Содена питка за Бъдни вечер

  • 127 625
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 1 842

Правихме тази питка, много е добра се получи. Не сложих доматите, и намалих солта на 1 1/2 ч.л. сол и пак е доста солена, в никакъв случай не слагайте цяла супена лъжица, както е в рецептата.
Моята рецептата беше подобна, но без доматите и солта беше само 1 ч.л. И се получи перфектно.
Ще я пробвам, благодаря! Heart

# 211
  • Sofia
  • Мнения: 1 434
Току що издаждам тазгодишната содена питка, която направих по рецепта на Супичка. Стана страхотна!

https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BA%D0%B0

# 212
  • Мнения: 2 439
В нашето семейство съпругът ми е поел длъжността на храбрия пекар и по традиция той прави питката за Бъдни вечер. Тази година е на работа и затова аз реализирах семейната рецепта.

# 213
  • Мнения: 10 379
И аз правих рецептата на Супичка. За пръв път правя содена питка, досега все с мая, но днес нямах време да я чакам да втасва и питката на Супичка ми се видя доста лесна. Сложих вътре сусам и мак, дано да става за ядене.

# 214
  • Мнения: 6 939


За поредна година ползвам тази рецепта 😊
https://boutiquedekristina.com/2018/12/06/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1% … 1%82%D0%BA%D0%B0/

# 215
  • Русе
  • Мнения: 5 208
Содена питка

# 216
  • Мнения: 6 717
За втори път правя златната содена питка. Този път следвах точно стъпките на Марчева.
Първият път не се получи.
Вторият имам напредък, макар че не се разпука така хубаво като вашите.

# 217
  • Мнения: 6 939
Аз правих 2бр., тъй като предни години имах проблем с изпичането на двойна доза. Та, първата питка стана по-малка, а втората, която успя да се охлади подобаващо, стана по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт