Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 437
  • 916
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ако леглото е 90 см широко, само по поръчка, защото стандартните за единично легло са широки 150 см.
В Икеа въобще не вземат скъпо за шева. Предполагам, че и в някое квартално ателие ще ти го ушият изгодно.

# 481
Не 90, ами само 60 Simple Smile Явно всякакво ще ми е голямо. Значи леля му няма да се размине с шиене на шалте.

# 482
Честит рожден ден на Лили! Здраве, повече спокойствие и време за отдих желая! Също така да минат успешно кандидат студентските изпити на сина ти bouquet Това ще ви е най- важното събитие сякаш, за тази година.

Тони, да минава по най- добрия начин делото!

Захирче, успех на изпита!

Честити да са всички майка на синове:)

Стейси, как мина срещата, която чакаше? Ще се мятате ли в новия бизнес Simple Smile

# 483
  • В Космоса
Лиляна, честит рожден ден!  bouquet

# 484
Честит рожден ден, Лиляна, бъди здрава и щастлива  bouquet

Рали, как е София? Отшумяха ли коликите?
Селесте, много мило, че питаш  Hug След като сменихме капките е много по-добре е положението с коликите, да не кажа голяма дума. Но пък от тях се запече милото и сега друг зор има  Crazy Ще се борим някак...
Тези тортелинки са ни любими вкъщи, опитвали сме само със сирената, сега гледам ММ взел и с месото вътре, да видим как са.
Мария, пица с Нутела предлагат и тук, в по-добрата пицария. Интересна е и въпреки, че на пръв прочит звучи странно, е вкусна. Аз пък щях да ти предложа щом искаш нещо по-родно звучащо - направи бисквитена торта, ама по-засукана - с маскарпоне примерно. Скоро хапвахме такава в един ресторант - страхотна беше. Иначе и трите десерта, които си споменала, звучат идеално  Peace
Съни, 60см. ширина не е ли много тясно  newsm78
За винената тема съм пас - много обичам, ама не съм кой знае какъв разбирач и повечето купешки ги харесвам. За разлика от повечето домашни, които съм опитвала  Confused - повечето ми сладнят, а мразя сладко вино. ММ носи често, все му носят армагани, ама и ние сме си в такъв район - Стамболовското вино е добре известно, напоследък обаче нещо май си спестяват и не им се получава добре.
Захир, успех на изпита  Peace Голям кеф е човек да има свободата да се самозакарва тук-там  Heart Eyes

# 485
Рали, пиши дали са ви харесали с месото или само моите са били кофти. Селесте, ще опитам друг вид Peace

# 486
  • София
Лили, честито, да си здрава и щастлива!
Захир, успех на изпита!

# 487
Нищо не разбирам от вино, ама нищичко. Пия по бутилка-две червено на година (в зимния сезон) и още толкоз бяло през лятото. Купувам с означение за произход (тукашно, испанско), което се води хубаво, ориентирам се по цената, да е среден клас. Сякаш винаги купувам различно, а все еднакво ми се вижда.

Обаче ползвам в момента едно кремче за ръце на Билка с мавруд, разкошно мирише.

Имам един чайник, ползвам го само ако правя чай от джинджифил, иначе всеки си пие от чашата. Но имам прекалено много чаши. Само за кафе имам 10-тина. Съвсем наскоро купих последните две с ясното съзнание, че не ми трябват и вероятно много малко ще се ползват, но много ми хареса дизайна. 

Харесвам винтидж, умерено, като акцент, иначе ми е задушаващо. От много време търся едновремешна закачалка за дрехи и не мога да намеря. Не харесвам почти нищо с модерен дизайн. Тези лъскавите, лачени кухни например, никак не са за мен, никакъв уют не ми създават.

Иска ми се да сменя посудата вкъщи. Не знам какво да правя със старата. За чинии основно иде реч. Не са счупени, но просто им личи, че са стари. Някак ми е жал да ги изхвърля.

Успех на изпита на Захир и честит рожден ден на Лиляна!

# 488
Рали, всъщност е 65, ама той моят е много слаб, няма скоро да го изпълни Simple Smile Радвам се, че София вече не я мъчат колики, а другото ще се регулира постепенно. При кърмените бебета не е толкова страшно.
Любимата ми торта напоследък е с маскарпоне, сметана и халва, чудесна комбинация, даже за пръв път ми се случи да имам желание да изям крема без да го влагам в тортата  Mr. Green
Лили, здрава, щастлива и успешна да си!

# 489
  • Телиш/Плевен
Захир, успех и от мен! Hug

Някой ден и аз трябва да се запиша на шофьорски курс, голяма мечта ми е да имам книжка и кола. Heart Eyes

# 490
Sunny29,
сподели моля рецептата с халва  Simple Smile
много обичам халва, редовно купувам

# 491
Лиляна, бъди здрава, щастлива и обичана  Heart Eyes

Захир, успех на изпита, и вземеш ли книжка сядаш веднага да караш. Да не допуснеш мта грешка, книжка от 20 години, ползвана 20-тина пъти  Embarassed Embarassed Embarassed

# 492
Sunny29,
сподели моля рецептата с халва  Simple Smile
много обичам халва, редовно купувам

Веднага И тези много се харчат С втората рецепта вече нямам изостанали бисквити, като се позадържат малко, правя едни бонбони и свършват. Аз обаче не слагам стафиди и слагам повече черен шоколад, малко по-малко халва, че така ми е много сладко. Но всеки може да си направи интерпретация според желанията и вкусовете. Слагам и орехи. А рецептата за тортата е за много малка торта. Вторият път си направих двойна доза крем и си стана торта.

# 493
Благодаря Съни  Simple Smile
тортата нямам търпение да я направя, само ще пропусна шоколада и какаото- искам да остсне вкуса на халвата

# 494
Аз също не ръся с какао, но слагам шоколадов ганаш между блатовете. Халвата е доста силен вкус, не се губи. Със същия крем стават чудни "сандвичи" - две бисквити с крем между тя и след това потопени в шоколад. Леле, добре че съм на диета, че се окапах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт