Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво неочаквано преживяха жените по време на цезарово сечение?
Какво беше неочакваното при нормалното раждане?
Какво неочаквано преживяха при кърменето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво неочаквано преживяха жените по време на цезарово сечение?
-
Какво беше неочакваното при нормалното раждане?
-
Какво неочаквано преживяха при кърменето след раждането?
Много жени бяха изненадани да открият, че болката при кърмене през първите седмици след раждането беше много по-интензивна, отколкото очакваха. Това беше неочаквано за тях, тъй като те предполагаха, че процесът ще бъде различен. Освен това някои от тях споделиха, че не са очаквали колко бързо и лесно е протекло раждането им.
-
Какво беше неочакваното при предродилните болки?
-
Какви болки очаквахте по време на раждането и какви болки изпитахте в действителност?
- вагинално раждане с окситоцин. Правени са ми операции по други поводи, шевове, възстановяване и т.н., въобще не може да се сравни.
Пожелавам ти го! А иначе аз очаквах моето раждане да започне само,а тоя моя бебо не ще да излиза.Очаквах и къде къде повече да боли пък то било фасулска работа
.
. И до ден днешен понякога се чувствам така при кърмене.
..Успях да си издействам само едно погалване по слепоочието. И после ми я донесоха, чак след 6 часа. Родих в 6.30 вечерта - донесоха ми я в 00.00