Пилешки гърди с какво?

  • 8 489
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 922
Ето моите предложения Grinning
Най-лесно: мариновам ги в белтък, бяло вино, дафинов лист, черен пипер (на зърна), брашно, соев сос - престояват така около 4-5 часа в хладилник. После пека във фурната

Най-ефектно - правя плънка от ориз, настърган морков, царевица (от консерва), стафиди. Правя рулца и пека във фурната

Най-любимо (на моето семейство) - задушавам лук, настърган морков, зелена чушка. Прибавям наситнените пил. гърди, соев сос, бяло вино, черен пипер (смлян), сол. Правя паличинки, като в тестото прибавям копър. В палачинката слагам от плънката, загъвам двата края и отгоре слагам парче кашкавал. Запичам леко на инфра- нагревателя и... домашните ги изяждат за норматив Joy

Любимата рецепта на мама: прави гъбен сос (гъби, бяло вино, брашно, черен пипер (млян)). нарежда пил. гърди в тавичка, полива ги със соса (нека да е повече и да е по-рядък) - пече...

Успех  chef

# 16
  • Русе
  • Мнения: 410
1. панирани хапки
2. пилешка кавърма
3. пиле по китайски:
Запържваш на хапки пил.филе докато си смени цвета, добавяш соев сос. Отделно сваряваш ориз с много вода, Запържваш различни зеленчуци /аз слагам някакъв готов микс/ + яйце опържено като омлет, нарязано на ивици. След това прибавям сварения и измит със студена вода ориз и запържвам за 1-2 минути всичко заедно. Сервирам като в средата на чинията слагам месото /ако има и соеви кълнове слагам в него, също запържени/ и около него редя като венец ориза със зеленчуци. Гарнирам със соев сос и готово. Пише се дълго, но се приготвя много бързо.  chef

# 17

Общи условия

Активация на акаунт