Ами да се запознаем тогава и с мъжа ми ще те запозная, да не кажеш, че съм изключение. Имам смътни спомени за едно-две боледувания в детството, след това леки неразположения, които минават за 24 часа, антибиотик не знам какво е.
Всичките ми прабаби и дядовци умряха около 100-те /последната е жива още, да е жива и здрава, тази година 94 ще прави/, а какво ядяха, бедна ти е фантазията пръжките им бяха за добро утро
Гладолечение никога няма да направя, за мен е в противоречие с инстинкта ми за самосъхранение ...
Всичко опира до количеството, всичко прекалено е вредно, пък и какво толкова го плюете това месо, вредно е количеството и начина на приготвяне, не то само по себе си, едно и също ли е да изядеш 1 пилешка пържола на скара или 3 парчета свинско пържено
2 неща ми харесаха от Лидия Ковачева, до тези изводи съм стигнала много отдавна: премахването на сутрешната закуска "Най-здравият народ - хунзийският, от който има какво да научим, се храни два пъти на ден - само на обяд и на вечеря - пропуска се сутришната закуска" и храненето на поискване "На трапезата трябва да се сяда само при чувство на град без да се мисли дали е дошъл часът за хранене или не" Второто прилагам и в/у дъщеря ми
Лека нощ