Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 окт. 2017, 15:20 ч.

Не го обичам вече!

 • 39 916
 • 536
 •   2
Отговори
 • Мнения: 109
 Здравейте!
Тъй като няма с кого да говоря, реших да пиша тук. Имам час за психолог за другата седмица, но ми се иска да споделя и да се допитам до хора с повече опит. Може би случаят ми е тривиален....
Живея на семейни начала с бащата на двете ми деца от 10 години. Всичко уж е било наред през годините. Винаги аз съм разнообразявала връзката ни, винаги аз съм я носела на гърба си, но вече се уморих. Всъщност се уморих от около две години.Говорила съм с него много пъти, че трябва да съхраним любовта си, но нищо. Той се мобилизира за два дни и после все същото. Страх ме е от много неща...Задавам си много въпроси. Дали трябва да живея с него заради децата? Дали те пък от своя страна трябва да гледат хора, които живеят заедно без любов? Ако се разделим ще страдат ли? Колко време мога да живея с човек, който не обичам? Ако заживея с друг човек пак ли в един момент си отива любовта?
Благодаря на всички, които ще проявят интерес, ще споделят как е било при тях и ще се отзоват със съвет!

# 1
 • Мнения: 4 303
Само да попитам друг мъж има ли в картинката...

# 2
 • Мнения: 1 192
Предлагам да прочетеш съседната тема "Напуснах го" която може би е подобна на твоята

# 3
 • Мнения: 109
Да, има друг мъж в картинката от 4 месеца. С него общувам само виртуално. Но през това време още по- настоятелно исках да подобрим отношенията си без резултат.

# 4
 • Мнения: 4 303
Да, има друг мъж в картинката от 4 месеца. С него общувам само виртуално. Но през това време още по- настоятелно исках да подобрим отношенията си без резултат.

Благодаря ти за откровеността.

Това обаче звучи като да си на диета, а да ядеш само торти. Наличието на друг, с когото крадеш мигове, бягаш от рутината, задоволява ти емоционалните нужди, прави ти комплименти и те ухажва, но са ти спестени недостатъците му, само разширява пропастта между теб и мъжа ти.

Много са заблуждаващи виртуалните връзки и на твое място бих внимавала.

Ако си решила да напускаш мъжа си - помисли добре от практична гледна точка как ще се справяш. Финансово, в жилищно отношение, в грижа за децата. Когато решаваш тези проблеми, не разчитай на другия в сметките си.

Честно казано заради виртуална връзка не бих си скапала брака. Твърде много неизвестни има. Да, ще кажеш, че не е заради другия, а заради натрупани проблеми... Но в случая точно другият е катализатор.

# 5
 • Мнения: 1 192
За Интернет запознанство ли става въпрос, виждате ли се?

# 6
 • София
 • Мнения: 529
Провет , лично мое мнение , но не прави глупости подари заблуда .
Този човек зад монитора е същият като твоята половинка , само че ти все още не го знаеш , приключи отношение с този виртуален партньор , остани сама с мислите си , ако трябва изнеси се временно от жилището ви ( ако разбира се има къде да отидеш сама или с децата ) , започнете отначало с половинката ти , опитайте се да излизате само двамата , опитайте да сте отново гаджета и ще видиш как нещата ще придобият друг облик.

# 7
 • Мнения: 36 465
Определено виртуалният ти мъти главата.
Прекрати всякакви отношения с него докато не видиш накъде ще тръгне настоящата ти връзка.
Докато онзи те омайва ще виждаш мъжа си със съвсем различни очи.
Ако не се получи, и човекът до теб наистина отказва да работи по проблемите ви, тогава - когато вече си сама - потърси другия.

# 8
 • На Марс
 • Мнения: 707
...опитайте да сте отново гаджета и ще видиш как нещата ще придобият друг облик...

тази стратегия не сработва много много Simple Smile

# 9
 • Мнения: 1 878
 Rolling Eyesимам две деца на твоята възраст и сме полуживи с мъжът ми от проблеми,болести и грижи покрай децата.Как ли пък няма да мисля за връзки и ново начало..И как си представяш нещата-две страдащи деца изпитващи липсата на баща си,огромната промяна на която без никаква нужда ще ги подложиш и ти започваща като ученичка връзка с непознат за тях мъж на който хич не му пука за вашите проблеми .
И с новия нещата след много кратко време ще са като с мъжът ти че и по-зле,защото той няма да се съобразява с децата ти,няма да ги обича както баща им и да ги поставя преди себе си.

# 10
 • Мнения: 7 728
Може да звучи лексиконски, но може би просто ти е омръзнал начинът, по който те кара да се чувстваш, начинът по който те вижда..
.... и защото имаш нужда да се огледаш в чужди очи и да там да откриеш една красива и желана жена, ти търсиш...

Но все пак, той вижда това, което ти показваш или си показвала дълго време... и реагира на сигналите, които му подаваш

Може би и ти си спряла да го забелязваш...

# 11
 • Мнения: 7 090
Да оставиш мъжът с който живееш добре и спокойно, защото не ти е толкова интересен и вълнуващ като в първите години на връзката ви е абсолютна глупост за мен.

# 12
 • Бургас
 • Мнения: 1 267
Той се мобилизира за два дни и после все същото.
В какво се изразява тази "мобилизация"? Доколко си наясно с капацитета на мъжа ти да отговори на нуждите ти адекватно и продължително и с какво сегашното положение е различно отпреди, когато си намирала "любов"?  А ти защо не го обичаш вече? Казваш, че сте говорили много пъти,  че трябва да съхраните любовта си. А в какво на дела и жестове се е изразило това и от двете страни?

# 13
 • София
 • Мнения: 11 225
Не не не не. Недей да правиш глупости! Разводи, разделени деца, неделни татковци, самотна майка, стрес, стрес и мъка и тъга, заради неначесани тръпки и фейсбук чатове! Вземи се в ръце и я отрезви малко тая глава. Зарежи го тоя виртуалния, нещата ще станат само по-зле с него в картинката.

# 14
 • Мнения: 433
Бях в същото положение като теб. Опитвах се да съживя отношения, които отдавна бяха погубени. С времето разбрах, че няма абсолютно никакъв смисъл и това е невъзможно. Най-важното нещо е човек да се чувства щастлив и обичан, а не да прави компромиси със себе си. Децата са щастливи, когато родителите им са щастливи, няма значение дали са разделени или заедно.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт