Най-лесно: мариновам ги в белтък, бяло вино, дафинов лист, черен пипер (на зърна), брашно, соев сос - престояват така около 4-5 часа в хладилник. После пека във фурната
Най-ефектно - правя плънка от ориз, настърган морков, царевица (от консерва), стафиди. Правя рулца и пека във фурната
Най-любимо (на моето семейство) - задушавам лук, настърган морков, зелена чушка. Прибавям наситнените пил. гърди, соев сос, бяло вино, черен пипер (смлян), сол. Правя паличинки, като в тестото прибавям копър. В палачинката слагам от плънката, загъвам двата края и отгоре слагам парче кашкавал. Запичам леко на инфра- нагревателя и... домашните ги изяждат за норматив
Любимата рецепта на мама: прави гъбен сос (гъби, бяло вино, брашно, черен пипер (млян)). нарежда пил. гърди в тавичка, полива ги със соса (нека да е повече и да е по-рядък) - пече...
Успех