Сватба 2017 - III част

• 35 288
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета да ви се похваля - най сетне дойде роклята за едната шаферка и направо съм очарована. Много е хубава. Но за жалост другите две ще са с черни рокли и ще трябва да измислим някакви лилави аксесоари ..

# 676
Черна рокля на сватба е гаф. Почти като да дойдеш с бяла такава.
Айс, един с черно, друг с лилаво много объркано... Концепцията за шаферките се изгуби така....
Моми, четете ли днес казах, че не бих се натискала да съм шаферка.....

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 18:26 от cloè

# 677
Момичета, покрай другите ми вълнения, сватбените останаха пак на заден план  Mr. Green
Ариел, чудесна рокля, да ти донесе много щастие!
Сий, тази ти "приятелка" е просто уникална!  Shocked Но то си е за нея, за теб е по-добре без такива "приятели".
Шаферки на мен ще ми бъдат голямата дъщеря на кумовете, която е супер развълнувана, и още една сладуранка. И двете са на 4  Mr. Green Иначе някои от моите най-близки приятелки ще бъдат при мен, когато дойде да ме взима ММ, но точно защото е много обременяващо и за тях, и за мен, не съм ги молила да са ми шаферки..

# 678
Моите шаферки също не са напълно облечени (2 от 5 имат рокли). Всички явно сме се спрели на това лилаво, което за официални дрехи не е много разпространено. Аз лично нямам проблем момичетата да са в различни нюанси на цвета, даже ги помолих едните да са в светли, а другите в тъмни тонове. Бях видяла подобна конфигурация на шаферки и ми допадна много. Надявам се скоро всички да имат рокли, но търсенето по магазините няма успех засега. Двете девойки с рокли са ги поръчали онлайн.

# 679
  • София
И моите бяха в лилаво.  Laughing

Аз нямам проблем с черните рокли на сватбите.  Rolling Eyes

# 680
  • София
Здравейте, момичета!

С огромно желание се записвам при вас! Изчетох всичките теми до момента и много ми харесва каква сплотена компания сте Simple Smile Част съм и от Фейсбук групата за булки 2017, но там сме 1000+ и някак ми липсва форумната близост.

Предстои ни сватба в края на септември месец, вече имаме ресторант (Новотел), DJ (Емо Андреев), фото (Ники Митев) и видео (Илиян Матушев), църква (Семинарията), кумове, аз си имам Рокля от началото на февруари още Simple Smile Септември ще правим изнесен ритуал в ресторанта, а реално ще подпишем май месец в деня и часа на 11-тата годишнина от първата ни среща  Heart Eyes След подписването, на което ще сме с най-близките ще хапнем в един ресторант и си е като втора сватба с 29 души...

Още страшно много неща ни остават да организираме, но поне време има Simple Smile Бяхме кумове преди година и половина и поне ни е пресен спомена и знаем какво да очакваме.

По въпросите, които обсъждате:
- Шафери ще имаме само дечица - около 20 ще са и все на възраст до 6 годинки  Heart Eyes
- Сестра ми беше наскоро на сватба, където на булката й се доплакало като видяла ВСИЧКИТЕ си приятелки в черно, мога да покажа снимката на ЛС само, че не е моя и не върви да я разпространявам. Аз лично ще си казвам да избагват бели и черни рокли на гостенките ми. Всички са ми достатъчно близки и не мисля, че ще има обидени.

# 681
Ариел, честита рокля, много си красива. Май с теб бяхме на една дата-списъкът от 1ва страница изчезна  и вече забравих кой кога.
На мен вече ми омръзна от всякакви дреболийки и започнах сериозно да се изнервям и напрягам, даже не ми се отваряше темата  ooooh!
По шаферските въпроси-аз няма да имам и не бих се радвала да ме поканят за шаферка. Не харесвам това, че на момичета с различни фигури се налага да носят един и същ цвят и модел рокля - не отива на всеки и винаги има нелепо изглеждащи  Wink
На сватбата на моя приятелка шаферките бяха съответно в цикламена, оранжева, синя, зелена и лилава рокли и бяха супер свежи.

# 682
  • София
Момичета имате ли наблюдения на какви цени са халките в Асеновград?

# 683
А вярно ли е, че магазините в Асеновград работят до 16 ч. в събота и не работят в неделя?? Една булка във Фейсбук го твърди.

# 684
  • София
Някои работят в неделя, но не са много.

# 685
За шаферките и аз имах или още имам, проблеми. Три са и ще са в лилаво, както и при доста от вас. Никъде по магазините няма лилави рокли. Накрая решихме Мегз да ни ушият техен модел с наш плат, защото нямали лилаво за този модел. Купихме плат, отнесохме го и ги поръчахме. Но докато уточним всичко с магазина беше голям зор. Сега чакаме и се надяваме всичко да е наред и с изработката и със срока за изпълнение. Чух лоши отзиви за тях и за това съм на тръни. Когато са готови ще пиша. Simple Smile

# 686
  • London, UK
И аз много се чудех за Мегз, но ми се струва, че роклите им са твърде къси. Аз за моите шаферки искам роклята да покрива колената, но да не е дълга. Можеш ли да ми кажеш горе-долу колко ти излязоха роклите там? И те казват ли ти какъв плат е подходящ за роклите? Аз предпочитам да са сатенени, а техните май най-официалните са шифонени и не знам дали ще станат от друг плат.

# 687
Цвети, виж хубаво сатена да е по-плътен, в противен случай да не изглежда евтина нощница.
Има доста подводни камъни този плат, никакво онлайн поръчване.

# 688
И аз много се чудех за Мегз, но ми се струва, че роклите им са твърде къси. Аз за моите шаферки искам роклята да покрива колената, но да не е дълга. Можеш ли да ми кажеш горе-долу колко ти излязоха роклите там? И те казват ли ти какъв плат е подходящ за роклите? Аз предпочитам да са сатенени, а техните май най-официалните са шифонени и не знам дали ще станат от друг плат.
Роклите, които поръчахме са дълги. Попитахме от какъв плат са ушити тези, които имат и купихме същия, но в лилаво (жоржет). Плата го взехме от Какаду по 8.50 лв/ м. А за ушиването дадохме по 26 лв за рокля Simple Smile

# 689
Сатенът ми стана най-отвратителният плат след като бях шаферка на една сватба. Гледай да не те намразят, Цвети  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт