Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
Има ли булки от Добрич?
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
-
Има ли булки от Добрич?
-
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
Количеството алкохол, необходимо за сватбата, зависи от броя на гостите, техните предпочитания и организацията на събитието. В публикациите се споменава, че ще има 8 души на маса и бутилките няма да стоят по масите. Решението за закупуване на бутилиран алкохол е взето, като ракията ще бъде домашна, а другите напитки - бутилирани с бандерол.
-
Как да направя процеса на подготовка за сватбата по-лесен?
-
Как да избера фотограф и видеооператор за сватбата?
Това е списъка с булките, ако съм пропуснала някой или някъде има грешка, пишете ми на лично и ще го оправя
На нашата сватба на маса ще има по 8 човека. Аз също се чудя за маса какво количество алкохол ще трябва. При нас бутилките няма да стоят по масите и май мисля да си спестя частта с украсяването им. Буе също ще взимаме бутилиран алкохол. Единствено ракията сигурно ще е домашна, която са ни приготвили вече
Разрешават ни компромисно да я внесем без бандерол (до литър на маса). Всичко друго трябва да е бутилирано и с бандерол

Аз обаче нищо няма да направя по въпроса, той трябва да се ангажира с нещо все пак. Каза ми преди няколко дни, че смятал да говори с фирма от Омуртаг и Нови пазар, защото са добри и цените им са по-нормални. Ще пиша ако си изберем някой, все пак ние нямаме и много време. Има 2 месеца и малко до сватбата ...
започнах да бягам през ден.. да видим каква ще стане