"София - Ден и Нощ" - 20

• 69 634
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • Bulgaria
Въобще майката няма право да прави избора, с кой да има връзка детето и
Но може да си изказва мнението, колкото си поиска. Няма да е майка, ако не е досадна Simple Smile
А междувпрочем, ако такъв олигофрен като Коки, се завърти около дъщеря ми... Хиляди пъти предпочитам мимолетната изневяра пред постоянното критично поведение на някой неудачник.
[/b]

точно това исках и аз да кажа....

по принцип майките не трябва да се мешат, защото понякога се случва така че децата почват да правят напук.

# 706
  • Дубай
Но може да си изказва мнението, колкото си поиска. Няма да е майка, ако не е досадна Simple Smile
А междувпрочем, ако такъв олигофрен като Коки, се завърти около дъщеря ми... Хиляди пъти предпочитам мимолетната изневяра пред постоянното критично поведение на някой неудачник.
Цитат
мимолетната изневяра
е ама тука като гледам не ставам въпрос само за един път, просто на майката и е удобен Марто ако Коко беше с пари може би нямаше да има нищо против  Peace

# 707
Е, ма, хора, ма вие па нищо не харесвате, ай дайте малко по-позитивно, де Simple Smile
Аз вече гледам на тях като на хора с отклонения-повечето, да не кажа всички.Един вид-гледам от нАучна гледна точка.
А Йоана...по-добре да не я снимат в профил, брадата и е ужасна. Sick

# 708
  • Gotham City
Ивве и на мен не ми мяса на мимолетна изневяра.

Ако е за твоята връзка, окей, избирай кое да предпочетеш, но когато е за връзката на друг човек, пък бил той  и детето ти...по друг начин стоят нещата.

Майката на момичето с брадата, не харесва Коко (който дори и не е виждала), защото другия давал пари....това е, не и пука за друго просто. Продава щерка си.

# 709
  • Дубай
Ивве и на мен не ми мяса на мимолетна изневяра.

Ако е за твоята връзка, окей, избирай кое да предпочетеш, но когато е за връзката на друг човек, пък бил той  и детето ти...по друг начин стоят нещата.

Майката на момичето с брадата, не харесва Коко (който дори и не е виждала), защото другия давал пари....това е, не и пука за друго просто. Продава щерка си.
Точно, и аз това казвам
 Peace Peace Peace

# 710
# 711
Ох, май наистина ще съберат Найден и Аглика...  ooooh!
И днес пак ще слушаме на Митко майка му да истерясва.  #Crazy

# 712
  • София
А Найден толкова дълго се бори за Теодора !А защо Найден е без Теодора в квартирата?

# 713
  • Дубай
Цитат
А защо Найден е без Теодора в квартирата?
Защото на Тедка баща и го простреляха и почина.Тя се премести при майка си за подкрепа,а Найден прихожда при нея

# 714
  • София
Цитат
Защото на Тедка баща и го простреляха и почина.Тя се премести при майка си за подкрепа,а Найден прихожда при нея
Да знам тя къде е .....значи Найден се води ,,свободен" newsm78

# 715
  • somewhere near the sea
Любовта и между Найден и Теодора ще се окаже еднодневка. Сега пък привлечен от Аглика....

Цитат
Да знам тя къде е .....значи Найден се води ,,свободен" newsm78
Ами не е точно свободен- ходеше често при нея, носеше им поздрави, никога не е казвал, че нещата между тях приключват.

Довечера ще натискаме мутето на дистанционното като дойде кресливата Миткова майка. smile3514

# 716
Знаеш къде е Теди, но питаш защо Найден е сам в квартирата, хм.... Rolling Eyes

# 717
MegaMeg, всеки път като погледна тази овчица да се разхожда в аватара ти я асоцирам с Михаела  Hug Демек Михаела ми прилича на овца. Joy
Нищо лично, да не се обидиш Hug
Хехе, аз не, но овчицата може да се обиди  Joy
Аз да попитам, има ли право жена, дала детето си за осиновяване, да си го иска обратно в удобно за нея време? Някак си нечестно ми се струва. Още повече, че в случая на Стефания, е и много тъпа постъпка, при положенив, че тя дори не е направила опит да потърси друга алтернатива. Например да говори с родителите си, със сестра си, да порърси помощ, за да задържат детето. Тя като стюардеса има добър доход и не виждам защо ѝ е било проблем да се грижи за едно дете. А и не виждам причиня осиновителите на детето да поддържат връзка с майката и да я уведомяват, че въпросното дете си е счупило ръката. Пак тъпа недомислица на сценаристите. До кога? Толкова ли е трудно да се измислят реалистични ситуации??
С Найден и Аглика същата работа. Не можеха ли да разделят Найден и Теодора преди да го сватосат с друга. Например, че тя се е променила след смъртта на баща си, че са охладняли заеади разстоянието, което ги дели и т.н. А те какво, за пореден път ни показват, че няма нито един свестен и последователен мъж в България. Ми не е така, има! И не е интересно като всеки го направите прелюбодеец от раз. Само да вмъкна, Симона прости на Асен, но аз не мога да му простя за онзи сандвич, дето го изхвърли в кофата, още ми е пред очите, гнусен ми е от тогава!
И да се върнем на Найден и Аглика, че постът май стана много дълъг. Приличат ми на два охлюва, вплетени в любовна игра, и тва,си е!  Joy

# 718
  • София
MegaMeg, всеки път като погледна тази овчица да се разхожда в аватара ти я асоцирам с Михаела  Hug Демек Михаела ми прилича на овца. Joy
Нищо лично, да не се обидиш Hug
Хехе, аз не, но овчицата може да се обиди  Joy
Аз да попитам, има ли право жена, дала детето си за осиновяване, да си го иска обратно в удобно за нея време? Някак си нечестно ми се струва. Още повече, че в случая на Стефания, е и много тъпа постъпка, при положенив, че тя дори не е направила опит да потърси друга алтернатива. Например да говори с родителите си, със сестра си, да порърси помощ, за да задържат детето. Тя като стюардеса има добър доход и не виждам защо ѝ е било проблем да се грижи за едно дете. А и не виждам причиня осиновителите на детето да поддържат връзка с майката и да я уведомяват, че въпросното дете си е счупило ръката. Пак тъпа недомислица на сценаристите. До кога? Толкова ли е трудно да се измислят реалистични ситуации??
С Найден и Аглика същата работа. Не можеха ли да разделят Найден и Теодора преди да го сватосат с друга. Например, че тя се е променила след смъртта на баща си, че са охладняли заеади разстоянието, което ги дели и т.н. А те какво, за пореден път ни показват, че няма нито един свестен и последователен мъж в България. Ми не е така, има! И не е интересно като всеки го направите прелюбодеец от раз. Само да вмъкна, Симона прости на Асен, но аз не мога да му простя за онзи сандвич, дето го изхвърли в кофата, още ми е пред очите, гнусен ми е от тогава!
И да се върнем на Найден и Аглика, че постът май стана много дълъг. Приличат ми на два охлюва, вплетени в любовна игра, и тва,си е!  Joy
Точно това ми беше мисълта за Найден и Теодора ...... Да ги разделят пък тогава да го събират с друга.

# 719
  • Bulgaria
Забелязахте ли че са махнали от буквите в началото Рая и София а сякаш на тяхно място бяха сложили Асен , Галя и Михаела. Може и други да са сменили просто в последния момент хвърлих едно око на телевизора .

Общи условия

Активация на акаунт