Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 419
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 990
Ааааа, Сесил 26- е зает, аз съм го заплюла вчера! Simple Smile)

# 991
Ааааа, Сесил 26- е зает, аз съм го заплюла вчера! Simple Smile)
Викаш не ти се поделят еклерите със Сесил, а?  Mr. Green

# 992
На мен единият козунак превтаса и тестото направо се късаше, сложих го на 50 без да изключвам. Сега правя като Жаки.
Жаки, на ръка ли меси, дай рецептата, аз проявявам интерес, въпреки че съм начинаеща като тебе.

# 993
Аз пуснах фурната да я тествам. Сложих купа вода и ще видя дали и кога ще заври. Не ми се купува нова баш сега  Sad.

# 994
Жаки, не съм следила, но имам сантимент към датата. Simple Smile
А за еклерите, аз еклери не ям. Simple Smile Ще са си за теб ако спечелим.

Пак студено навън, духа гаден вятър, но пък иначе пече. Има днес открит летателен ден в Д.Митрополия, пропускаме го, че Борис и без това кашля.
Яд ме е, много обичам да гледам самолетите.

# 995
Добро утро. Аз с моя план за чистене... изобщо не знам къде ми беше акъла като го правих, но трябва. А се прибрахме в 4 и нещо, мъжът ми в 9 беше кукуряк, излезе, аз се повъртях в леглото и станах. Сега пия кафе и се чудя как по ягодите да стана и  да чистя Scream

# 996
Ами ето, вече от час работи тъпата фурна и още не  е завряла водата. Значи не е в мен проблемът!
Явно ще се купува нова, а как не ми е на дневен ред  ooooh!.

# 997
  • София
Няма такъв сън...Снощи се зачетох и...откарах до 3 ooooh! После тежък, лепкав сън...ей сега ставам Shocked Оплаквам се на мъжа ми, как може да ме остави до 11 да спя, а той - спи, още малко имаш Mr. Green

Никакво раждане днес. Довечера сме на гости на мили приятели, искам да ги видя, децата да си поиграят...Абе, направо отиде в другата седмица Laughing

# 998
Ая, заповядай:

Завивах по такъв начин:
Скрит текст:

Забележка: сложих 200 грама масло разтопено, между всяка кора и 300 грама сирене, а не 200.

За втасването във фурната го няма в рецептата, но ти го напарви, на два пъти, нали.

Ще стане гаранция:) И да се похвалиш.

Лаленце, като слагаш рецептата закачи и снимката, да се изкушават, няма само аз да дебелея Joy

От чехлите ортопедичните Беркеман, нали нямаше моя номер, та поръчах и сега ми дойдоха, на живо са си направо хубави! Чакайте да ги покажа пак:) Белинда да си вземеш, точно за спаднал свод са и много удобни! Сега като вземеш да трамбоваш с количката ще ти трябват:)

# 999
  • Телиш/Плевен
Пак студено навън, духа гаден вятър, но пък иначе пече. Има днес открит летателен ден в Д.Митрополия, пропускаме го, че Борис и без това кашля.
Яд ме е, много обичам да гледам самолетите.
И ние с ММ щяхме да ходим (той е авиотехник и въобще са му голяма страст самолетите), ама той остана в София за преглед на един самолет и няма да стане. Sad Бързо да оздравява Борис! Hug

Жаки, давай рецептата! Heart Eyes Докато напиша и си я дала, отивам да я впиша. Hug

Белинда, спокойно, де, ей го къде е понеделник. Mr. Green Hug

# 1 000
  • Ямбол
...
Никакво раждане днес. Довечера сме на гости на мили приятели, искам да ги видя, децата да си поиграят...Абе, направо отиде в другата седмица Laughing
Ние така бяхме поканили едни близки приятели за РД на мъжа ми. Подаръкът щеше да е торта, защото жената прави най-вкусната шоколадова торта. Е, не можахме да я опитаме, че отиде да ражда, моля ти се, точно на РД на мъжа ми.

# 1 001
Белинда, имаш време душко Simple Smile, забавлявай се, а на мъжът ти му кажи, че той ще кърми този път  Hug

Да, Лале, слагай и снимки ако не е трудно, защото такива красоти се показват, че вече точа лиги.

Жанини, ще му мине на Виктор, стискай съби още ден-два.

# 1 002
  • Телиш/Плевен
Да, Лале, слагай и снимки ако не е трудно, защото такива красоти се показват, че вече точа лиги.
Винаги когато има снимки, ги слагам, но проблемът е, че обикновено или се трият след време, или линкът със снимката става неактивен. Confused И като видя рецепта, на която вече не се вижда снимката, редактирам поста и изтривам неактивния линк, защото просто няма смисъл да седи и излишно да разтегля страницата (някои четат през телефона и е страшно неудобно, а и в такъв случай страницата наистина излишно се разтегля). Sad
Снимката на Белинда съм пропуснала да сложа, поправям грешката. Peace

Жаки, сложих линк към снимката, защото не ми дава нито да я копирам, нито да отворя самото изображение (ти си дала линк към страницата и като опитам да отворя само снимката, ми изписва, че изображението е заключено). Ако някой друг успее да я свали или отвори самото изображение, нека пише, защото само така ще мога да публикувам този линк като снимка в темата.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 12:00 от Лале в дъжда

# 1 003
  • София
Жаки, запомних я аз марката, но ще търся някъде да меря, не мога така да поръчвам на сляпо. Само веднъж да премеря, да видя на тази марка кой ми е номерът и после ще мога да си поръчвам по нета. Предполагам, че ще ги намеря все в някой магазин, ама още не съм стигнала до търсенето на сандали.

# 1 004
Белинда, изключително си отговрят на номера, 37 ми е тапа, а от други марки понякога 38 взимам. Моя си номер е 37. За жалост аз само в Стара Загора намирам магазин, а ти не можеш да пътуваш. Може и в София да има, но не знам къде.

Лаленце, аз имах предвид моята снимка, не от сайта, не става ли?

Общи условия

Активация на акаунт