Искам да кажа ... (113)

• 58 499
  • 884
  •   1
Отговори
# 255
Защо са ти, хем са чужди, хем и не харесваш красавци ?

# 256
  • Пловдив
Защо са ти, хем са чужди, хем и не харесваш красавци ?
Интересно ми е кой какво влага в понятието "красив", особено мъж, особено собствен.

# 257
А твоя какъв е, нърд, слабичък? Simple Smile

# 258
моя съм го показвала

# 259
  • Пловдив
А твоя какъв е, нърд, слабичък? Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Абсурд. Моят мъж е 190 см, 130кг. Аз до него изглеждам винаги фина.

# 260
Аз моя съм о показвала. Пък и не го хвалих сега, ама хем е умен, хем красив  Mr. Green

# 261
  • Пловдив
Моя също е показван години наред из форума. Не е тайна.

# 262
Моя също е показван години наред из форума. Не е тайна.
Аз не съм го виждала. Но внушителни размери, ово е мужкарец  Grinning

# 263
  • Пловдив
Ето една стара снимка в цял ръст, ама така си изглежда и сега - https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/251256_47278443197 … 3&oe=59655CA5

# 264
Моят съм го избирала (бях на 25 Simple Smile ) най-вече като отношение към мен, добра визия, характер и привличане.

Скрит текст:
Бягах като дявол от тамян от красавците тип Плейбой, женкарите, спортистите с изявен нарцисизъм, мрънкащите, критикарите, очакващите жената да е прислуга/ непипващите нищо у дома с мнение, че това е женска работа само, мамините синчета, живеещите с родители, практикуващите друга религия, имащите много предишни връзки Simple Smile, ревнивците, подмазвачите, не-амбициозните и егоистите мислещи само за себе си.

Ходех с много момчета по 3-6 месеца като си правех ментални тестове без дори да показвам, че ми е интересно и виждах с времето какво мнение имат за жените, как се държи с хората от различно соц. положение, как се държи с деца/ възрастни/просяци, какво отношение има към връзките и семейството, как се държи с мен преди каквато и да е близост, какви стремежи има, как живее и как се грижи за тялото/дрехите/ хигиената, как говори за бившите, как се отнася към парите, (стиснат, щедър без покритие, правещ си тънко сметката или спестовен тип е), какви срещи предлага (на какви места), какви културни мероприятия посещава в приятелите си, с какви хора е обграден и каки теми са обичайните в компанията , обича ли да пътува, в каква роля вижда жената до него, колко деца иска, какво възпитание има, има ли аспирации към образование/ амбиция за растеж, спортува ли, какви навици има, пуши/пие и в каква к-тва, какъв режим на живот има, какви интереси/хобита, мързелив ли е, каква работна етика има, морал/отношение към тялото си и това на партньорката си, какви теми за разговор избира, какъв език и маниер на поведение има ,поддържа ли връзка със семейството си и какви,  емоц. интелигентност/емпатия проявява ли на време, слушател/ дрънкало ли е Simple Smile, има ли какво да науча от него и интересен събеседник ли е, каква музика слуша, как се държи когато е изморен/гладен/стресиран и т.н. Много неща гледах, но много още можех да гледам  Crazy

# 265
Янтра, все едно винаги си го показвала на снимките, а ти си ни показвала синчето.
Контеса, в скрития текст мислех, че има снимка!

# 266
Мариат ами авно външният вид не ми е бил чак толкова първостепенен. Държах на добра визия,  но характерът ми беше по-важен.

# 267
  • София
ау, за мъже си говорите. да не си отварям устата...за видовете скалпове Laughing
спортистите отпадат по дефиниция. имам един тенисист, но всеки има право да се полута малко Wink
моят ме отнесе без право на избор Heart Eyes  точно както исках. и е на път да заслужи Нобелова награда, че с маке лесно няма...

# 268
ау, за мъже си говорите Laughing

Забелязала съм, че един в темата като подложи крак, всички се мятаме. Някой вземе да пита за бяла супа, после цял форум готви бяла супа. Друг сподели, че пие червено вино, до полунощ всеки се е отчел с чашка алкохол. Днес, като си приказваме за мъже, довечера сами се сещайте на какво ще сме  Mr. Green
Баронеса, откъде толкоз акъл на 20? Всички тези работи ли ги премисли и пресметна? Подозирам те, че си изкуствен интелект, вграден в женско тяло. Аз си признавам, че като си харесах мъж, изобщо за нищо от тези неща не се замислих и въобще, влюби ли се човек, не вижда лоши неща в избраника си. А после - въпрос на късмет.

# 269
  • някъде ... тук ...
Виж ти, виж ти същата история и у нас. Само дето съм половин маке, ама проклетията си е цяла  Crazy
На 20 не съм се и сещала за толкова неща, колкото е написала Контеса ...
Май съм го показвяла преди, но вече нямам желание. Пазя си го Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт