как приготвяте ориза за да не се слепва?

  • 24 782
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 233
Не го мия изобщо.Запържвам го заедно с другите неща дето слагам  и добавям вода 3:1 в полза на водата.

# 46
  • София
  • Мнения: 604
майка ми ми обясни скоро нейната тайна-например за най-обикновен ориз на фурна.
НЕ го мие, но първо запържва ориза за минута и тогава добавя лука, морков ако ще слага и т.н .Става великолепен. Изсипва се в тава и се добавя вода 1:2 и половина Simple Smile

# 47
  • Мнения: 4 447
майка ми ми обясни скоро нейната тайна-например за най-обикновен ориз на фурна.
НЕ го мие, но първо запържва ориза за минута и тогава добавя лука, морков ако ще слага и т.н .Става великолепен. Изсипва се в тава и се добавя вода 1:2 и половина Simple Smile
И аз я знам тази рецепта, наистина става мнооооого вскусен!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт