Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога са най-ранните срокове за тестване за бременност?
Какви са препоръките за задаване на въпроси относно забременяването във форум?
Какви са симптомите на бременността и какво означават те?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога са най-ранните срокове за тестване за бременност?
-
Какви са препоръките за задаване на въпроси относно забременяването във форум?
-
Какви са симптомите на бременността и какво означават те?
Симптомите на бременността могат да включват болезнено подуване на гърдите, повишено уриниране, кафеникаво кървене и пулсираща болка в яйчниците. Тези симптоми обаче не винаги показват бременност. Например, кървенето може да е свързано с имплантация, но също така може да бъде част от менструация. За потвърждаване на бременността се препоръчват тестове за бременност или консултация с лекар.
-
Какви са причините за появата на кафеникаво зацапване?
-
Какви са препоръките за използване на лекарства като Дуфастон при опити за забременяване?
аз имам един казус. От година и половина правим опити със съпруга ми но уви, без резултат. Цикъла ми е изключително нередовен. На 32,38, последния месец беше на 42 (закъсня ми 12 дни) като очаквах че съм бременна. Сега исках да видя кога ще ми дойде, за да почна с тестовете за овулация, но цикъла ми беше изключително странен на 29 ден ми дойде кафеникава каша и си викам, че е напълно нормално в началото след това имах малко кръв и пак продължи до 3 третия ден тази тъмна течност. Замислих се дали може да съм бременна или пък имам киста, а най-интересното за мен беше, че нямах абсолютно никакви болки и и признаци за цикъл, което по принцип е доста болезнен процес. Бих се радвала да ми дадете мнения.