"София - Ден и Нощ" - 20

• 69 585
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • Gotham City
И аз в последния момент видях, Теодора също я няма

# 721
Аз да попитам, има ли право жена, дала детето си за осиновяване, да си го иска обратно в удобно за нея време? Някак си нечестно ми се струва. Още повече, че в случая на Стефания, е и много тъпа постъпка, при положенив, че тя дори не е направила опит да потърси друга алтернатива.

Абсолютно е нечестно и долно спрямо жената, отгледала детето  Peace
Чак ме издразни Стефи, разсърди се, че Джулия не я подкрепя. То това да не е игра - днес го искам, утре не  Confused

# 722
  • Варна
С Найден и Аглика същата работа. Не можеха ли да разделят Найден и Теодора преди да го сватосат с друга. Например, че тя се е променила след смъртта на баща си, че са охладняли заеади разстоянието, което ги дели и т.н. А те какво, за пореден път ни показват, че няма нито един свестен и последователен мъж в България. Ми не е така, има! И не е интересно като всеки го направите прелюбодеец от раз. Само да вмъкна, Симона прости на Асен, но аз не мога да му простя за онзи сандвич, дето го изхвърли в кофата, още ми е пред очите, гнусен ми е от тогава!
И да се върнем на Найден и Аглика, че постът май стана много дълъг. Приличат ми на два охлюва, вплетени в любовна игра, и тва,си е!  Joy
+1 за Аглика и Найден. Имам чувството, че сценаристките не понасят идеята за връзки с хепи енд, чак започва да писват тея чифтосвания. А и толкова са ми бавни и двамата, че като ги съберат накрая половината епизод ще мине в това да си кажат нещо.  

# 723
  • София
Забелязахте ли че са махнали от буквите в началото Рая и София а сякаш на тяхно място бяха сложили Асен , Галя и Михаела. Може и други да са сменили просто в последния момент хвърлих едно око на телевизора .
И аз го забелязах ,ама като гледам май трябва да забравиме за връщането на Рая ......или ако се върне няма да е за дълго !

# 724
До преди 15 епизода Михаела се караше на Дани колко е черноглед, сега се завъртяха ролите  Laughing , той ѝ обяснява да гледа по-розово на нещата  Joy

# 725
Историята на Рая все повече прилича на тази за чудовището от Лох Нес-ще я има ли, няма ли да я има?.... Tired Аз не очаквам чудеса дори и да се появи, най-много да започнат някакви отегчителни истории с Даню или да прехвърчи малко перушина с Михаела и до там.

# 726

Общи условия

Активация на акаунт