Сватба 2017 - III част

• 35 283
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Ники Митев винаги усява да ме разсмее  Joy четох книгата му и сега погледнах тази статия - еми прав си е човека !

Момичета, може ли да ме посъветвате за виното? Готовто бутилирано ли го взимате? Наливно и вие да го пълните в бутилки, които се и украсяват? Или в кани от ресторанта?

# 721
Най-елегантно е готово бутилирано.
При мен ще е така, но много зависи и от финансите в този случай  Sad.
Винаги съм казвала предпочитам с малко  най-близки и мили хора, но да е елегантно и стилно. За мен, за да стигне трябва и да остане.
Във форума четох изказвания от сорта че с повече хора се "избиват" парите похарчени за сватбата. За мен е обидно такова отношение към гостите.
Не съм такъв тип човек, ако ще я правя ще я правя както трябва.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 12:52 от cloè

# 722
Абсолютно съм съгласна, Клои! И аз май се спирам на бутилираното, изба Евксиноград предлагат невероятно вино и мисля да се възползвам.

А задължително ли е да е украсено? Или както си е самата бутилка с етикет от винпрома?

# 723
Beloved summer,няма да украсявам бутилките. Те сами по себе си са елегантни. Незная защо,но ми се струва загуба на време, а и кичозно.
Ако украсиш масата ще стои и "голата" бутила красиво.

# 724
А по колко бутилки на маса ( специално за виното) ? Нашите са с по 6 души, като ще има бяло и розе?
Ракията ми е ясна, мислим по 1бутилка, като нашите с по 1л

# 725
Още раздавам покани тук и нямам на идея колко души от тук ще дойдат.
Алкохолът ми е на много заден план за сега Simple Smile.
Ще се заеме ли някой да ни оформи хубаво новата тема и с датите на сватбите ни?

# 726
  • London, UK
Аз ще я направя, но вероятно ще е утре. Трябва малко да обновя списъка с датите първо, за да го сложа на първа страница Simple Smile

# 727
  • London, UK
Ето я новата темичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=972702

Общи условия

Активация на акаунт