Най-крехко месо

  • 14 811
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 5 260

Добре, публикувам го.. ако админите решат, че е реклама моля да го изтрият  Peace
Това пращах на лични ....

Аз съм от София, надявам се да ти е ОК
Точен адрес не знам, мога да ти обясня.
Кръстовището на Канала и Мадрид предполагам го знаеш?
Ако вървиш от Паметника Левски посока канала по десния тротоар магазина
се намира око 20 метра преди Евлоги Георгиев. Пише Месо на него   Mr. Green
За да си сигурна като влезнеш, че е същия - от дясно се пада щандът с колбасите
Напред има свинско
Ляво е телешко.. долу горе така изглежда. Мъничко е магазинчето, но ние
само от там пазаруваме и не сме имали проблеми, всичко им е много прясно, а и
мелят кайма

 Peace

# 16
  • Мнения: 419
  bouquet Много благодаря!

# 17
  • сусурлево
  • Мнения: 474

В нашия месарски магазин често продават месо от млечно теле - уникално крехко, която и
част да вземеш  Peace Цената му е около 9-10 лв за килограм, но това е защото има доста
кокали, за сметка на това няма тлъсто. Ако можеш да си намериш такова няма да съжаляваш  Twisted Evil



в телешкото няма тлъсто . Най - крехки са рибиците и на телешкото и на свинското . Но пък по - вкусно от вратна пържола няма  Wink

# 18
  • София
  • Мнения: 5 260

Приемам забележката, но има едно мъничко по-тлъстичко телешко (примерно шкембенцето)  Crazy. Като цяло обаче няма тлъсто.

# 19
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
  • Мнения: 726
Към свинското да добавя и джолана. Рредпочитам да купувам свинска плешка и джолан, по-крехки и без сланини са.
За телешкото и аз все се чудя, а купувам редовно телешко и го предпочитам, но го варя под налягане. Най-често взимам джолан за варено  и рибица за задушено (може би заради мариноването и шпиковането с чесън и сланинка).

# 20
  • Мнения: 1 394
Най-крехкото е свинското бонфиле!  Peace...Във врата има и мазнинки!  Wink
А телешкият шол мисля,че е най-крехък.

Общи условия

Активация на акаунт