Сватба 2017 - III част

• 35 282
  • 727
  •   1
Отговори
Ето я и новата темичка, споделяйте до къде сте стигнали с подготовката... Да няма отказали се...?  Laughing

# 1
Имам дж, фото, видео, зала, църква, ресторант, гримьорка, кумове. Simple Smile Сега сме на ниво покани, другата седмица ги пускам и вече няма връщане назад! Simple Smile)) Май месец ще обикалям за рокля и другите дреболии - чаши, свещи, бокал и т.н. Simple Smile Дотогава - на диета! И на уроци за първи сватбен танц трябва да ходим, мисля да го оставя за април-май най-рано. Simple Smile Вие докъде сте, скъпи булки?

# 2
  • София
Не мога да се спра на гримьор и гризьор, които да дойдат на място. Моля дайте предложения. За София става въпрос.

# 3
Вече казах в миналата тема кой е моят гримьор - Боряна Стефанова. Simple Smile За фризьор и аз още съм в търсене на някой, който ходи по домовете. Simple Smile

# 4
Аз още бера ядове с поканите... Замислям се дали да не се откажа от дантелата. Ако е груба ще у***е пейзажа. Момичета така зациклих с тези покани,че ми става зле.
При мен всичко се получава от 2-3път. Вече трябва да имам и план Д

# 5
Честно, не разбирам на 100% хората, които имат търпението да си правят сами нещата, при положение, че в днешно време има почти всичко, а и да няма точно това, което искат, пак има приблизително сходни неща на търсеното. Simple Smile Сигурно аз съм мързелива, ама не бих се занимавала сама с изработка на покани, да си усложнявам живота.  Laughing
Клои, мила, разгледай в нета, все ще намериш нещо красиво! bouquet

# 6
 Laughing а ще разбереш ли, ако ти кажа, че поканите ни излязоха по 0.60лв, а се продават тройно. С подаръчетата и късметчетата е по същия начин. А и аз много обичам творчески занимания, доставя ми удоволствие Wink

# 7
Поли, зависи колко време ти е отнело, то също не е без пари! Wink Щом ви влече, няма лошо. Simple Smile Аз пък съм си харесала перфектните покани за 80 стотинки /много са ми красиви и се вписват перфектно в представата ми/. Ако се бях пробвала, нито щях да ги направя толкова професионално, нито щеше да ми излезе по-евтино. Simple Smile Ама аз не съм от най-сръчните. Laughing

# 8
  • София
И аз нямах/ нямам нерви да се занимавам, а и също не съм сръчна.  Laughing Братовчедка ми например сама си направи повечето неща, но на моменти доста се изнервяше.  Mr. Green

# 9
Възхищавам се на хората,които сами могат да се справят сами с тези неща. Влагаш и частичка от себе си по този начин.
Аз залудвам и без да ги правя  #Crazy#Crazy. Ровя ли, ровя и нищо не ме спира. Една дама чакам да ми отговори, но трябва да имам и ревервНИ варианти.
Тези покани ще ги запомня Joy

# 10
Наистина си е доста изнервящо на моменти, но пък накрая като видиш какво си направила сама..готино е Wink Сега да ви се похваля, много съм доволна! Тази вечер се върнахме от Асеновград. Е, намерих рокляТА! Не очаквах, но стана точно както все съм си мислила, че няма да ми се случи. От всички магазини бях влязла в не знам си колко и все нищо..накрая видях една, която много ми хареса, пробвах я и за моя огромна изненада беше и точно моя размер (доста съм дребна и слаба, затова не очаквах). Просто ми заспа, влюбих се в нея, че и точно такъв модел, в какъвто си се представях Party Все пак дообиколих и др магазини,за да съм сигурна или по-скоро майка ми ме посъветва да пробвам още модели. Пробвах 2-3, не знам и аз защо, при положение, че вече знаех коя ще е роклята. Е, тръгнах си директно с нея, само ми я скъсиха. Поръчахме и халките от Сара Трейд. Simple Smile Като цяло пътуването беше много ползотворно Peace

# 11
Браво, Мони радвам се за теб. Аз бях също като теб, обиколих незнам колко магазина в Асеновград. Накрая намерих Моята! Изобщо не продължих обикалянето. Изчаках само да я подкъсят и си тръгнах с нея. Simple Smile

# 12
Честита, Мони bouquet.
Много се радвам,че ходенето до Асеновград се оказа ползотворно.

# 13
  • София
И аз да се похваля - готова съм с ритуалната зала, ресторанта, църквата, ди джея, фото и видео, поканите са изпратени, халките, имам си и рокля. Само ми остава дребни детайли като тейбъл картички и малко по украсата Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 12:28 от Вероника Янева

# 14
Дами, ако сте решили да ходите на сватбеното изложение в Inter Expo Center....само ще си дадете 5-те лв вход за нищо. Днес влязох за 10 мин и излязох.

Общи условия

Активация на акаунт