Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 авг. 2011, 16:31 ч.

Комбуча

  • 90 147
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
  • Мнения: 38
Здравейте, някой дали има гъба за раздаване? За София Simple Smile Благодаря.

# 271
  • Мнения: 4
Здравейте, търся си гъба комбуча ако на някой му се намира излишна може да ми пише на лично... Благодаря!

# 272
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 094
Ние сме в чужбина и ги раздадох моите гъбки .Ако не си намерите някой да ви подари може да си купите комбуча жива напитка или някой да ви даде и се образува гъбка .

# 273
  • Мнения: 3 166
joro_tshte,не мога да отговоря на лично съобщение-блокирани са ти.

# 274
  • Мнения: 1 243
Как съхранявате гъбата, когато се налага да се отсъства около 15-20 дена?

# 275
  • София
  • Мнения: 16 597
В затворен буркан, с малко чай, в хладилника.

# 276
  • Габрово
  • Мнения: 496
Да попитам --какъв чай слагате зелен или черен.Ако слагате зелен .задължително ли трябва да е насипен или може да е от тези в пакетчетата ?

# 277
  • София
  • Мнения: 9 141
За чаят изборът е твой. По принцип се слага зелен или черен чай. Има фирма, която произвежда комбуча с различни аромати - папая, арония, бъз, джинджифил.... Купих да пробвам с джинджифил, не ми хареса. Получих и киселини в стомаха. Домашно приготвен чай от комбуча е най-добре да се пие.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт