200-250 гр. крема сирене/аз използвам Филаделфия/ се смесват много добре с 3 суп.л. размекнато краве масло. Към сместа се прибавят 4-5 счукани или нарязани на много ситно маслини/може и каперси/, червен пипер /аз го използвах и за овалване/, магданоз на ситно 1 лъжица, 1 ч.л. лимонов сок и половин малка главичка скълцан лук /аз днес използвах зелен лук/. Прехвърля се сместа на пергаментова хартия или фолио и се навива, като се оформя във формата на пънче. Оставя се в камерата да стегне малко, овалва се в подправки /пипер - черен, бял, зелен, червен, какъвто ви се намира/, кимион на зърна, абе каквото се сетите, но да е пикантно И се оставя за 1 час в хладилника поне. Но колкото повече престоява, толкова повече попива аромата от подправките. Сервира се със сухари или пълнозърнести хлебчета.
Общо взето продуктите могат да се променят според вкуса ви, важна е пропорцията между кремата и кравето масло
ЦЪК!