Вземане на булка

  • 23 095
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 503
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239980 ketaring 2-Плата за вашата маса

Преди няколко години ставахме кръстници и шашканията е горе долу същата както при взимане на булка.Съвета ми е нищо да не се оставя за сутринта.Мезетата ,дори и украсени със зеленчуци ги опаковах внимателно със свежо фолио и сложих от вечерта в хладилника.Нищо не им става.Масата беше наредена със салфетки ,прибори и чаши от от вечерта.Само сладките оставих за сутринта ,но и те отнемат доста време ако са повече като видове.

От няколко години вече има на пазара чешки или полски сладки  бисквити-по луксозни.Отгоре опаковката е прозрачна и се виждат.Много са сполучливи,има най различни видове-във форма на листа,слепени ,както и покрити с  нещо като цветно желе отгоре.  Peace
 

# 16
  • Мнения: 5
Много ви благодаря момичета ,че се включихте в темата.Много ми помагате.
Имате прекрасни идеи.Радват ме и съветите ви.
Още повече,че булката няма да я вземат от в къщи а от дома на нейна приятелка-далечен град сме.И ще сме там само един ден преди сватбата.
Имаме още малко време-сватбата е на 04.09,ще следя темата до тогава,а после ще докладвам.
Благодаря на всички ви!

# 17
  • Мнения: 503
Много ви благодаря момичета ,че се включихте в темата.Много ми помагате.
Имате прекрасни идеи.Радват ме и съветите ви.
Още повече,че булката няма да я вземат от в къщи а от дома на нейна приятелка-далечен град сме.И ще сме там само един ден преди сватбата.
Имаме още малко време-сватбата е на 04.09,ще следя темата до тогава,а после ще докладвам.
Благодаря на всички ви!


Чакаме снимки! Grinning Вземете от тези бисквити ,още повече че сте от друг град.В удобна за носене опаковка са и не са толкова шоколадови -подходящи за жегите.
Сега се сетих и за тези КОКТЕЙЛНИ ХАПКИ-МИНИ ХАМБУРГЕРИ

1/2 литър. прясно мляко
1/2 литър вода
1 с.л сол
1 с.л захар
3 с.л олио
1 кубче мая
брашно за меко тесто
галета и маргарин / 250гр./за заливката
 С посочените продукти се замесва меко тесто.Оформят се топчета колкото орех.Тавата съвсем леко се намазва.Нареждат се на разстояние.Втасват 20-30 мин.Маргарина/може да е смес от маргарин и олио/ се загрява и се прибавят 3-4 с.л галета.С тази смес с по/1 ч.л/поизстинала се заливат хапките.Пекат се повече на горна фурна.
Още топли се разрязват през средата,но не до края и се слагат саламче, парченце краставица ,кръгче от по малък домат, кашкавал.

Така оформени тези хапки наподобяват мини хамбургери и са подходящи за партита.
Излизат много бройки.
Могат да се изпекат предварително и да се украсят на другия ден.

Успех!   bouquet



 
         
 
     



 

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 19:59 от ива

# 18
  • Мнения: 322
Аууу,Ива-страхотни плата  bouquet
И идеята ми за таралежа е даже там в снимките Peace

# 19
  • Мнения: 202
Първо да ви е честито. За моита свадба преди 4 години , си поръчахме кетъринг, много лесно и удобно на масата имаше и сладки и солени неща, абе хората си знаят като им се каже за свадба и те си знаят.  И не е скъпо е поне преди4 години на мен доста богата трапеза ми излезна 80 лв. с доставката.

Общи условия

Активация на акаунт