За тези, които четат любовни романи №28

• 94 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Интересно звучи новата на Нора. Аз чета Мания в момента, но след Ужилване на Сандра ми е малко бозава. То като цяло така са ми всичките й книги - тръгва добре и после в средата става скучнотия, никаква динамика до последните 2 страници.

# 736
  • Варна
Голямо разочарование втората книга за Донаван и Сабрина, Dirty filthy love. Донаван ептен куку столкър, а тя доволна предоволна, даже и история  интересна нямаше. Секс и толкоз.
Почвам си Семпрето на J.M Darhower, пише си жената старахотно и поне знам, че ще е интересно.

# 737
  • На правилното място в правилния момент
Да дам и аз отчет - прочетох "Игра на омраза" на Сали Торн. Ясно изразен основен конфликт няма, а финалът беше доста претупан според мен.Имаше доста забавни моменти, а стилът на авторката е лек и приятен. За релакс и приятно настроение книгата е страхотна,затова дадох 4 звезди в ГР. Relaxed
По въпроса за превода съм напълно съгласна с вас.Започвам вчера "Торта с бадеми и любов" на Анхела Балбей и имаше неточности в превода от испански.Името на авторката е преведено грешно - Валвей. Отказах се да я чета на български, направо на испански я почнах.Лека тийн история, като същевременно набляга и на важни житейски проблеми.
Започнах и "Ад на колела" на Джули Ан Уокър.Засега ми харесва,жалко,че са издали само няколко от книгите на авторката,доколкото знам на английски са около 12 книги.Ако някой е чел по-нататък ще се радвам да сподели мнение.
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 738
  • ВАРНА
..........
Започнах и "Ад на колела" на Джули Ан Уокър.Засега ми харесва,жалко,че са издали само няколко от книгите на авторката,доколкото знам на английски са около 12 книги.Ако някой е чел по-нататък ще се радвам да сподели мнение.
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

На БГ само 1 и 2 съм чела преведена,ако ги няма някъде на руски другите моля споделете,страшно ми харесва тази поредица към момента  Praynig

Аз съм на Новите видове,чета WRATH,като на руски го превеждат Рас  ooooh!

# 739
  • Euskal Herria
Двете книги на Джули Ан Уокър са фен преводи, не са пускани от издателство.

# 740
  • София
Току-що прочетох https://www.goodreads.com/book/show/34091803-two-is-a-lie  Май за пръв път ми се случва да не знам с единица ли да я оценя, с петица ли. Започвам третата.

# 741
Някой с отзиви за "Чейс" на Сандра Браун.ММ ми я купил днес намалена от 14 на 4 лв в някои от супермаркетите.

# 742
  • Разпиляна във въображението
Някой с отзиви за "Чейс" на Сандра Браун.ММ ми я купил днес намалена от 14 на 4 лв в някои от супермаркетите.

Ооооо, любима, любима. Но аз си обичам такива сюжети.

Дочетох https://www.goodreads.com/book/show/35154572-imperfect Хареса ми. Ще прочета и втората.

# 743

Чейс е втора книга от фамилна поредица и е най-добре да прочетеш първо първата. Има ги и трите в Читанка. Като цяло - арлекинчета, леки и приятни за четене книжки.

# 744
И аз сега видях,че е 2 книга от поредица "Тексас".Щом я има ще чета и 1 книга.Иначе ще изпусна нишките.Хич не ми се чете от телефона и компютъра обаче,много ми натоварват очите.Май е крайно време да си купя Киндъл.Истинската книга си е друго и досега все се отказвах от тази покупка(не виждах особен смисъл),но вече ще се замисля.

# 745
  • В къщурката на хълма на феите
оооо Чейс .. Heart

# 746
  • На правилното място в правилния момент
И аз обожавам поредицата Тексас. Направо я почвай Heart Eyes

# 747
  • в сърцето на един мъж...
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт