Пилешки крилца - бързо, лесно, мнооого вкусно!

  • 13 323
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 439
Да се включа с рецепта за аламинутни, мързеливи, вкусни крилца, сътворена заедно с неволята. Миналата седмица загубих представа за времето в парка и се прибрахме в последната възможна секунда. Измих охладените крилца, наръсих ги обилно в йената със соев сос и бира, метнах ги във фурната и ги оставих да се пекат.

# 16
  • Русе
  • Мнения: 2 354
Рецептата с кис. мляко и чесън като марината на пил. крилца я направих през уикенда. Страхотни станаха- много вкусни и много крехки!!!

# 17
  • Мнения: 278
Звучи наистина вкусно и лесно
А какво се парави с всичкото това мляко?
Изхвърля ли се Rolling Eyes

# 18
  • Монреал
  • Мнения: 631
Под капак /фолио/ ли се пекат?

# 19
  • Мнения: 26
Ето и една рецепта за пилешки крилца и от мен.
Първо разрязваме крилцата на две. Топиме ги в разтопено масло, овалваме ги в галета и настърган кашкавал, редиме ги върху фолио в тавичка и ги запичаме във фурна!
Много бързо, лесно и , разбира се, много вкусно!

# 20
  • София
  • Мнения: 461
Под капак /фолио/ ли се пекат?
и дали може да се пробва с бутчета newsm78

# 21
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Под капак /фолио/ ли се пекат?
и дали може да се пробва с бутчета newsm78
Да, може, стават също много вкусни!  Peace

# 22
  • Мнения: 168
аз правя крилцата така  топя ги в майоназа после в галета и ги редя в тава и във фурната стават супер така съм правила и бутчета

# 23
  • Мнения: 2 211
Тази марината  - кис. мляко и чесън е страхотна. Пробвала съм я с всякакви видове месо и винаги се получава много вкусно. Напоследък слагам и по 1 лъжица мед.

# 24
  • Мнения: 99
Моята рецепта е подобна на тази на Албена, но не съвсем:
Пилешките крилца се осоляват и се подправят (може само с черен пипер, може и нещо повече). Овалват се в яйца, после галета и се пекат на слаба фурна, най-добре върху хартия за печене.

# 25
  • Лондон
  • Мнения: 403
Нарязани на две +1/2бира+1/2 вода +масло+соев сос+подправка за пиле+сол на вкус.Без капак .
Резултат:вкусни и хрупкави!

# 26
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Нарязани на две +1/2бира+1/2 вода +масло+соев сос+подправка за пиле+сол на вкус.Без капак .
Резултат:вкусни и хрупкави!
Във фурната ли? Колко време?  newsm78

# 27
  • Лондон
  • Мнения: 403
Във фурната.Около 30-40минути.

# 28
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
E206, мерси - ще пробвам!  Peace

# 29
  • Лондон
  • Мнения: 403
10 -тина минути преди да ги извадя,ако бульончето е много го изваждам и с него преди да сервирам , заливам картофеното пюре.Ако след като ги извадя няма булоьнче и са малко сухички,слагам няколко кубчета лед.Всяко ядене докато истива се сгъстява.Ледчетата ускоряват истиването и предодтвратяват сгъстяването.

На здраве!

Общи условия

Активация на акаунт