Сватба 2017 - IV част

• 57 437
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Моят мъж няма да си носи халката постоянно, поне не на пръста, но за мен това не е драма. Работи с машини и даже в дадени моменти носенето на халка може да се окаже и опасно за него (все си представям как се закача за нещо и някакви такива ужасии  #Crazy), освен това досега не е носил пръстени и няма да му е много комфортно. Но когато няма да е на ръката му, ще е на врата му  Mr. Green Както казах, за мен това не е проблем чак толкова голям, други неща да прави са ми по-важни  Heart Eyes
Поли, много несъобразителна кума наистина, добре, че си й казала в прав текст какво мислиш  Simple Smile

# 46
И моя бъдещ мъж не е носил пръстен, но като го гледам няма търпение. Аз също смятам, че не пръстените са най-важното.  Wink
Кети, тя по принцип не е такъв човек, а и ми е добра приятелка, затова реших да си кажа, ако реши пак да показва и за бялото ще й кажа. Не съм тръгнала да я задължавам да облича нещо конкретно, но се иска малко съобразителност все пак.

# 47
Напълно съм съгласна с теб, Поли, не може да се сливате двете и хората да се чудят две булки ли има.. В това отношение (а и в много други) съм много доволна от моята кума, изключително съобразителен човек и за всичко ме пита преди да направи нещо. Засега четиримата с ММ и кумовете постигаме консенсус по всички въпроси с лекота, пу-пу, дано и занапред да е така, не само на сватбата, а и в живота!

# 48
Поли, много неприятно наистина. Толкова ли им е трудно на хората да се съобразят един-единствен ден?! #Crazy Аз все още не съм съобщила на моята, защото мисля да го направя по по-различен начин. Няма да й го кажа лично, а съм замислила малка изненада. Ще й подготвя нещо като кутия (сандъче), в което ще сложа наши снимки, даже може би и от детството ни, защото оттогава се познаваме. Някакви джунджурийки, искаше ми се и някакво кулие по-символично да й взема отнякъде...и най-важното, може би нещо като картичка, на която ще има послание и големия въпрос - ще стане ли моя кума Rolling Eyes Това ще й го изпратя по куриер на работа (нищо, че сме в един град). Надявам се да я изненадам приятно. Сигурна съм, че се надява тя да е кума, но времето напредва, а аз нищо не съм споменавала (съвсем умишлено Twisted Evil) и може би си е казала, че съм избрала друга.

# 49
Мони, къде е гледал приятелят ти като сте ги избирали заедно Simple Smile?
Вярно,че е разправия и си е разход, но я сменете халката. Ако ще носи нещо дето не му харесва е меко казано неприятно.
Имате време да отреагирате Simple Smile.
Поли, това с роклята е много нетактично! Направо да беше избрала и в бял цвят ooooh! ooooh!. При толкова модели рокли да се хване за твоята. Много правилно си постъпка да й кажеш в прав текст.

# 50
Клои, и аз това се питам. И затова се и ядосвам всъщност, все пак бяхме двамата. Но ние ги избрахме там на място и като ги направиха ни ги изпратиха във Варна. Като дойдоха той реши, че не била същата неговата и не му харесвала Crossing Arms Не съм много убедена, че не е същата обаче..или той си въобразява.

# 51
Клои, и аз това се питам. И затова се и ядосвам всъщност, все пак бяхме двамата. Но ние ги избрахме там на място и като ги направиха ни ги изпратиха във Варна. Като дойдоха той реши, че не била същата неговата и не му харесвала Crossing Arms Не съм много убедена, че не е същата обаче..или той си въобразява.
Сега вече ми изглежда тъп съветът ми за смяна. Лигосва се само, дай му цената за новите халки и пак говорете  hahaha

# 52
При нас беше в по-лек вариант. Гледахме стотици хиляди модели в интернет. Харесахме, затвърдихме, отлежа работата и накрая в Сара Трейд не само, че не му харесаха, грозни били!  Laughing Laughing после да разправят, че жените не знаели какво искат.

# 53
  • София
icey Добре си изкарахме, доста пообиколихме, не бих казала, че няма какво да се види, даже не успяхме да видим всичко.  Simple Smile

# 54
  • София
Ооо, ние сме в другата крайност "Каквото ти решиш"  Laughing

Поне за халките бяхме единодушни, даже не сме гледали различни от най-класическия модел изчистени халки, просто са в бяло злато. Единствено коментирахме дебелината Simple Smile

Поли, много несъобразително наистина, но евала, че си си казала и те съветвам и за цвета да не си траеш! Аз съм много притеснена да не ми се появи някоя гостенка в бяло, наистина би ме обидило, въпреки че не съм сръдлива. Споделила съм на всичките си приятелки това си притеснение и ак ми се карат, че нямало нужда да го споделям, но... Вуйна ми беше преди години кума с дълга, бяла абутуриентска рокля  #Crazy

Я кажете за часовете за фризьор и гримьор в деня? Чудя се как да ги наглася и колко време преди да дойдат сватбарите да съм готова...

# 55
M0n17y ама вярно е да го смъмриш - къде е гледал и изобщо иска ли да я носи тази халка? Ако ще я носи, а не му харесва, може да се договорите със Сара Трейд за нещо.
Poliiii и те изтрещяват покрай нас кумовете - сигурно съвсем й е излетяло от ума. Добре, че си й казала направо. Тя като се усети, ще реагира правилно вече.
 А шаферката - един път като се е съгласила, сега да си променя мнението, а и да не може сама да излезе от ситуация, не ми харесва, ама грам. Всяка се е съгласила на условия със съгласието си да е шаферка.
При мен децата нямаха избор с еднаквите рокли - просто им ги взехме Simple Smile Големите им казах ако може да имат нещо червено - много ще се радвам, за да се отличават и да знаят и другите, че това са "моите" момичета - изобщо не ги титуловам като шаферки, но са ми най-добрите приятелки (женени и с деца) и не бих искала друг, който да ми е отмяна и подкрепа в този ден  Heart Eyes и задължително ще се снимаме с тях на фотосесията ни!

# 56
Момичета, споделете на какво меню сте се спрели  chef Ние ще избираме и дегустираме идната седмица и ми е интересно да чуя вие какви критерии сте имали при избора. Честно казано тази тема като че ли най-малко ме вълнуваше от цялата сватба, но се превърна в голяма полемика... един не ядял салати, друг свинско месо, ММ ми твърди, че за мъжете пилешкото месо не било месо....  newsm78 Не мога да  предложа на гостите а-ла-карт за съжаление. Много се изнервих  (и то предварително) за най-битовата част от празника  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 57
  • София
Нашето меню е:
Салата - Овчарска
Предястие - Кошничка с пилешко месо, майонеза и билки
Основно - Свинска вратна пържола с див ориз, картофи и бейби моркови
Следястие - Колбаси и ядки
Десерт - Торта

п.п. Няма как да угодиш на всеки, изберете това, което ви харесва и което би допаднало на по-голямата част от гостите ви. Пък в крайна сметка, гостите не идват само, за да се наядат!
Ние сме с различни менюта за децата и вегетарианците.   Simple Smile

# 58
Нашето меню беше захранки (май не му беше тва името  Joy ) от маслинова паста и още няква друга паста няколко филийки от франзела, смесена салата (снежанка, домати с краставици и май имаше и още нещо), предястие гъби със сирена и основно свински карета с печени картофи и подправки. Накрая тортата, която рязахме. Предлагаха ни и следястие, но решихме, че хората по-добре да танцуват Simple Smile Утре мога да погледна за по-точна информация относно менюто. Имахме 2ма вегетарианци (не знам какво са им сервирали, но бяха предупредени) и детско меню, но то в последствие се оказа, че има само 2 деца над 3 години и също не съм питала какво са яли - бяхме се разбрали за детски украсени бургери с картофки.
Големите хора си имат глави на раменете, а за малките някой трябва да се погрижи (т.е. родители, баба, дядо и т.н.).
НЕ истерясвай за глупости, никой няма да пукне от глад  hahaha bouquet

# 59
  • София
По мои наблюдения основният проблем с храната не е толкова какво се сервира, а кога се сервира. На някои сватби разликата във времето между сервирането на отделните ястия е много голяма и съм виждала как някои хора това започва да ги изнервя.  Simple Smile

Иначе като човек, който не яде доста неща никога не съм очаквала някой да се съобрази с мен като си определя менюто. Според мен е важно да има съобразяване и отделно меню само в случаите на алергии, когато има вегетарианци или не се яде определен тип месо по религиозни причини. При нас се оказа, че има само едно момиче, за което аз разбрах случайно седмица преди сватбата, че не яде месо, но имахме време за реакция. Имахме и 2-ма мюсюлмани, на които им сервираха овчарската без шунка.  Simple Smile
За децата решихме да си поръчат на място.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт