теб! Нека 2017 да е в пъти по-добра от 2016! Прегръщам те!

Светалчо, що да не можеш  newsm78

Аз барнах един драматичен грим, щото не мога да блесна с ни с прическа ни с дрехи  hahaha
Мъжете са купили заря. Тъкмо вчера се жалвах, че това ми е най-хубавото от цялото посрещане, а в наше село едва ли ще има и те ни оборудвали. Иначе имам 4 пиратки големи, дядо ми - пиромана ми ги даде  Joy Мисля да ги забравя на секцията у дома. Купих бенгалски огън, шарен  Mr. Green От друго ме е страх. Единствено преди купувахме ракети за газовия пистолет и от него не ме е страх.

Кристал нямам. И чаши еднакви нямам. Нали бяхме новодомци (преди 5 години  Mr. Green), свекърва ми беше оставила излишните чаши и чинии, а нужните си беше взела на село. Аз реших, че е грехота да купувам, при положение, че има и като ги начупя - тогаз. Сервиз ми подариха за сватбата, ползвам го, но чупя от него, вместо от старите чинии. Ама не ми пука и без това съм пишман домакиня - не ми е важно. Специално отношение имам само към чашите си за кафе.

Весело посрещане, момичета!

# 273
  • Бургас
Правили сме на оребрен тиган. Стават супер!
Даун, за много години!  bouquet
След малко се приготвяме и отиваме да празнуваме. Няма да сме на заведение. Аз съм с клин и туника.
Кристал и аз нямам.  bouquet

# 274
Даун, честита нова година. Нека ти е много щастлива и късметлийска. С порасналите деца е така. В един момент се кротват в къщи, ами си водят и компания.

# 275
Който има кристали или друго да си го ползва. Аз се кефя на звука, но наистина ме е яд, че майка ми ги ползваше само за гости и не им се израдва.

Алечка, благодаря Simple Smile. Кучката е по-нервна от нен и дъвче някакво дърво  Joy. Аз ще трябва да си легна преди младежът да си дойде, за да не стане скандал Simple Smile.

Гена, Лина и на вас  Hug.

Лина, пусни догодина една снимка на госпожицата.

# 276
Даунче, стискай зъби и се моли да не прави и 50% от простотиите, които ние сме правили....  Hug

# 277
Даунче, стискай зъби и се моли да не прави и 50% от простотиите, които ние сме правили....  Hug

О, той за сега е около 150% по-добър от мен. Аз на неговите години на стоп до морето ходих. Ама не пречи да се нервя  Mr. Green.

# 278
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не съм правила пърленки, затова питам. Замесих тесто за утре, като дойдат децата да пека питка и го сложих в хладилника. Оставих малко за нас, че не искам цяла питка да ядем двамата, много хляб. Та от оставеното мисля да направя по една пърленка за нас. Значи да не намазнявам тигана?

Сервизи обичам много. Красиви. Имам коледен, имам и великденски. И разбира се, ежедневни. Някои ги нося чак от китай, на митницата ме гледаха като луда. 140 парчета сервиз за12 души, 50 кг.
И чаши обичам , но от чисто, бистро стъкло. Много обичам красиво стъкло. И аз като Гена, трябва да пия напитките в съответната чаша, за да ми е кефско. Много мразя, като кажа може ли една вода и ми дадат в порцеланова чаша за чай. Или бира в керамична чаша - ама моля ми се, къде отива красотата!

# 279
Даун, честита ти Нова година, бъди здрава и от сърце ти желая нещо хубаво да ти се случи през 2017!
Моята торта изглежда овиколено, на вкус още не знам как е, но всички са впечатлени от неподозираните ми сладкарски възможности:)

# 280
Светалчо, моето тесто е 500 гр. брашно, кисело мляко (по оригиналната рецепта е кофичка, но тук е много гъсто и маслено та слагам половината и доразреждам с вода). Слагам едно яйце, щипка захар и сол и пакет суха мая, а и лъжичка сода в киселото мляко.

Става доста меко тесто. Оставям да втаса и после си намаслявам пръстите с олио и разтеглям пърленките и ги мятам или на барбекюто или на тиган. Стават и на двете.

Когато съм в настроение слагам сирене, кашкавал и чубрица и ги прихлупвам и така ги пека. После ги намазвам с масло. Но и без тези екстри стават много вкусни, а на тиган, за секунди.

# 281
  • София
честита да ти е новата година Даун.Много,много здраве,спокойствие и душевен мир.Всички които обичаш да са до теб и през 2017 г. bg beer3 скол от мен.Не  екристал ама Laughing

# 282
 beer2 Миднайт Simple Smile.

Жаки, знаеш ли какво си мислих наскоро. Аз бях почнала да записвам на Гуги бисерите, но в един момент спрях. Ти пишеш тук на Жаки бисерите и те ще си останат записани. След време ще можеш да си ги препрочиташ. Като един дневник е форумът Simple Smile.

# 283
Аз имам и дневник, в който си пиша всичко още от бремеността, а сега и всички смешни неща, които казва. Скоро го прегледжах и добре че съм писала, че доста неща съм забравила вече. Като порастне ще си чете, спомен си е това.

# 284
  • София
Моят никакви бисери не ръсеше.Проговори късно.Сега само философства и заключава та от сега ми лази по нервите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт